Honey and the moon

Kategori:

Don't know why I'm still afraid If you weren't real I would make you up now I wish that I could follow through I know that your love is true and deep as the sea but right now everything you want is wrong, and right now all your dreams are waking up, and right now I wish I could follow you to the shores of freedom, where no one lives.

Remember when we first met and everything was still a bet in love's game you would call; I'd call you back and then I'd leave a message on your answering machine

But right now everything is turning blue, and right now the sun is trying to kill the moon, and right now I wish I could follow you to the shores of freedom, where no one lives

Freedom run away tonight freedom, freedom run away run away tonight

We're made out of blood and rust looking for someone to trust without a fight I think that you came too soon you're the honey and the moon that lights up my night

But right now everything you want is wrong, and right now all your dreams are waking up, and right now I wish that I could follow you to the shores of freedom where no one lives

freedom run away tonight freedom freedom run away run away tonight

we got too much time to kill like pigeons on my windowsill we hang around

ever since I've been with you you hold me up all the time I'm falling down

But right now everything is turning blue, and right now the sun is trying to kill the moon, and right now i wish i could follow you to the shores of freedom where no one lives

freedom run away tonight freedom freedom run away run away tonight



En härlig helg

Kategori:

Helgen inleddes med en lugn hemmakväll tillsammans med Jonte. Vi åt hemmagjorda hamburgare till middag och kollade på Gladiator med tända ljus och lösgodis. Igår när han gick till jobbet gav jag mig ut på en löprunda och strax efter det kom Sofia över. Vi åt middag och drack vin och berättade för varandra om våra liv, hennes i Norrköping som student och mitt i Stockholm som arbetsmyra. Efter ett tag droppade även Viktor och Cribba in, strax därefter kom Mikael, Karl och Max och sist in var Anton, Johannes,Sebastian och Hannes. När alla var på plats i vardagsrummet rörde vi oss ner till biljardpalatset här på Fridhemsplan. Jag rörde mig hemåt runt 0130-snåret och när jag kom hem låg Jonathan och sov som en stock i min säng.

Idag vaknade jag när han återigen gick till jobbet. Jag klev upp och åt en tunn frukost bestående av ett ägg och lite fil. Fick ett ryck och städade ur mitt rum, vilket tog mer än en timme och fyra soppåsar senare. En riktig liten skitgris kan jag vara, men nu är det fint och rent och icke-dammigt, så jag ska försöka hålla det såhär ett tag nu. Vid 1130 gav jag mig ut på en powerwalk som jag avslutade innanför dörren när klockan slagit 1530. Själva pw:n varade dock bara totalt 1:40 h. Resten spenderade jag på jobbet, med Hanna på stan, och i väntan på och på djurgårdsfärjan. Nu ligger jag helt slut i min säng och snart kommer Jonathan hit igen. Kanske blir pizza till middag?
Puss på er




vi speglar oss i Filip och Fredrik

Kategori:



Våra alldeles egna kvällar

Kategori:

Efter en mysig kväll hos Sanna med hemlagade köttbullar, manikyr, Filip & Fredrik, te och mörk choklad och mer tjejkväll sitter jag nu på tunnelbanan på väg hem. Snart hoppar Jonte på och den här kvällen blir fulländad. Regnet spelar ingen roll. Det är höst och jag välkomnar den med öppna armar.

This love, this hate - Hollywood Undead

Kategori:

Att det finns så mycket smärta i ett liv, i en relation. Kärlek, hat, lycka, avsky. Vi hade relationen som hade allt. Du gav mig allt jag någonsin kunde drömma om som barn, samtidigt orsakade du mig så mycket smärta så jag knappt stod ut. Nu är du borta, och låtarna som kom igång på spotify fick mig att tänka på dig igen, och allt vi gått igenom.

Överraskningsfest för Anton

Kategori:











Filip & Fredrik! Jakten på den försvunna staden! December! LYCKA!

Kategori:



Jag och Hanna, 14 december, Filip och Fredrik. Vi är så lyckliga i vårat lilla hem här på kungsholmen! Jag vill ha december, nu!

Amanda-tid

Kategori:

Har just kommit hem från en jättemysig långpromenad med Amanda. Jag hade inte den blekaste om var vi gick eller var vägarna skulle leda oss, men plötsligt så var vi nere vid rålis igen och därifrån gick vi till tc där vi sa hejdå och jag promenerade flemminggatan hem medan jag hade lite kvalitets-telefon-tid med


pappa.
Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite sen middag i väntan på att Jonte kommer hit efter hockeymatchen; fil med kanel, ett ägg och lite keso.

Live long and prosper.

Snabblunch (latlunch)

Kategori:

Det är en sån dag idag. Slutar jobbet 2h tidigare. Måste bli frisk, annars kommer nästa lön bli tunn.

