Bailey Amberbutter.

Kategori: Naathalie,

Kom hem precis innan porten stängde, har nyss gått från köksbordet och skall alldeles strax gå in till Virginia och se lite film, såna där halvdana filmer som vi köpte i en mataffär i Stockholm, två för nittionio, tror jag erbjudandet var. Vi har i alla fall köpt "2 fast 2 furious" och "Bridget Jones Dagbok". Har sett den förstnämnda filmen otaliga gånger, den har varit min favoritfilm en kort period i livet, och det känns som att jag kommer få uppleva otroliga flashbacks nu ikväll. Eftersom att jag inte är så sugen på att se Bridget Jones, så antar jag att Virginia viker sig.

Träffen med Jonna var jättetrevlig, vi frös och gick in till det enda stället som har både värme, vatten, sittplatser och underhållning på en och samma gång denna tid på dygnet - the Big D.

Förresten, mitt Försvarets är jättesnart slut och jag har bara haft det i drygt veckan.
Känns det lite som att någon överkonsumerar här kanske?
Men, det går ju trots allt inte att låta bli, den salvan är mitt nya beroende.

image172

Vårkänslor.

Kategori: Naathalie,

Everybody is free to feel good, you got to feel good about yourself.

The river runs red now my friends, and it will turn red again.

Kategori: Naathalie,

Jag får lite smått dåligt samvete efter att ha råkat få folk att tro att jag stack till London.
Enda stället jag har varit på den senaste veckan är uppe på fastlandet, tillsammans med Virginia.
Vi har i alla fall haft det jättebra, och en hel del shopping har det ju blivit av.
Jag har även hunnit klippa mig och avfärga håret, fast det blev bara ytterst lite, det där med avfärgningen, det är knappt så det märks. Längden däremot blev lite mer, lite värre. Vill helst inte gå ut på ett bra tag, tyckte att det blev alldeles för kort. Eller så är det bara jag som är ovan vid mitt nya utseende. Men jag gillar det definitivt inte. Nej, jag hoppas det växer riktigt fort. Under tiden får jag väl gå med en tofs på huvudet.
Förhoppningsvis lyckas jag få upp lite bilder från veckan senare idag, nu ska jag packa upp sedan blir det en snabbdusch för att fort skynda till stan och träffa Jonna.


You have a credulous mind,
it's not a halo showing in front of your eyes.

I have the devil inside, he can't say no.
Put me to sleep and bury the lies

She's kind of weak, she's not too fine.

Kategori: Naathalie,

Jag tror att jag somnade runt ett igår, konstigt nog är jag inte speciellt trött.
Hittade ingen frukost, så jag går runt på tom mage och hoppas att hon vaknar snart.
Nu gäller det bara att packa det sista, äta och borsta tänderna, then I'm ready to go to London!

image167

Sömnproblem.

Kategori: Naathalie,

Okej, nu ska jag verkligen sova. Verkligen. Men attans, det är ju så svårt när man är så pigg som jag. Det känns lite som när vi kom tillbaka från Brasilien. Då sov jag aldrig på nätterna, jag la mig runt halv sex på morgon och sov till halv fyra följande eftermiddag, men det var bara de första dagarna. I ungefär två veckor efter det gick jag och la mig runt sextiden- vilket motsvarade halv två i Brasilien, och det är normal sovtid för mig här i Sverige - och gick upp klockan tolv, död och alldeles utslagen.
Jag minns den gången då jag och Richard tog en nattlig promenad från att klockan var halv två till runt halv fyrasnåret på morgonen då han var tvungen att smyga sig hemåt igen.
Själv fortsatte jag genom staden, bort till norr där jag mötte upp med Swarly.  Jag kom hem halv sex den morgonen, la mig vid sju. Jag kommer ihåg att snön knastrade under fötterna när jag gick, och jag gick väldigt försiktigt eftersom jag trodde att jag skulle väcka någon.
M, vi skulle göra tjugohundraåtta till ett fräscht år - har vi lyckats med det?

With your back against the ground.
image166

I'm knocked down by your eyes.

Kategori: Naathalie,

Filmen var superduperbra, att huvudrollen spelasav Hayden Christensen är ju bara ett plus i kanten.
Missade melodifestivalen, men jag vet inte om det var så mycket att se ändå, förutom Björn Gustafsson då. Men han dyker ju alltid på youtube, så jag klarar mig. Dessutom har ju människan kommit på något så smart som repris, så jag har ingenting att oroa mig för, om jag nu av en händelse skulle bli sugen på att sen det imorgon i alla fall.
Jag kanske ska börja tänka på refrängen nu, ska ju uppp tidigt imorgon, och jag har en känsla av att det kommer bli en väldigt lång dag. Jag har inte ens pratat med Sandra om hur jag kommer hem till dem, men jag antar att det blir till att gå. Är ju trots allt inte så långt från hamnen, frågan är bara om jag hittar. Har försökt memorera vägen de få gånger jag åkt den, antagligen får jag leka turist och fråga efter vägen till deras kvarter, vad det nu heter.
Kommer inte att vara i kontakt med en dator de närmsta sex dagar, så det blir ett uppehåll nu. Skönt.

It hurts being with me,
don't walk away, can't you hear the scream?

I'm losing.

Kategori: Naathalie,

Nu är packningen klar, för en gångs skull i tid, om det hade varit för ungefär två månader sen jag skulle fara så hade jag inte börjat packa förrän klockan tre inatt. Jag är alltid ute i sista sekund, när jag skulle till Brasilien packade jag natten innan vi skulle fara. Förresten så har jag nog kommit på anledningen till att jag alltid är uppe så sent på nätterna - på dagarna är jag oftast upptagen med att driva omkring och inte göra någonting, men när timvisaren närmar sig elva-tolvsnåret, då kommer jag plötsligt på att jag visst har massor att göra.
Jag behöver en kalender, oj vad jag behöver en kalender.


Nu är det disk som väntar, senare blir det bio - Jumper! 

I'm head over heels, goddess of mine.

Kategori: Naathalie,

Jaha, det blev visst ingen ishockey för min del. Jag far med båten imorgonbitti, det kommer antagligen bli de längsta tre timmarna i mitt liv. Tillbringar i alla fall dagen hos Sandra, framåt kvällen möter jag upp med Virginia och allting kommer antagligen bli superbra.
Idag har jag inhandlat ytterligare ett bäddset, likadant som jag redan har fast vitt, och ett vinrött överkast. Jag tror det kan bli riktigt bra i slutändan, när allting är fixat och sakerna är på sin plats och alla bilderna är uppsatta. Och speciellt när källaren är rensad, då kommer det kännas fräscht!

