mamma fin

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Mor-dotter-dagar behövs. Lite regn behövs. Ledsam musik som får en att bryta ihop tillsammans behövs också. Kortspel kan rädda en dag, men det kan en mamma göra ännu bättre. Tillsammans blir det en oslagbar kombo.

Sandra hämtade mig när kvällen närmade sig, jag fick parkera bilen men blev inte så nöjd med resultatet. Bättre kan jag. Har inte hunnit installera mig här ännu och kan inte göra heller just nu för sover hos L-E inatt och vore trist att väcka henne nu när resten av huset sover. Om en timme ska jag väcka S, om sjuttio minuter ska vi hämta Zara från båten och om hundra minuter ska vi sova. Imorgon flyttar Nynäs in. Nu taggar vi till inför en riktig kalashelg.

just my luck

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Need to grow older with a girl like you

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag har vi verkligen haft en härlig dag tillsammans, jag och Sandra. Lite shopping inför helgen, dock glömde jag handla hängslena som jag skulle ha.. Kanske kan låna av Virginia, vet att hon har. Hur som helst, fick med mig ett par shorts, en svart nätbody och ett par svarta heels. Känns som att det var något mer, men jag kanske har drömt. Efter shoppingspreen blev det middag på Etage, med trubadur som vi funderar på att hyra in någon dag i helgen, men vi får se. Fortsatte ner till hamnen, tog en öl på Florence och spanade in människor som drev omkring lite planlöst i kvällsolen. Spekulerade lite och planerade lite. Drack lite och älskade livet lite. Tog en promenad genom stan för att avsluta kvällen med en McFlurry med extra chokladsås på Donken.

hemmadag

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag har försökt att lyckas med konststycket att smälla/fånga en fluga med handen, och en enda gång under hela mitt liv har jag lyckats. Gissa vem som ropade högt och skrattade rått åt dem som inte klarat av det, den där enda gången? Jag.
Ikväll har jag inte gjort annat än spelat kort med pappa och farmor. Det fluger runt en fluga, jag försöker länge och väl fånga den där flugan, men efter många om och men så ger jag upp. Den flyger runt lite till, landar framför farmor och millisekunden senare har hon smällt den och kastar nonchalant ner den i soporna. Jag kollar häpet på henne, hon ser tillbaka på mig med en lite plirig blick och säger: "Jag gillar inte flugor, sörru..."

Ibland kan man inte bli annat än imponerad.

jump jump jump jump jump

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag älskar att vinna. Fast egentligen är jag inte så tävlingsinriktad för jag vill inte riskera att förlora för jag hatar att förlora, jag är en väldigt dålig förlorare. Jag tävlar bara i grenar där jag inte har något nämnbart motstånd, eller så säger jag att jag inte tävlar fast jag egentligen gör det.
Nu ska jag gå och klå pappa och farmor i femhundra. Precis som jag gjorde tidigare idag.

det var jag och jag gjorde det bara för dig.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Solen har gömt sig bakom grå moln och jag kryper in i min gråa tjocktröja.
Jag har hittat låten, låten som jag i tisdags när jag dansade till den visste skulle bli mitt beroende så fort jag kom att hitta den. Nu går den på repeat och kommer nog aldrig sluta.
"Saknar dig fast du står här mitt framför mig
Svart av askan å elden som syntes mil
Det var jag å jag gjorde det bara för dig
Fågel Fenix men djuren som gav sitt liv"

"För alla gånger som vi dansat
Å sjungit med fast ingen kan
Å aldrig låtsats bara chansat
Å sket i skolan för det kvittar
Va fan vet dom om vår romans
Ni kommer hitta oss i hamnen
För allt vi har gjort"