Sjukling

Kategori:

Trots att förra helgen var första på flera månader som jag tog det lugnt och bara var hemma så blev jag förkyld. Spenderade hela helgen med Jonte, varje måndag är alltid lika tung när man inte får ligga kvar och mysa i den där varma famnen.
Igår fyllde han år, så vi firade med middag tillsammans med hans mamma och lillebror. Avslutade kvällen med Donnie Darko, men som vanligt så somnade jag innan filmen var slut.

Idag slutade jag kl 13, åt lunch med Sanna innan jag begav mig hemåt. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska kolla på nya avsnitten av
solsidan, innan det är dags att göra mig i ordning för ikväll, vankas födelsedagsmiddag nr 2, denna gång med hans pappa och den familjen.

Vart jag än går - Stiftelsen

Kategori: vardag

 

Den lugna fredagen

Kategori: vardag

Det är fredagkväll och Emma har just åkt härifrån. Vi möttes upp efter jobbet och tog en vända på stan innan vi åkte hem och fixade hemgjord pizza. Vi hann catcha up en ganska så stor del av våra liv trots den begränsade tiden. Vi avslutade kvällen med att se filmen "Magic Mike" som var extremt dålig, en riktig b-film.

Jag hann även hämta upp min shaker samt nya mobilen som kom på posten idag, så nu sitter jag här och väntar otåligt på att den ska bli färdigladdad så jag äntligen får leka med min bebis!

Lugna torsdagsmorgnar hemma på Kungsholmen

Kategori: vardag

Godmorgon! Torsdag här och jag ska alldeles strax gå till jobbet. Jag kom på mig själv med att försöka komma på hur jag skulle kunna klämma in lite träning idag, mellan shopping och Jonte. Men det skulle innebära mindre Jonte-tid, och eftersom vi redan har så begränsat med tid så hoppar jag träningen idag och kör imorgon istället. Innan jag går tänkte jag bara bjuda på lite bilder; en från Riga, en på nya mobilen och en på jackan som jag förälskat mig i

Jag, My och Sanna på klubben i Riga
HTC One X
Barbour
.


En fullspäckad onsdag

Kategori: vardag

När klockan slog 16 och jag slutade för dagen så mötte jag upp Kalle. Vi gick en sväng på stan, och jag testade bland annat min nya favoritjacka - Barbour. Om jag gillade den innan så ÄLSKADE jag den efter att jag haft den på mig. Jag vill verkligen ha den, men det är egentligen bara bortkastade pengar för mig, med tanke på att jag tröttnar extremt fort på saker, speciellt kläder. Varje år köper jag en ny vinterjacka och tänker "ja, perfekt, den här kommer jag kunna ha flera år, det är ju exakt en sån här jag vill ha!" Sen har vintern knappt hunnit börja så har jag tröttnat och börjat leta efter andra jackor jag egentligen mycket hellre vill ha för de är ju självklart mycket snyggare, mycket mer jag. Aldrig nöjd.

Hur som helst, vid 17.30 mötte jag upp Tommy vid SATS Medis för ett gympass. Hittade en ny favoritmaskin, och jag tror faktiskt att jag nu säger hejdå till mitt älskade SATS Fridhemsplan och hej till SATS Medborgarplatsen, endast på grund av denna underbara maskin. Vet dock inte vad den heter än, tar reda på tills nästa gång.
När jag klev av tunnelbanan och var på väg hem så insåg jag att det skulle inte ge mig någonting. Jag var lite irriterad och behövde tid för mig själv, bra tid. Så jag vände och gick till gymmet istället, (hemma på Fridhemsplan) och sprang på bandet i 20 minuter och avslutade med 10 minuters promenad i brant uppförsbacke.

När jag kom hem beställde jag en ny mobil, har atm Sony Ericsson Xperia Arc (Hannas gamla) och jag står inte ut en dag till. Den startar om sig själv lite när som helst, touchen fungerar inte, den är långsam med surf samt att skriva sms/ringa. Ingen multitasking-funktion och inte heller tidtagarur. Så jag hoppas att den kommer snart! Min älskling, en vit HTC One X. Jag kan knappt bärga mig tills jag får ha den i min hand! Min lilla bebis.

När jag ändå var inne i shoppingmode så passade jag även på att klicka hem en ny shaker från gymgrossisten, eftersom jag slängde min gamla. Nu är jag ordentligt taggad på träningen! I helgen har jag ju bestämt mig för en lugn helg, ska bara vara hemma, kolla på film, ta långa promenader, träna, sova ut ordentligt, äta näringsrik frukost, verkligen ta hand om mig själv. Så det passar perfekt, ingen alkohol som stör mig,

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon är det torsdag, vilket innebär flera saker.
- sovmorgon
- filmmaraton med J (Ice Age 3&4)
- shopping
- nästan fredag!

Puss och godnatt

time is ticking by without us knowing

Kategori: vardag

 
På tunnelbanan. Dags för jobb. Trött, men så lycklig. Nero i öronen och livet so far spolas förbi ögonen, ögonblick spelas upp som jag trodde jag glömt. Återigen, lycka. Tacksamhet. Allt jag har, allt jag är, allt jag har förlorat, allt jag har vunnit. Lycklig.