Solen väckte mig imorse, kanske är det våren som knackar på dörren? Det verkar ju nästan så. Hoppashoppashoppas.


image165

Tillägnad dig, Swarly.

Kategori: Naathalie,

Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine.
I´m not ever alone, you´re not ever alone.

You brought my life back,
the glory you found,
I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive.
Your smile is heavenly, I don´t deserve all the love that you're giving to me.


I will love you until the day I die.

Sucking too hard on your lollipop.

Kategori: Naathalie,

Jag har ett dilemma. Jag hatar dilemman. Jag hatar att stå inför ett val. Jag hatar att inte kunna få båda.

Jag ska med Virginia upp till fastlandet över lovet.
Det är derby på tisdag, två dagar in på lovet.
Sedan ungefär en månad tillbaka har jag planerat att se matchen mellan Sudret HC-Visby Roma.
Jag har sett fram emot den tjugosjätte februari ända sedan jag fick reda på att det var då det skulle vara.
Nu är en resa till Stockholm också inplanerad. Virginia far upp imorgon och ska spela match, stannar tills på söndag.
Så, antingen tar jag båten på söndag och möter upp med Virginia, så stannar vi tills på fredag och får spendera fem dagar där.
Eller så stannar jag kvar här tills på tisdag och ser matchen, åker upp onsdag morgon och får endast spendera två dagar där uppe. Medan Virginia på grund av mig då måste komma tillbaka till ön söndag natt, sedan åka upp igen två dagar senare. Vi kan bara stanna tills på fredag i alla fall eftersom att hon ska ut till sin farmor nästa helgen och träffa sin pappa nu när han är på Gotland.

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra, jag kanske får en fribiljett av Magnus, och allting gick ju som smort. Om bara den här Stockholmstrippen hade legat en vecka efter. Då hade jga varit nöjd. Men nu, nej nu gick allting fel och jag kan inte bestämma mig för vilket jag vill mest. Derbyt eller Stockholm?
Okej, dags för + och -.
Matchen spelas en gång, en enda gång genom tiderna.
Men det är ändå bara en match, och jag vet ju ändå hur det kommer sluta, jag vet ju att VRH kommer till ettan och Sudret stannar kvar i alltvåan. Jag vet ju det. Men jag kanske får en biljett, ju.

Resan kan vi ju alltid göra någon annan gång, Stockholm lär inte flytta på sig. Men ändå, det är ju faktiskt lov och det hade varit härligt att spendera fem dagar helt själv med sin bästa vän. Det hade varit underbart att få komma iväg och bara slappna av, om så bara för några få dagar för att få tillbaka kraften att orka med tre veckor till av läxor och prov.
Suck vad svårt det är, jag har absolut ingen aning om hur jag ska göra, jag vill båda lika mycket!
Kan ingen bara ta beslutet åt mig och säga åt mig hur jag ska göra?
Kan ingen bara göra så att matchen blir inställd, kan ingen bara bränna ner Gotlands ishallar?
Kan ingen göra så att det bara löser sig?
Snälla.

Lord, you know I've cried a thousand tears tonight.

Kategori: Naathalie,

Äntligen kom mitt efterlängtade sportlov. Det känns som att jag bara kommer driva runt nu, utan att göra något vettigt eftersom att jag alltid annars sysselsätter mig med läxor eller gymmet nu. Men när jag plötsligt är fri från allt vad plikter heter så har jag ingenting annat att göra heller. Antagligen kommer jag spendera alldeles för mycket tid framför den här dumburken, det är ju det lättaste. Men jag har funderat lite, och jag ska försöka dra ner på timmarna jag spenderar framför datorn. Ha någon slags gräns eller något, för min egen skull. Jag har ju glömt bort vad det innebär att vara social nästan.  Funderar på två timmar om dagen max, nu sitter jag ungefär åtta-nio. Känns som att det är lite väl mycket, eller? Jag får se hur det går, jag ska försöka i alla fall. Så jag tror jag börjar idag. Eller kanske imorgon, idag är det ju ändå fredag och ingen ishockey och har inget annat på gång ikväll heller.


Saker jag ändå måste göra på lovet:
1. Läsa "En vandring i solen" av Slas.
2. Betala in skulden till biblioteket, eller leta reda på böckerna jag har haft någonstans, sen i somras.


image164

I hope this helps you see, signed sincerely me.

Kategori: Naathalie,

I went walking with my mama one day
when she warned me what people say.
Live your life until love is found
'Cause love's gonna get you down.

Hey, you know baby we smile to keep from crying,
you know it's way too late to start trying.

Money makes the world go around,
people will be people always.
Baby what comes up comes down.
  


But should I trust my printer's ink, 
 to express the things I think?




I like where we are,
when we drive
in your car.

 
Every page I tried my best to fill with something to contest; 
With inside jokes and other folks who've got much more to say.

If there's no one beside you,
When your soul embarks;
Then I'll follow you into the dark. 



                                                                                                               In his arms she fell,
                                                                                            as her hair came down among the fields of gold.




Torn apart at the seams and my dreams turn to tears
I'm not feeling this situation 
Run away try to find that safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like me.

Silly crimes.

Kategori: Naathalie,

Jag missade deras sista hemmamatch, vilket innebär att jag måste vänta ända tills på tisdag innan jag får se ishockey. Problemet är att de spelar borta mot Sudret, det är ju derbyt. Och jag vet inte hur jag ska ta mig ut dit, eller hem. Jag som hade tänkt fara iväg på söndag, nu går inte det heller.
Eller så får jag välja, ishockey eller en tripp till stockholm - vad väljer jag?
Men om jag stannar kvar tills på tisdag och ser matchen, då kanske jag får en sista fribiljett av Magnus, det skulle ju inte sitta fel. Får prata med han imorgon, tills dess är det bara att hoppas. Hoppashoppashoppas. På riktigt.

image159image160

I never take promises lightly.

Kategori: Naathalie,

Vårkänslorna bara bubblar i kroppen och väntar på att få komma ut.
Varje morgon när en kylig vind rufsar till mitt hår så jag blir helt galen, och solen lyser men värmer ytterst lite, när jag andas in den friska luften som finns runtomkring sådär på morgonen, då känns det verkligen att våren är på väg tillbaka. Och vad jag har längtat, tänk snart när man kan gå ut med bara en tröja, första gången på året man kan göra det. Då är det vår. Åh vad jag längtar.
Vi håller på med självporträtt på bilden just nu. Jag har försökt avbilda mig själv på papper i ungefär två veckor nu, men att måla är inte min starka sida. Jag hade halvt gett upp idag nrä jag gick med tunga steg fram till skåpet och hämtade en spegel. Sedan satt jag där i femtio minuter och faktiskt försökte rita av det jag såg.
Det kändes helt hopplöst och jag var väldigt nära på att sucka alldeles för högt och sedan slänga den i
papperskorgen. Men jag ville ändå höra vad min lärare tyckte om bilden. Om jag blev förvånad när hon öppnade munnen då. Hon tyckte helt ärligt att den var ascool och att den liknade mig. Jag hade inte ens sett det själv. (Jag tyckte iochförsig fortfarande inte det, men det höll jag tyst om).
Jag bestämde mig för att inte slänga bilden i alla fall.
Fick tillbaka so-provet idag. Det gick sådär, fick VG. Men jag ska ju fortfarande skriva MVG-uppsatsen, så får väl hoppas på det bästa.