"Mitt liv har känts som några timmar
Vad ska man bli när man blir stor?
Det ena leder till det andra e allt jag vet
Det e med dig jag vill bli gammal
Å göra allt som bara finns
Som om den här dan var den sista
Som jag kunde ge dig"

dop, femhundra och o'learys

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag var det dags för Nova-Lee att döpas. Även fast det regnade så räddades vi av partytält och en smärt och smidig präst (tidsmässigt sett), god mat och oslagbart sällskap. Magnus blev en bra barnvakt och hela dagen där ute i Väntinge vart lyckad. Hemma hos Olssons recidence bjöds det på tacos och efter middagen var jag, Magnus, Sandra, Mia och Hannes fast i kortspelens värld. Vi provade dam och bubblan men alla förstod inte riktigt hur det gick till och andra var alldeles för "vuxna" för att kunna gilla sådana simpla spel. Det slutade med att vi spelade femhundra och var inte klara förrän flera öl och en rom&cola senare (för Hannes och Mias del). Jag vann. Stort. Det var najs. Vi skjutsade ner Magnus till båten vid tolvtiden, och jag kände mig lite fjantig när jag kände tårarna bränna där bakom ögonlocken för att jag ska vara här en hel vecka utan honom. På något sätt känns det inte som att Gotland är Gotland på riktigt om inte han är med, vilket är väldigt konstigt med tanke på att Gotland egentligen är mitt hem, jag har växt upp här och spenderat hela mitt liv här utan att veta vem han är. Nu står jag knappt ut att vara här utan honom.

Hur som helst, efter det gick jag, Sandra, Mia och Hannes ner till stan för att höra om några sjuka inträden, bara som några exempel kan vi nämna
Burmeister: 800:-
Gutekällaren: 600:-

Och vi tyckte att HP 5 och Munken var illa på tre respektive tvåhundra svenska kronor. Stockholmsveckan är verkligen till för att jaga bort alla gotlänningar. Eller i alla fall alla människor som har lite vett innanför pannbenet.
Vi letade billigt och bestämde oss för att O'Learys med sina ynka 50:- var helt godkänt. En cider och en grusad black jack-dröm senare ville vi hem och sova hela bunten. Sagt och gjort. Ja, nästan i alla fall. Jag ska bara stänga av datorn och släcka lampan först.

Godnatt.

gu' va du var söt när du var barn

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu har jag packat i flera timmar. Hela min garderob ligger nerpackad i två sportbags, jag har kirrat skjuts till och från båten, jag har tvättat tre maskiner, jag har diskat, Magnus kommer snart hit och det är relativt städat, jag har styrt upp ett kvällsdopp på tian och jag måste erkänna att jag aldrig varit såhär effektiv förut.

uppochnervänt dygn

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Igår hade jag planer på att somna i alla fall innan klockan två. Vi spelade fotboll tills klockan hunnit ända fram till tio-tiden, då tog några av oss en sväng i Nynäs innan vi mötte upp med resten av gänget nere på tian. Kvällsbad i skymningen i ett sjukt lagom tempererat sommarvatten. Efter det gick jag och Linnéa skilda vägar från resten av gänget, fick skjuts upp till L's för att hon skulle byta om. Själv gled jag runt i bikini och handduk ner till hamnvik där vi mötte upp Max, Wikström och Albin. Hem till mig så jag också fick på mig lite kläder, vidare till Jenny och jag åkte longboard på väldigt darriga ben. Hos J trängdes vi fjorton pers i ett minimalt rum för att kolla på Wedding Crashers, endast för Max' skull för han var den enda i rummet som inte hade sett den.
In på halva filmen kom han på att det hade han visst det. Hehehe. Efter filmen (klockan hade precis slagit två och jag hade inte gått och lagt mig) försvann jag, Linnéa, Max, Albin och Johan hem till mig och hängde på min balla veranda till klockan halv fyra. Säkert en timme efter jag och L hade lagt oss låg jag och smällde myggor.