Var på gymmet en snabbis efter skolan, det blev bara kondition idag. Men det behövs ju det med, speciellt om man satsar på MVG i idrott. Eller på cooper, at least.
Virginia är på träning, hon borde komma hem när som helst nu.
Ole och Helena är här, så jag ska nog ut och vara lite social. Eller fortsätta fixa med min ipod.
Ska i vilket fall som helst inte vara kvar här, så.

Tchau.

image158

You can tell the sun in his jealous sky, when we walked in fields of gold.

Kategori: Naathalie,

Jag önskar att jag hade hållit tyst
det hade varit så mycket bättre för oss då.
Jag önskar att vi befann oss
någon annanstans
i en annan tid.
Jag önskar att vi kunde börja om
och göra allting bra igen.
Vänskapen mellan oss är så stark
men ändå svag och sårbar.
Jag önskar jag var någon annan
någon som förstod dig bättre än jag.
Jag önskar du skulle förstå mig
jag önskar du kunde veta hur jag mår.
Men allting är annorlunda
livet är inte som vi vill ha det.


S.

What goes around comes around.

Kategori: Naathalie,

Praktiska saker jag behöver:
1. Gardiner
2. Lampa
3. Skrivbord
4. Galgar
5. Svartvita foton
6. Väska
7. Liten necessär
8. Förlängd gymtid
9. Kamera
10. Mobil
11. Scarf / halsduk
12. Sängkläder
13. Kalender
14. Väckarklocka
15. Frisör
16. Nya tapeter (?)
17. Gratis resor till fastlandet.

18. Träningskläder

19. Tvättkorg
20. Högtalare
21. Ny musik till min ipod.

image157

Right now there's a war between the vanities.

Kategori: Naathalie,

Everything I can't be
is everything you should be,
and that's why I need you here.

Du är äcklig, sluta luta dig mot mina möbler!

Kategori: Naathalie,

Det gick bra hemma hos mamma, vi pratade igenom saker  som hänt, och det verkar faktiskt som att hon är ganska okej med allt som hänt, nu såhär i efterhand. Robin följde med hem, så nu står han och Virginia och diskuterar pengar, utvigdningslinje, ingenjörer och fordon.

Det var inte meningen att jag skulle komma hem vid den här tiden, men nu blev det som det blev och det är bara att göra det bästa utav resten av kvällen. Jag är faktiskt på bättre humör nu, och jag funderar på att kolla lite på Gossip Girl, det där som alla verkar se på nu för tiden. Eller det kanske har slutat? Isånafall tänker jag titta lite på Gynning, det verkar ju lite halvspännande ändå. Teven har stått död inne på mitt rum i flera månader, hur mycket har jag missat egentligen? Man kan ju undra.

One more time.

Kategori: Naathalie,

Jag kan inte skriva utan musik, det går inte.
Gjorde provet idag då, det gick väl sådär. Första delen känns det som att jag klarade, men jag var helt körd sen tror jag. Får köra stenhårt på MVG uppsatsen helt enkelt.

Annars har dagen varit riktigt jävla fucking dålig, har bara lust att be alla dra åt helvete.

Imorgon blir jag av med ytterligare sexhundra kronor. Uuuh, det svider. Även fast det lätt är värt pengarna.
Jag köpte förresten den där tröjan idag, så på två dagar har jag bränt åttahundranitto spänn.

1. Kan inte spela musik för då låter det förjävligt mesigt eftersom jag inte hunnit införskaffa riktiga högtalare än.
2. Det gick kasst på provet.
3. Pratade lite för länge med pappa i telefon vilket gjorde mig på sämst humör.
4. Ska hem till mamma och prata med henne idag, ingen bra timing med tanke på mitt humör för tillfället.
5. Måste diska. Och städa.
6. Måste skriva uppsatsen.
7. Har bråkat med en av mina bästa vänner.
8. Är för envis för att be om ursäkt. Jag vet att han aldrig kommer läsa det här, men förlåt. Jag ville, men jag kunde inte. Ilskan tog över, förlåt.
9. Ingen jävel förstår hur det är att vara jag.

Replay the movie, dude.

Kategori: Naathalie,

Första gången jag är uppe i tid på morgonen.
Hittar ingen ren tröja jag kan ha idag, jag visste att jag skulle ha köpt tröjan igår.
Men men, måste kila nu om jag ska hinna iväg till provet, ses senare!

Sandra om du ser det här - hoppas du mår bättre idag!

Tchau.

No one can take away what we had.

Kategori: Naathalie,

Kom precis hem från gymmet, helt slutkörd!
Trettiofem minuters crosstraining och styrketräning blev min tillfälliga död. Hoppas bara att min träningsvärk inte blir min fortsatta död imorgon. Men men, det märker vi.
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, sen ska jag plugga till religionsprovet.
Och precis innan jag somnar ska jag komma fram till om jag vill ha den där tröjan imorgon eller inte.
Ska i vilket fall som helst träffa pappa efter skolan, han har redan köpt ett duntäcke till mig, så jag hoppas att han tar med sig det imorgon! Jag minns för tillfället inte vad det var vi skulle kolla på, men jag har för mig att det var något bra.

Nu är det allvar - jag ska komma igång med det!
image156

Should I give up, or should I just keep chasing pavements?

Kategori: Naathalie,

Adam Tensta är förbandet till Rihanna! Helt perfekt, enligt mig.
Efter skolan gick jag och Virginia på stan, jag hittade ett par byxor som jag desperat var tvungen att köpa - inte för att de var snygga utan för att jag innan bara hade ett par, alla andra är försvunna eller trasiga. Eller för små, så att de passar Virginia.
I alla fall, vi kom in till Soda där jag såg världens koolaste tröja av Sex Pistols. Egentligen inte min stil, men oj vad jag älskar den. Jag la undan den tills imorgon, så resten av kvällen ska jag träna, plugga till religionsprovet vi har imorgon och fundera på om jag verkligen vill ha den där tee'n.

Nu ska jag och Virginia iväg till gymmet, tchau.

Money makes the world go around.

Kategori: Naathalie,

Hem, ljuva hem.
Träffade Emmelie på båten, det var ett tag sen sist, så vi hade en del att prata om.
Magnus
var på båten, trevligt att någon kollar av med en om man pluggar i alla fall. (?)
Virginia
har inte kommit hem ännu, hon spelade match idag och kommer med färjan från Oskars.
Jag orkar inte vänta på henne, min mage ber mig att dra mig ut till köket för att hämta något att äta, vad sägs om crunchy med yogurtbitar och frystorkade jordgubbar? Ett stort JA ekar i mitt huvud.

Sandra mådde jättedåligt förut när jag åkte, hoppas verkligen att hon är bättre nu. Ska nog försöka ringa henne imorgon på lunchen, eller efter gitarrprovet, så jag inte hinner glömma bort det.
Jag tänker i alla fall på dig kusinen, och längtar tills nästa gång jag kommer upp vilket förhoppningsvis blir till sportlovet!

Som vanligt när vi har varit ifrån varandra en hel helg så tror jag att vi även denna gång har en hel massa att prata om, och jag tvivlar på att jag kommer få många timmars sömn inatt, men i vilket fall som helst så säger jag god natt nu.
God natt.
image155

A-ah, oh yeah.

Kategori: Naathalie,

Bee movie -  helskön film, men lite tvilling med alla andra animerade filmer som handlar om en insekt som sticker ut ur mängden och gör något för världen. Först tror man att det ska gå bra, vilket det gör. Sen blir allting fel, men filmen slutar ändå lyckligt med huvudfiguren som hjälte.

image154

Nu ska jag strax se Juno, men får se när den går igång.

Sweeny Todd.

Kategori: Naathalie,

Sandra är sjuk idag, så det blir inget hoppande på stranden för oss, i bästa fall blir det sängen, godis och någon bra film. För tillfället sitter jag och laddar ner ett par, fast de har ju sett varenda film, så det är lite svårt att hitta någon som de inte har sett.
Igår såg vi i alla fall Sweeny Todd, jag måste säga att det är den bästa musikal jag nånsin sett. Johnny Depp passar verkligen perfekt i rollen som den deprimerade Benjamin Barker som förlorat sin familj och nu vill ha sin hämnd. Sminkningen påminner lite om den i Edward Scissorhands, men denna film är så mycket bättre. Sen att det är Tim Burton som ligger bakom, det är ju bara ännu bättre, ett plus i kanten.

image149image150
Nåja, litegrann.

Ännu en lördag utan skolan.

Kategori: Naathalie,

Riktigt skön dag idag, en hel dag med bara Sandra, inte ofta man får ett sånt tillfälle.
Vi tänkte gå ner till stranden förut när solen sken och ta massa bilder, men Lovisa  var tvungen att sova middag, så jag och Sandra somnade också och när vi väl vaknade var molnen framme igen. Vi tar det imorgon istället.
Nu är klockan åtta och jag tänkte slänga mig framför soffan och kolla på programmet som jag egentligen totaldissar sen några år tillbaka; melodifestivalen.


image148

Scrubs rullar på skärmen.

Kategori: Naathalie,

I vanliga fall skulle jag ha suttit framför datorn och teven samtigt som jag skulle lyssnat på min ipod och försökt koncentrerat mig på alltihop, men ikväll känns det faktiskt som att jag vill sova i tid. Denna drastiska förändring kan ju bero på att min ipod la av igår (förrgår) och nu fortfarande tror att klockan är tre minuter över fyra den trettonde februari tjugohundraåtta.
Sandra och Hannes har i alla fall gick i alla fall och la sigf för ett tag sen, jag funderar på att bädda soffan jag också. Jag kan ändå inte fokusera på tvskärmen som visar ett av de bästa humorprogrammen, så vad är det  för mening?
Ja, trots att Scrubs huvudperson (JD) liknar min brorsa något otroligt, så tror jag att femtiotumsskärmen får se svart resten av natten.
Det är nästan så att mina linser har skavt mina ögon lite väl länge nu, och soffan känns för tillfället väldigt lockande.

Skönt att jag slipper skolan imorgon, jag förstår inte riktigt det där med lördagsläsning - ska vi elever behöva slösa bort en hel ledig dag - då resten av våra veckor är fyllda med stress - för att våra föräldrar skall komma och se vad vi gör i skolan? Nej, jag tycker det är fel, är lite glad att jag missar det. Om våra föräldrar så gärna vill se vad vi håller på med i skolan så får de väl pallra sig dit en vanlig vardag då vi faktiskt har tid.
Bara för en dag så testar jag nog Maya's hiss och diss aktivitet.
Dagens hiss - min kusin!
Dagens diss - Magnus.
image147
Vad tycks? De funderar på att skaffa en.

(tomrum)

Kategori: Naathalie,

Att det blåser så mycket på Gotland är ett problem. Ännu större blir det när hela havet gungar i en alldeles ojämn takt. Men trots vinden så gick resan bra. Sandra stod där och väntade på mig, och strax efter att jag anlänt så kom Mia, vi skjutsade henne till parkeringen och släppte av henne. Vi körde förbi restaurangen, just den där restaurangen som väcker just det där alldeles speciella minnet till liv, det där minnet som nog aldrig kommer försvinna. Det där som var så bra, den där känslan som jag inte längre känner.
Någonstans är jag nog glad att det blev som det  blev.

Var barnvakt hela matchen ikväll, men det var mycket härligare än att se matchen så jag har inget att klaga på idag, för en gångs skull.

I'd give anything.

Kategori: Naathalie,

Godmorgon! Är på bättre humör dag igen, antar att jag bara hade en dålig dag igår. Sitter just nu och kastar i mig min frukost i alla hast, ska fortfarande packa två väskor eftersom att jag inte kommer hem efter skolan utan går direkt ner till hamnen. Nu ska bara det sista ner, sen är jag off to go!
image146

Come on, girl.

Kategori: Naathalie,

Nej, jag har inget vettigt att skriva nu. Är på dåligt humör, vissa personer har förstört hela min dag. Ja de flesta har faktiskt bara gjort fel mot mig.
 Återkommer imorgon, förhoppningsvis på bättre humör.

Glad Alla Hjärtans Dag Nathalie.
Yeah right, my ass att det blev en bra dag.
Fuck you.

Love is in the air.