Upp halv nio, nu ska jag iväg till Fanny för att umgås med henne innan jag åker till Gotland imorgonbitti.

nördträffEN

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Igår var det nördträff ute vid wakeboardklubben. Äventyr, grill, dans, dryck, nakenbad, dansdansdans, studsmatta, tända ljus och en långpromenad hem vid fem på morgonen. Kom i säng klockan sju och vaknade klockan tre när Magnus väckte mig. En hellyckad kväll/natt, det här gjorde vi bra, Max.

Snart är det fotboll nere vid alkishemmet som gäller och sedan bad på tian efter det. Jag märkte när jag steg utanför dörren att det nog varit en varm dag som jag sovit bort, för solen ville ta död på mig. Men först: frukost/middag.

Stamp on the ground - Italo Brothers

En schleten Nathalie

tanken har väl snuddat mig

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Min nästan allra första tanke när jag vaknade imorse (klockan tolv) var att jag skulle ringa Gabrielle och kolla om hon ville med och bada. När jag lyfte fån' för att ringa henne dök hennes namn upp på skärmen och mobilen frågade om jag ville svara eller stänga av ljudet. Det var lite kolt.
Hur som helst, vi begav oss ner till tian och hängde där i två timmar innan vi drog oss hemåt igen. Nu ska jag lägga mig ute i trädgården och sola och kanske plugga lite teori.
Ikväll skulle jag ju med Fanny in till stockholm på sm-fest med hennes simmare till pojkvän och deras vänner, men i sista sekund kom de på att åldersgränsen låg på tjugo och tjugotre år, så jag får helt enkelt ta det lugnt ikväll istället och tagga tills imorgon istället. Jag och Fanny spikade torsdag, och vi hoppas att vi ses då, för alla de gånger vi hittills "spikat" har inte blivit av. Hehehehe.

En Gabrielle

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag har jag kommit till insikt. Om mycket. Jag har inte träffat en enda riktig människa ända sedan jag åkte hem från Magnus, vilket har gett mig mycket tid över till att tänka. Jag redde ut en del saker idag. Eller reda ut kanske var fel ord, mer prata om allt utom just det där. Just det där som vi kanske behövde prata om. Men nej, vi orkar inte, vill inte förstöra det där sköra som vi har just nu, igen. Vi längtar fram och tillbaka men ingen av oss kommer längre än till vår egen ytterdörr.

Men jag har även fått en hel del gjort också. Jag har kollat på flera serier men inte kommit speciellt långt. Jag har hittat mina glasögon som tydligen legat i Magnus badrum i månader. Jag har tagit en långpromenad med mig själv och supit in sommarluften. Jag har styrt upp kalasmys på tisdag och är bortbjuden imorgon. Och jag kan inte sova. Eller jag kanske kan sova, har inte provat än, men jag kan inte lägga mig ner, jag vågar inte. Jag är fortfarande rädd efter att jag såg "The Collector" hos Emma för säkert tre veckor sedan så jag måste sova med lampan tänd när jag sover ensam.

från och med du

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu börjar jag på andra säsongen på Gossip Girl. Välkomnar flashbacksen och tänker tillbaka på tiden jag spenderade med dig ute i Ihre 2008.

det är såhär det kommer kännas baby

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ibland får man sådana där insikter som bara gör ont. Som när tanken att man kan förlora dem man älskar mest när som helst slår en. Eller när man bråkar med någon man håller av och båda är för envisa för att ge sig, ingen vill sänka garden först och säga förlåt och prata om det. Det är alltid den andres fel, och man inser inte förrän det är försent att det inte spelar någon roll vem som gjorde fel.  När tiden är förbi kan man inte göra något åt det, man kan aldrig få tillbaka de där åren, eller få de osagda orden sagda.

Jag har inte tid att vara arg eller besviken eller ledsen. Aldrig.

Om du vore mer som mig

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Igår var det artonårskalas hos Daniel. Med lite dåligt samvete gav jag han en kram och puss på kinden i födelsedagspresent, men gick sedan även med på att bjuda honom på en krogrunda. Kvällen blev lyckad, och när vi kommit hem och lagt oss för att sova fick jag ett samtal från en saknad vän. Vi pratade om allt och ingenting i sexton minuter innan jag erkände mig besegrad av sömnen. Jag hade behövt en dagen efter-dag, men jag vet inte riktigt var den tog vägen. My name is Earl väntar.

My name is Earl

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Efter att ha berättat för Magnus igår att jag kollat på DH utan honom insåg jag att han inte tyckte det var okej. Alltså bestämde jag mig för att falla tillbaka på min gamla kärlek - My name is Earl. Sedan blir det Gossipgirl, Entourage, Cougar Town och fortsättningen på The O.C.
Jag älskar serier.

coming out, coming out, coming out

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nyligen hemkommen från en sen kväll hos Linnéa med en stor skål vattenmelon. Som jag i princip åt upp ensam medan hon försökte fixa så vi kunde se på film. Vilken härlig kompis jag är. Hon och hennes bror fick sedan följa mig halva vägen och resten av vägen stå ut med mitt nervösa och väldigt stela skratt. Fyra människor har just mördats här i lilla oskyldiga Nynäshamn, och där gick oskyldiga lilla jag. Klart jag behövde någon som skulle höra mitt skrek när mördaren anföll mig.

Imorgon är det artonårskalas som jag taggar inför. Nu ska jag ta vara på resten av natten och hoppas på att få sova ut imorgon.

Kvällens gilla. She wolf - Shakira

she wolf

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

pills, demons & etc.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Lämnade ett bad och åkte till ett annat - ett självmordsställe. Fyrametersklippan var inte att leka med.

du undrar vad som kommer hända baby

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag har nog inte haft en heldag på stranden sedan jag var ett litet barn. Idag solade och badade vi oavbrutet i fyra timmar. Jag älskar det. Nu ska jag hem till Sandra för att hämta min övningskörningsskylt, sedan beger jag mig hem till pojkvän. Hans familj åker till Gotland i en vecka så vi har hela huset för oss själva. Sweet. Men jag måste jobba också.. Hur nu det här ska gå.

badäventyr på tian

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Första natten här i Nynäs efter en och en halv vecka gjorde Emma mig sällskap. Imorse lämnade hon mig för en naprapat i Handen, men vi pratade om att kanske åka in till stan i eftermiddag och glassa lite där.

Nu väntar jag på Gabrielle som ska komma och hämta mig och dra med mig till tian - ett badställe inte alltför långt ifrån hamnvik (tror jag?) - tänk om jag dyker rakt på det omkringflytande huvudet. 


Här är lite bilder från bowlingen i tisdags

Jag vann. Ganska stort. Men det ser man ju att jag gör på min heftiga bowlarstil.

boatie

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ikväll åker vi tillbaka till Nynäshamn. Jag ska vara där i en och en halv vecka innan jag tar båten tillbaka hem. Hoppas på att få jobba lite grann i alla fall.

Önsketänkande

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Hoppas att det blir åska idag. Då kan jag sitta inne och kolla på Desperate Housewives med gott samvete.

S L A S H

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Härom natten drömde jag att jag träffade SLASH. Inte som ett fan ute på en av hans turnéer, utan på ett hotell där jag var med några kompisar. Han bara var där, och jag klev in i hans rum och presenterade mig och var ganska fumlig. Senare kom han fram till mig och vi blev bekanta. Jag blev bekant med SLASH.