Kategori: Naathalie,

NO-provet är äntligen avklarat, och det känns som att det gick riktigt bra.
Alla Hjärtans Dag idag, har fått rosor av Gurka och Swarly och en kärleksförklaring av Sissel.
Jag och Virginia skulle egentligen spendera resten av dagen tillsammans med lite bowling, men nu ska jag snart till kyrkan och hon ska fixa lite från Jysk.
Så blev det med den planeringen.
Men nu är det i alla fall nästan ordnat, så imorgon far jag upp till Nynäshamn, att jag kommer fram i alldeles perfekt timing till deras match är ju bara ett plus i kanten.
Sov hos pappa igår
, vi trixade lite med den här makapären, så nu har jag det mesta jag är i behov av, ja.

Nu börjar det bli dags att slänga ner träningskläderna och kasta sig på cykeln bort mot Söder.
Och trots all min träningsverk sen i förrgår så är jag riktigt taggad inför passet ikväll, här ska vi se en radikal förändring!

Don't you know your life is wasted?

Kategori: Naathalie,

Nu är det mesta fixat, men det är fortfarande inte dags för sängen. Lite mer genetik bara, sen är det över för resten av nian. Jodå, jag står ut.

Take a moment to relax.

Kategori: Naathalie,

Jag försov mig imorse och hann aldrig starta datorn, hade annars planerat in ett godmorgon-inlägg, men det blev visst inte så.
Kom till skolan tjugosex minuter efter vi hade börjat. Har varit mer eller mindre passiv hela dagen.
Jag var på en extra NO-lektion innan vi slutade i alla fall, har ju provet imorgon och kände att jag behövde lite sista repetition. Men jag tror nog det kommer gå bra, man kan ju alltid hoppas. Om en kvart far Louise med båten, hon ska till Indien och vara där i tre veckor. Vissa har det ju bra.
Äh, jag för min del hoppas på sommaren tillsammans med Virginia.
image145

So long, sucker.

Kategori: Naathalie,

Jag och Virginia har inget liv. Vi skulle aldrig ha delat på oss, det här kan bara sluta i katastrof.

Cause I'd give anything to hear you say "I've been loving you eternally".

Kategori: Naathalie,

Det är alltid lika gott med kött, förstår inte hur man kan vara vegeterian.
För tillfället håller jag på att flytta in i mitt rum, alla mina tillhörigheter ligger i en hög på golvet, de luktar rök och ska på en gång slängas, antingen i tvätten eller ner i säcken som ska till Röda Korset.
I helgen far jag till Nynäshamn, jag åker med Virginias mamma så det blir bara åttioen kronor som försvinner den här gången. Vi skulle egentligen fotograferas nu i helgen, men hon ska ändå spela match på fastlandet, så då kändes det ganska onödigt att vara kvar här själv på Gotland. Får skippa ishockeyn i helgen då, men om jag får välja mellan att träffa kusinen och kolla på hockey så väljer jag helt klart nummer ett.

Nu är klockan snart elva, och jag ska nog försöka mig på att plugga
GENETIK.
Längtar verkligen till torsdag
, då är detta prov avklarat och jag har bara religionsprovet kvar, efter det är det äntligen sportlovet som gäller, får se hur jag tillbringar dessa underbara dagar.

I wish you could stay with me another day, I wish I could change your mind and make you stay .

Kategori: Naathalie,

Första gympasset, lagom jobbigt.
Det känns otroligt skönt att äntligen hålla sig sysselsatt med något,det är faktiskt på tiden att jag bygger upp lite muskler.
Än så länge har jag två mål jag ska klara av innan jag går ut nian, jag ska klara dem båda!
1. Vinna över Jim i armbrytning
2. Vinna över Magnus i biljard.
                                 Tävlingsinriktiad, jag?
image144

Your love is wicked.

Kategori: Naathalie,

Kom precis hem, har varit på stan och shoppat träningskläder med pappa. Det lär ju behövas riktiga nu känner jag. Men de nya skorna var ju helt klart bäst, behöver ju dessa till idrotten också.
Och helt plötsligt, sisådär en timme och tjugo minuter innan vi ska vara på plats så börjar jag bli lite taggad.

 image140image141

YMCA.

Kategori: Naathalie,

image134
Pratar i telefon med Maya, hon ligger hemma i feber för tillfället, försöker underhålla henne bäst jag kan!

Release the beast!

Kategori: Naathalie,

Robin drog sig alltså ur vår träff i sista sekund.
Otippat.
Det blir gym ikväll istället, tror jag. Virginia blev vresig så fort jag kom hem så nu är jag inte heller på världens bästa humör, känner bara för att skita i allting. Har i alla fall ingen lust längre att gå dit ikväll.
Provet närmar sig med stormsteg och jag borde plugga.
image132

You got me ten feet of the ground.

Kategori: Naathalie,

Mitt internet har krånglat hela dagen, så har inte blivit så mycket skrivande idag.
Hoppas det blir bra snart.
Kvällens middag bestod av Peking Anka, vilket gav mig rejäla flashbacks från Kina.
Resten av kvällen har vi städat ur garderoben, och jag kan alldeles snart flytta in i mitt rum, tror jag.
Robin kom förbi nu,hämtade laddaren. Som vanligt.
Men det är ju alltid trevligt att träffa sin bror sådär någon gång då och då i trappuppgången.
Bestämde i alla fall att vi skulle göra sällskap hem imorgon så jag kunde se hans bil, men vi får väl se hur det blir med den saken, han har ju för vana att dra sig ur saker i sista sekund.
image131

Away from the sun.

Kategori: Naathalie,

Har nu läst kapitlet om genetik och DNA en andra gång, och allting börjar klarna lite.
Efter skolan gick jag och Virginia bort till Form Fitness och fixade månadskort, till att börja med. Vi har en tid där nu på onsdag då en ska visa oss alla maskiner och allt, men ska försöka ändra den tills imorgon, så vi kommer igång med det så fort som möjligt. Virginia är heltaggad, men jag är inte riktigt lika exalterad. Nåja, det kommer väl så småningom.
Vi vandrade ner mot Julia Hultgren där Virginia köpte ytterligare ett par Björn Borg. Jag fick syn på ett tvåpack som såg väldigt lockande ut, tror jag ska försöka införskaffa dem snarast möjligt. Men först och främst nödvändigheterna; sportsaker. Speciellt ersättning för skorna som jag förlorade för ett tag sen, jag får väl berätta för pappa att jag behöver dem mer än det där duntäcket jag längtat så länge efter som vi tänkte köpa till mig nu i veckan.

Jag hämtade mina glasögon hos optikern idag. Har aldrig riktigt tyckt att jag passar i glasögon, men dom här är ändå ganska okej. Får se om jag tar dem i skolan någon dag när jag är småsjuk, eller bara någon dag när jag försovit mig och inte hunnit sätta i mina linser. Eller, linserna kanske är slut. Jaja, det finns en del anledningar. Får se, men förhoppningsvis blir jag aldrig småsjuk. 
image129

I'm tired of livin' in the dark.