Jättefånigt, men jag får fortfarande en pirrig känsla i magen när jag tänker på den. Häftigaste drömmen jag någonsin haft. Och jag tvivlar på att någon framtida dröm någonsin kommer att slå den.

en riktig sommarafton

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Igår kilade jag och Magnus över till Anton Cöster för att umgås med han och Sebastian Hoas. Jag hade inte träffat någon av dem på hur länge som helst, så det var en totalt lyckad kväll. En chillkväll ute i trädgården, nattmat vid söderport och kvällste vid Antons köksbord, pratandes gamla minnen och allt annat mellan himmel och jord medan Sebastian och Magnus var helt inne i politikens värld borta i vardagsrummet.
Vi kom hem runt halv tre (?, jag har ingen koll på tiden längre verkar det som), såg två avsnitt av DH och somnade inte så fort för det var sjukt varmt i rummet. Igår var vi bara inne hela dagen, men idag måste vi åka och bada. Jag står inte ut annars.

Hej här är min koolfarmor

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft


Och där är solglasögonen som jag införskaffade igår, fortfarande osäker på om jag ska ha dem eller inte.

Idag ska det bli tjugonio grader celcius, så jag och Magnus ska nog lägga oss och låta oss grillas av solen på någon avlägsen strand, som ungefär resten av Sverige.

problem

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag cyklade in till stan förut för att handla nya solbrillor (visste vilka, så jag skulle bara gå in och betala) medan Magnus väntade hemma. Skulle bara ta kring tjugo minuter. Men när jag väl kommer in i affären så börjar jag tveka angående glajjorna, och tänker att jag ska bara gå in på H&M för att kolla vad de har att erbjuda. Bara H&M. Väl inne på H&M (som förövrigt inte hade några najsiga bågar) kommer jag på att det fanns en korsett inne på Bik Bok som jag väldigt gärna ville ha, och tänkte att jag kunde ju passa på nu när Magnus inte var med, för han tycker tydligen inte att det är så där jätteroligt att gå med mig när jag shoppar.. Så jag skulle alltså bara in en snabbis där. Min korsett fanns inte, så jag hittade lite annat som jag tänkte att jag ändå kunde prova lite snabbt, det var ju ingen direkt kö att tala om till provhytterna, så det skulle gå fort.
Jag glömde visst bort mitt största problem: Beslutsångesten. När jag stod där iklädd jeansklänningen med kanske lite för kort volang men hur snygg som helst, så insåg jag att jag behövde Magnus godkännande för att handla något över huvud taget. Kunde inte ens köpa två tub's utan att han sa att det var okej.

Alltså har jag nu lyckats slösa bort en hel timme istället för tjugo minuter. Innan jag åkte gick jag tillbaka och köpte de där förbaskade solglasögonen, men först efter att ha försäkrat mig om att det var öppet köp.

När jag kom hem låg Magnus och sov. Bra jobbat, Nathalie.

bilutflykt med pappa och farmor

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Upp ur sängen alldeles för tidigt, iväg till Ica Maxi för att inhandla nödvändig mat och sedan iväg mot nya äventyr på Gotland. Vi badade på ett nytt, fint badställe nära Kattvik som heter Hammar. Varmt i vattnet och där var en nöjd Nathalie. Fortsatte till Åminne där vi återigen åt rökt makrill (ja, ja, ja!) Hemma åtta timmar senare, trött, solvarm och med fisklukten som aldrig tycks försvinna, inte ens med citron.
Idag hörde jag också äntligen låten på radion som jag letat efter så länge. Nu är min tillvaro fullständigt perfekt.
F u l ls t ä n d i g t  p e r f e k t.


Natteravn - Rasmus Seebach

Bild från när vi var ute i Lickershamn med pappa
Bilder från bilutflykten igår, torsdags

En dag hos Sissel

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag hängde jag med Sissel eftersom Magnus var sjuk. Sissel var i och för sig också sjuk, men henne träffar jag inte lika ofta som Magnus. Vi kollade på "Alice i underlandet" och "Farsan" och bakade negerbollar.

Förresten, när jag gick uppför Sissels trappa som leder till ytterdörren så betraktade jag räcket jag ramlade ifrån och kunde konstatera en sak: Den där gången när jag ramlade - hur tänkte jag då? Hur kunde jag så totalt missbedöma avståndet? Eller rättare sagt, hur kunde jag missa avståndet som var så gigantiskt stort? Att jag inte kollade det innan jag satte mig där, jag hade bara behövt lyfta foten tio cm från marmortrappan, inte femtio. Väldigt klantigt gjort av mig, hur som helst. Fick rysningar och obehagliga flashbacks när jag stod där, så blev väldigt lättad när Sissel släppte in mig.

Lickershamn

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag cyklade jag, Magnus och pappa ut till Lickershamn. Tre mil dit och tre mil tillbaka - Magnus slipper i alla fall sin springtur ikväll. Vi åt revbenspjäll, rökt böckling och makrill. Det var varmare i vattnet än i luften så jag hoppade i flera gånger och simmade runt som den lilla fisk jag är.

Hela vägen dit cyklade jag först och pappa sist. Jag tänkte vara lite schysst mot min far och inte cykla alldeles för fort, för han har ju ändå några år på nacken och visst att han har cyklat till alla ställen på Gotland förut, men det var säkert två år sedan nu, och jag ville inte att han skulle bli helt slut men fortsätta leka matcho och låtsas som att han var tjugofem (som min morfar faktiskt gjorde en gång, när han var i alla fall långt över sjuttio och skulle klättra uppför ett brant berg med mig och Virginia för några år sedan). Hur som helst, där cyklar vi i maklig takt med mig i fronten och pappa som håller ställningarna längst bak i vårt lilla led. Två timmar tar det för oss att komma fram.

På hemvägen cyklar jag också först, råkar dra iväg några gånger, kollar bakåt och saktar ner för att vänta in pappa - jag vill ju inte stressa honom. Efter en stunds cyklande, far han förbi mig och säger när han är bredvid mig:

- Vilken växel har du i, tvåan? Lägg i trean då så kommer vi någonstans.
Och där cyklar min pappa ifrån mig med världens fart. Jag har verkligen en järnpappa.

Nu är vi hemma och Magnus har totaldäckat i min säng. Jag som ville hitta på något galet ikväll, hoppas han vaknar snart. För jag vågar inte väcka honom. Nej, då sitter jag hellre här i min datorstol och läser medan jag lyssnar på Oskar Linnros. I och för sig så får han mig att sakna Emma ännu mer än vad jag redan gör. När jag kommer tillbaka till Nynäs har vi bestämt oss för att intensivdejta varann. 

 

det är något som får mig att tro att vi kan gå genom eld

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Vi åt glass nere i glassbaren. Vi träffade Maya. Vi hittade en ashäftig kortplånbok till mig, i äkta amerikansk-polis-anda. Vi träffade Sissel på Donken. Vi cyklade till garaget för att hälsa på min storebror och se på när han bogserade bort sin balla bil. Vi cyklade hem och jag följde med Magnus ut som mentalt stöd på cykeln när han sprang jorden runt här ute i södra Visby. Nu ska vi äta lax till middag. Hej.
Min nya, snygga plånka
Busmagnus sprang vilse i skogen
Såhär glad var jag över att slippa ödlsa min värdefulla energi på något så jobbigt som att springa

almedalsveckan

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Igår var vi nere och lyssnade på Fredrik Reinfeldt. Man ska alltid bilda sig sin egen uppfattning och lyssna på vad alla andra har och säga, så jag kanske ska lyssna på Ohly som ska tala ikväll (tror jag?). En kvällspromenad genom stan och sedan hem på cykeln precis innan det hann bli mörkt.
Nu är det sommar.