Kategori: Naathalie,

Det blev ingen hamn ikväll, Virginia får skjuts hem av någon annan.
Attans också, jag kom verkligen hade hoppats på en nattlig biltur.
Jaja, god natt då, jag antar att det blir sista inlägget för idag, hinner väl inte så mycket mer nu när hon kommer hem.
Jag hoppas allting är bra med Maya förresten, har ringt flera gånger idag utan något svar, och hon har inte skrivit någon blogg idag, vilket är ganska ovanligt för henne, speciellt nu när hon bestämt sig för att hamna på listan med de mest aktiva bloggarna.

The feeling's gone, there is nothing left to lift me up.

Kategori: Naathalie,

Nu har jag i alla fall läst ut hela kapitlet om genteik. Nu ska jag bara läsa igenom det några gånger till innan torsdag, ursäkta att jag sa tisdag förra gången, självklart är det på torsdag.
Klockan är strax tio över elva och vika snart ner till hamnen och hämta Virginia. image128

I-I-I'm far too cool, le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that.

Kategori: Naathalie,

Ensam hemma ikväll, undar hur länge det håller i sig.
Kyrkan var precis som jag minns den, underbart mysig och fylld med folk. Richard infann sig, det var ett tag sen man såg honom där, så det gjorde bara kvällen ännu bättre. Kvällens topp var i alla fall Sissel, brunare i ansiktet än på halsen, vilket kanske inte är så konstigt. Skönt att ha henne tillbaka nu.

Virginia kommer hem med båten inatt, jag funderar på om jag ska följa med ner och hämta henne, eller om jag stannar hemma och försöker lägga mig i tid istället. Fast, stannar jag hemma så kommer jag garanterat inte att sova, och följer jag med så kommer jag garanterat inte somna i tid eftersom att det har gått en hel dag utan att vi setts och det säkert har hänt massa strange saker, som det alltid gör när Virginia inte är i närheten av mig.

Innan kyrkan träffade jag ju Anton, vi tog en promenad bort till Skarphäll där jag hämtade min cykel hemma hos pappa. Och eftersom jag är så generös på min superbra söndag så gav jag bort min toblerone till Anton, bara för att det kändes så otroligt bra.
Nej, nu ska jag försöka få i mig lite kvällsmat och plugga lite genetik.
image127

This isn't good.

Kategori: Naathalie,

Det behövdes ytterst lite för att förstöra min bra söndag. Jag hade ju lovat mig själv, idag skulle jag inte vara på dåligt humör. Fuck, jag visste det ju hela tiden. Jag skulle aldrig ha frågat, jag visste att du skulle backa ur. Även en sån här liten sak. Varför blir jag så upprörd? Man får ju ändra sig, men nej. Nej, inte när man är vän med mig. Då måste man vara perfekt och alltid göra som jag vill på mitt sätt, annars går det åt helvete med mitt humör.

aaaah.

Kategori: Naathalie,

Nu är sängen på plats och bäddad och jag är helnöjd!
Tänkte gå till kyrkan idag, det var ju ett tag sen jag var där sist, så jag hoppade in i badrummet och tog en snabbdusch, och nu ska jag om fem minuter iväg och träffa Anton.
Hoppas det bir en trevlig söndagkväll, men det blir troligtvis det eftersom att jag har lovat mig själv dyrt och heligt att inte klaga på någonting, inte ens på vädret och inte ens på att skåpbilen inte står på sin plats. Inte heller på att Virginia inte svarar i mobilen när jag ringer, och inte heller på att jag faktiskt måste cykla framochtillbaka till kyrkan.
Nej, idag är en bra söndag. image126
Sissel ringde precis, pratar med henne nu! :)

The moon can't shine as bright as you.

Kategori: Naathalie,

Sissel kommer äntligen hem idag!
Vi har alla saknat dig, Sissel. Speciellt jag, det har varit tomt utan dina skratt och din humor, det har varit tomt utan dig på hockeymatcherna. Det här måste vi ta igen med en superdunderhelg!

Nytt rum, nytt liv!

Kategori: Naathalie,

Inflyttningsdags!

Ca-can't put my finger on, but it's right there, the-there.

Kategori: Naathalie,

Virginia stack med båten imorse, men höll på att missa den pga att jag stängde av hennes alarm.
Nu är flyttgubbarna här, jag hör stegen i trappan. Äntligen - min säng! Nu ska jag inte klaga på någonting på hela dagen, jag ska fixa ytterligare lite i mitt liv och sen är allting på väg att bli perfekt, som i en dröm.
Och, jag vet inte riktigt vad det är som drar mig, jag kan inte sätta fingret på det, men jag har längtat till att få komma tillbaka till skolan ända sen igår. jag var helt bombsäker på att det var söndag igår och att ännu en vecka i skolan väntade, jag höll på att bli galen när jag kom på att jag skulle få ännu en dags vila innan jag kunde vara riktigt nöjd. Väldigt strange, jag vet. Det är ju annars jag som brukar hata skolan och bara vill att högstadiet ska vara över, men jag vet inte, nu känner jag bara lkycka och glädje när jag tänker på det. Jag får hoppas att det bara är tillfälligt, en engångsföreteelse bara för den här helgen. "One can only hope" citerat mr Gibbs ur Pirates of the Caribbean.
Nu kom mitt svart skrivbord upp.
Jag hann ändå plugga lite imorse vid frukosten, genteknik och DNA är intressant, det gäller bara för mig att avsätta lite tid för att lära mig det. Provet är på tisdag och jag har inte ens läst ut kapitlet.
image123

I turn the place out like the Red Hot Chili Peppers

Kategori: Naathalie,

Matchen slutade bra, kunde faktiskt inte ha slutat bättre.
Det blir lite svårt att bara stå där när Visby Roma och Nynäs spela mot varandra.
Hemmalaget, de bästa må ju vinna, men hur blir det när någon i familjen spelar i Nynäs?
Det blir problem, för man hoppar till vid varje mål, det spelar ingen roll vilket lag det gäller, man blir lika glad och förbannad varje gång. I alla fall är det så med mig på dessa matcher. Det bästa vore kanske om jag inte går på VRH-Nynäs matcherna - men varje sådan match ger mig ju tillsälle att träffa min kusin, och hur skulle jag klara mig utan ishockeyn i två veckor? Nej, det skulle inte funka. Jag får helt enkelt stå ut med att vara lite schizofren några gånger till, sen är det över.