Gotland

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

I fredags fick jag med mig Fanny till Farsta. vi shoppade slut på hela rean och plötsligt var klockan dags-att-åka-till-nynäs-igen. Jag mötte upp pojkvän efter hans sista arbetsdag och vi hyrde dykutrustningen till nästa dag.
I lördags var dykning som stod på schemat. Två dyk - noll sikt och med kompass hade det nog gått lite bättre. Men det var härligt ändå, första dyket efter kursen. Hoppas på fler.
Imorse, efter att ha konstaterat att nej, det går ingen buss så tidigt på morgonen, så tog jag och Magnus vårt pick och pack och började promenera ner till båten - kvart över sex. Båten var fullsatt och jag frös ihjäl, men nu är vi äntligen hemma hos pappa efter att ha fått skjuts av våra nynäsvänner som också är nere på Gotland nu.
Ikväll snackar "Fredde" på almedalsveckan som Magnus vill gå och se (höra).

Jag skulle ha sovit mer i natt...

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

förälskad

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag borde verkligen sova vid det här laget. Istället för att plugga teori som det var tänkt så gjorde jag något som jag då, för stunden och tre timmar framåt, tyckte var mycket mer relevant: Att kolla på gamla O.C-avsnitt. De allra första, faktiskt. Att jag aldrig lär mig. Nåja, nu är det slut och jag vart plötsligt väldigt rastlös. Igen. Har en flaska vatten här som håller mig sällskap. Lite kläder utspridda över stället, en stor påse fylld med pantburkar i fotöljen och ett köksbord utan några stolar - de är fortfarande hemma hos Sandra sedan midsommar.

Problemet just nu är att jag ska upp ganska så tidigt imorgon, och jag behöver verkligen sova, men jag är så himla fast vid Slash musik just nu. Jättetöntigt, jag vet, men jag kan inte rå för det. Idag har jag upptäckt helt ny musik som jag ä l s k a r. Som jag inte kan få nog av. Som jag kan lyssna på om och om och om igen. Jag är nog inget riktigt fan, jag har bara fallit in i en förälskelse. Just nu vill youtube föra krig med mig, men här kommer länkarna på några favoriter i alla fall. Enjoy.



S L A S H

hemmakväll

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Efter att ha legat hemma och såsat större delen av dagen så pallrade jag mig över till Anton och kollade på film. Vi såg på "Ace Ventura" och "New Moon". Nu ska jag, jag vet inte, äta något kanske. Har inte ätit något på hela dagen förutom frukost och en tallrik fil hemma hos Anton, så jag är vrålhungrig. Sen blir det väl att läsa teori tills jag slocknar eftersom jag lyckats läsa ut världens bästa bok och inte laddat ner några fler avsnitt av O.C.

Den här boken var precis lika bra som "Heroin Dairies" av Nikki Sixx, jag blev precis lika förälskad och precis lika såld den här gången. Jag älskar det och kan aldrig få nog - jag vill bara ha mer.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Eclipse, kommu och en liten rosa sak

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Det finns inte så mycket att säga om "Eclipse". Förutom att den var sjukt bra och mycket mycket bättre än Twilight och New Moon och att jag skulle kunna se den om och om och om igen. (Inte för att jag vet vad det kan bero på..)
Dock så for vi ju fram och tillbaka kommunalt och kom alltså inte innanför dörren förrän klockan passerat halv två. Men det var en helt ljuvlig kväll, som jag gärna gör om.

Huddinge centrum var inte så mycket att hissa flaggan för, påminde ganska mycket om hur Visby centrum såg ut för tio år sedan. Till er som aldrig hann uppleva Visby på den tiden så vill jag bara säga grattis. Att kalla det för ett centrum var en stor överdrift. Och för er som hann uppleva det så vet ni alltså hur Huddinge var. Jag hittade ett laxrosa inne på H&M, men det var allt.

Idag får jag se vad som hittas på. Antagligen blir det att ligga ute på gräsmattan och filosofera hela dagen, eftersom alla mina vänner verkar vara så himla upptagna nu när man äntligen kan vara ledig. Jag skulle egentligen ha jobbat i Täby idag igen, men det blev framflyttat tills efter jag kommit hem från Gotland. På tal om vilket, på söndag åker jag och katten ner och stannar i en och en halv vecka. Livet är ganska bra ibland.