Efter matchen skulle jag egentligen ha ätit middag med hela Nynäs-laget tillsammans med Sandra, men det var åldergräns på Joda efter klockan tio, och dom skulle äta runt halv elva, tror jag.
Tre år till, sen är jag arton år och kusin vitamin har redan bokat mig på min stora dag. Tre år till, sen smäller detImorgon ska jag nog försöka avsätta lite tid för att plugga.
Nej förresten, imorgon är massa andra saker som måste fixas, eller är det smartare att göra det på måndag?
På tisdag kan jag iochförsig också göra det, men är inte ledig förrän fyra och då blir allting så sent.
Jag måste i alla fall flytta in i mitt rum imorgon kom jag på nu. Två privathyrda flyttgubbar kommer hit imorgon och ska bära ner alla  tunga saker i källaren, så förhoppningsvis blir det bara roliga saker kvar att göra. Till exempel som att bädda min säng och hänga upp mina Johnny Depp- och Marilyn Manson affischer på de för tillfället hemsk väggarna.
Inredningen ska i alla fall gå i svart, grått, vitt och mörkrött. Och en massa bilder på mig och Virginia.
image122

Back in nittiotre.

Kategori: Naathalie,

Jaha, klockan har sprungit sig iväg till två på dagen och den varma vårsolen som visade sig förut har nu gått i moln. Jag har fortfarande inte pluggat någonting, och jag börjar få lite smått panik.
Dom håller på att flytta ut saker ur mitt blivande rum, jag längtar verkligen ihjäl mig tills jag får flytta in!
Ännu bättre kommer det bli när jag lägger in sängen, svart och rött satin slår ju allt.
Halv tre - kanske dags att börja röra sig mot ishallen nu, väntar bara på att Sandra ska ringa så jag kan stänga ner den här skiten och lämna huset.

I miss the colours of the world.

Kategori: Naathalie,

Äntligen lördag, veckans bästa dag.
Virginia
sover fortfarande, men jag är uppe med tuppen och taggar till max inför kvällens match.
Det enda negativa med den här dagen är att jag ändå, även fast det är helg, måste plugga. Har gitarr-prov på måndag, och NO-prov på tisdag. Jag har inte ens öppnat biologiboken än, men det börjar väl bli dags att göra det nu.
Klockan elva ska vi till butiken och klockan tre ska jag träffa Sandra, men först -frukost och alla dessa tråkiga sysslor. Fast, om jag har tur så kanske det hinner slinka in lite stealball emellanåt.

... Utvisades två minuter för felaktig utrustning.

Kategori: Naathalie,

Hemma igen. Det blir en snabb blogg nu, jag måste hinna äta middag, diska och plugga nu innan resten av familjen kommer hem och stör. Virginia är hos Albin och pluggar, och hennes mamma har jag ingen aning om vart hon håller hus ikväll.

Det blev fyra-noll till Nynäs. Visst, nu kvalas dom till ettan och det är ju jättebra - Hannes spelar ju - men jag tycker ändå att Sudret kunde ha fått vunnit den här matchen, Magnus lägger snart av helt med ishockeyn, och jag antar att det hade känts skönt att sluta med victory.

Imorgon är det VRH's tur att möta Nynäs, hoppas i alla fall att rätt lag vinner då.
Over and out
. Θ

So they came into the outway.

Kategori: Naathalie,

Slöaste dagen idag, verkligen.
Svensk grammatik som första ämne är väl kanske ingen höjdare, men jag överlevde. Ishallen nästa, och på vägen så hade ju jag och Maya en hel del att prata om efter vad som hände igårkväll.
Och dagen blev bara bättre. Fick skjuts tillbaka till skolan av Magnus, det var en relativt god lunch där vi diskuterade bloggar och jag skrattade åt min egen död. Biljardbiljardbiljard, Magnus vann sista omgången, efter att vi båda två hade skjutit ner åttan varsin gång.
Fribiljett till matchen ikväll, och tillsammans med att Sandra kom ner med båten idag så är hela kvällen och resten av min helg helt totally p - e - r - f - e - k - t.
image117

I can make billions.

Kategori: Naathalie,

Godmorgon! Kom i säng runt halv tre imorse, så jag hoppar första lektionen nu även fast jag redan har sovmorgon egentligen.
Jag ska inte klaga på gårkvällen, det var faktiskt jättekul, men det kunde ha blivit lite bättre om vi hade varit ute i bättre tid.
Nu måste jag hoppa i duschen och börja fixa mig!
                                                                                            Chau.

Party like a rockstar, in the club with Tommy Lee and Paris Hilton.

Kategori: Naathalie,

Då var andra och svåraste delen av nationella proven avklarad.
Nu är det bara NO och SO-prov kvar.
Jag och Maya totaldissar Kenzas blogg, den är verkligen hur tråkig som helst och jag förstår inte vad folk tycker är så speciellt med henne. Det enda hon bloggar om är vad hon shoppar - vilket hon verkar göra ungefär var och varannan dag. Nej usch, hon är en liten ful bimbo som tror att hon är något bara för att hon får pengar för att blogga och har gjort modelljobb, för vadå - JC? Vem bryr sig om hon har 17 000 eller 26 000 läsare? Inte jag. Du får ursäkta om du tycker att det är ett påhopp från min sida, men din blogg är nog bland de tråkigaste jag har läst.
Något som är bra är däremot är mayamedys.blogg.se - check it out!


Utgång ikväll, får hoppas på det bästa.

Mitt horoskop nämnde något om att jag skulle ta det lugnt ikväll, men.. Jag tror jag förtränger det, blir nog bättre utan det i tankarna.
Men innan det rliga måste disken skyfflas undan och duschen användas, som Mr Brown säger i Pirates of the CaribbeanI'm just doing my civic duty, sir.

image116

I'm so fantabolous, I'm so cool.

Kategori: Naathalie,

Slept over at Swarly's igår som sagt.
Pluggningen gick sådär, men fick i och för sig sova lite längre. Inte för att jag vet om det var så bra, höll på att försova mig, och om inte hans mamma hade märkt att jag fortfarande sov så hade jag missat matteprovet.
Dagen har annars flutit på bra, efter skolan fikade vi, och efter det blev det Dialect och ett riktigt kap. Ska inte säga för mycket, men känns faktiskt  lite roligare än en MacBook, men vi får väl se om det håller i sig sen när jag faktiskt startat den, vilket blir imorgonkväll, förhoppningsvis.
Allting känns verkligen fräscht nu, hela mitt liv är nytt och bra, musiken blir kanske inte lika stadig som förut, men oj så bra jag mår av att lyssna på kass töntmusik. Vissa saker finns ju fortfarande kvar sen tjugohundrasju, men trots det så passar de perfekt in i mitt liv.

Nu tänkte jag dra mig bort mot Gutavallen och kolla på en stund när Anton tränar nittiofemmorna, och efter Virginias träning blir det förhoppningsvis middag på Bolaget.
image115

Rock - you know it.

Kategori: Naathalie,

Jag gjorde som sagt nationella proven idag, och jag hatar det. Jag vet inte hur det gick, men jag har verkligen svårt för att skriva och förklara massa saker, delprov B kommer att gå så mycket lättare känner jag. Vi hade bara åttio minuter på oss också, jag var jättestressad - speciellt när det var fem minuter kvar och jag såg att jag hade hoppat över en trepoängsfråga. Jag längtar mer än någonsin nu tills jag slutar fucking nian.

Igår kväll var vi som sagt hemma hos Erik, vi bestämde oss för att kolla på film istället för att spela. Det blev Bilar för hela slanten, och jag har faktiskt ingenting att klaga på.

Matteprov imorgon, nationellt prov på torsdag och ishallen två gånger på fredag.
Och inte för att det sistnämnda är något negativt, ishockeymatch klingar alltid fint i mina öron.
And tonight I'm hangin' out at Swarly's place!
image113
image112

Hello Mike.

Kategori: Naathalie,

Somnade i skolan, andra lektionen. Jag och Virginia var uppe hela natten och kollade på film, Pirates of the Caribbean två, Virginia somnade i halvlek, men jag kunde inte somna igen förrän klockan slagit halv fem. Det var ju tur att jag hade Emil som också satt uppe vid denna tid på dygnet och geekade framför tv:n.
Två timmars sömn och stressig morgon är ingen bra kombination, speciellt inte när man ska skriva nationella proven dagen efter och måste vara utvilad, pigg och alldeles glasklar i huvudet. Nej usch, jag är verkligen nervös, och förresten är nervös nog bara förnamnet. Visst, svenskan brukar ju gå bra, men nu är det avgörande, och det gör allting så mycket svårare, så mycket mer nervöst. Får hoppas på det bästa, jag behöver ju i alla fall inte oroa mig för att få dåligt resultat, men ändå. Jag kan inte sluta oroa mig.
Virginia ligger och sover, hur kan hon alltid vara så trött? Hoppas hon inte är det imorgon förresten.
Rehn kommer tydligen hit på en planerad filmkväll som jag inte får infinna mig på, så jag hoppas verkligen att du hör av dig sen Maya, annars måste jag fort hitta någon annan att tillbringa natten hos.

Ikväll bär det av hem till Danielsson tillsammans med Chris, Danny, Virginia och kanske Sara.
Får se hur allting utvecklar sig, förhoppningsvis blir det en trevlig avslutning på dagen!



image110

Lifestyle of the rich and famous, getting caught up in the paparazzi.

Kategori: Naathalie,

Virginia måste nog vara världens bästa människa. Jag vet ingen annan som avsätter en kväll för att läsa igenom ett helt kapitel matte bara för att förstå och kunna hjälpa mig.

Jag var på Jysk med pappa idag, tur för mig att det inte var idag gås-tävlingen var och att det bara blev ett normalt affärsbesök som slutade med de två kuddarna som kommer göra min sömn och ett helsvart satinset som alldeles snart ska klä mina nya kuddar och mitt förhoppningsvis nya duntäcke i min förhoppningsvis alldeles nya säng. Detta under kommer förhoppningsvis ske redan den kommande veckan, hoppas redan på tisdag, om man vill vara optimist - på riktigt.

Kollade också på spåret idag, världens tråkigaste program som riktar sig mot pensionärer, men världens bästa Jonas var ju med, och det kunde jag inte missa! Fast, egentligen gjorde jag det två gånger så pappa fick spela in det tredje gången, men.. Jag såg det i alla fall.
Nu har jag pluggat i över en timme tillsammans med Virginia, och jag har kommit ikapp lite grann. Nu ska jag börja på vad resten av klassen gick igenom i onsdags.

Mrs. American Dream.

Kategori: Naathalie,

Britneys nya musik är nog helt sjukt härlig, pinsamt men sant.
Jag och Virginia träffade idag två människor som ville prata lite religion, men det blev mest prat om massa annat, faktiskt. En var från England och den andre var från Idaho, men de hade båda varit här på Gotland i ungefär två år.
Dem skulle försöka komma till kyrkan nästa vecka, vi får se hur det blir med det, men det hade ju varit superbra om det blir så, med tanke på att jag antagligen är kvar här på gotland den helgen, Sandra och Hannes kommer ju ner hit eftersom Nynäs ska möta Visby Roma.
Harry Potter på engelska är inte det lättaste, men jag ska försöka läsa lite när jag inte har massa annat att göra, vilket jag har ungefär tjugofyraslashsju.
Besök ikväll - utflyttningsfest, inflyttingsfest, singelfest - kalla det vad du vill, men oj vad roligt det kommer bli!



I'm Miss Bad Media Karma - another day another drama.

Praying, wishing.

Kategori: Naathalie,

Drakar stiger inte i medvind.
Det känns som att allting skulle vara mycket bättre om jag föddes i en annan tid, på en annan planet.
Pratade just med Daniel, och jag tror att allt som är så dåligt just nu kommer ordna upp sig, väldigt snart.
Min mobil som jag alltid tyckt varit min tillfälliga har jag nu förstått att det faktiskt är min riktiga mobil, jag har den inte bara nu medan jag väntar på en ny, utan det är verkligen min mobil, på riktigt. Attans också. Knapparna har börjat knarra, och ju mer jag kollar på den, desto fulare och större och hemskare blir den. Jag vill ha en ny mobil, en sådan där modern manick med färgskärm och  5.0-kamera och som kan spela upp riktiga låtar, en sån där mobil med massa minne och som är hur snygg som helst.
Fast det där med 5.0 kamera är egentligen onödigt, för jag ska ha en systemkamera också.
Jag antar att mitt begär efter en bra mobilkamera ligger i blodet, hela det där begäret efter att alltid ha det bästa, det snyggaste, det nyaste, och det svartaste.
Just nu är jag helt ensam hemma och jag lyssnar på den musik som var mitt liv i sjuan. Minnena bara svämmar över. Jag känner mig helt uppfylld, och de senaste två åren bara susar förbi framför mina ögon. Det är så mycket som har förändrats nu, och jag kan inte sluta undra om jag hade suttit här idag om jag gjort annourlunda på den tiden, hur hade livet sett ut nu om jag hade varit starkare som liten, och reagerat tidigare?

Sörj det du har förlorat, men gräv inte din egen grav.
Gråt så mycket du orkar, men kom ihåg att skölja av ansiktet sen.
Skrik så högt du kan, men skrik dig inte döv.
image108
Veckans höjdunkt.

One more.

Kategori: Naathalie,

Hur kan allting bara fel utan att någon märker det?