29/12-09, namnsdag

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Efter en heldag på i huvudstaden sitter jag hemma hos kusin, i deras myssoffa. Kissoffan. Bästa soffan.

Ikväll ska vi kolla Legally Blonde men just nu slår kusin in min julklapp så jag väntar, nyfiken på vad det kan vara.

Puss på paketet, på mig och min kusin, på L-E och N-L och till sist, på Nynäshamn och Leaglly Blonde. Vår film, rackarns vad bra det stämmer.

PS. Jag har namnsdag idag. (Nästan).

28/12-09, jag vill inte alltid visa hur smart jag faktiskt är. Det hade varit osmart

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Hihihi det är så äckligt men jag tror inte jag bryr mig för jag tror faktiskt inte att jag bryr mig. Inte längre. Hihihi.
JAG ÄR BÄST i alla lägen i mina ögon, so fuck off.
Kanske alkoholism skulle lösa världskriget? Om alla söp sig så jävla dyngraka att de inte kunde göra annat än att spy ut sina inälvor, så skulle de knappast varken kunna kommunicera verbalt eller med vapen.
Ibland avundas jag mig själv.

25/12-09, mys

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu har jag kommit hem till pappa, efter en vandring genom en sjudundrandes blåst. Det är nog det allra sämsta med Gotland, att det blåser så fruktansvärt mycket.

Nåja, nu ska jag mysa i soffan framför Harry Potter och De vises sten i min nya morgonrock som jag fick i julklapp av Magnus.

24/12-09, god jul

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Här är några av de julklappar jag fick av mamma idag. Fler kommer imorgon när jag firar hos pappa.

Den här boken, the Heroin Diaries, är galet bra. Man liksom fastnar, sugs in i den och känner att man är delaktig i hans jävla missbruk. För det är vad boken handlar om; Nikki Sixx' värsta tid som missbrukare - heroinet. Ordentligt bra. Den är skriven i dagsboksform dvs det är samlade anteckningar från hans dagböcker och nerklottrade tankar på löst liggande pappersbitar som är själva boken. Ruskigt snygga illustationer och ja, allting är bara äckligt perfekt med den. Och då frågar jag mig själv; när blev en bok om ett jävla vidrigt, smutsigt missbruk, perfekt? Tål att tänkas på.
Hur som helst så kan jag inte slita mig från boken och vill inte att den ska ta slut heller.

Jag menar, kolla på det här uppslaget:
Jag är helt såld. SÅLDSÅLDSÅLD. Jag vet inte, det är lite i samma stuk som Marilyn Mansons bok The Long Hard Road Out Of Hell, så kanske är det sånt jag gillar. Därmed får ni tillåtelse att köpa dessa böcker till mig om vi skulle känna för att någonsin ge mig en bok:
Dirt
Slash

Nej nu är det dags att krypa till kojs och mysa med Nikki Sixx och hans pundarpolare. Jeah.

23/12-09, en aldrig sinande ångest

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag tänker för mycket. Jag måste sluta tänka. Det dyker upp en massa tankar, en massa minnen i mitt huvud som bara virvlar runt och inte gör någon nytta. De är för många, var ska jag göra av dem.

Om fem månader blir jag arton år. Jag vill inte. När jag tänker på det får jag en panikångest som heter duga. Jag blir alldeles darrig och nästintill gråtfärdig, och jag ser framför mig hur min barndom togs ifrån mig och försvann så fort. Jag ser alla de människor som alltid funnits där, och de som kommit och gått men som hela tiden varit en stor del i mitt liv. Människor som jag inte längre pratar med, människor som jag inte ens känner.
Människor som är min släkt.

Jag gick hem med pappa från bion ikväll, han följde mig bort till Norrgatt. Ett svagt minne snuddade vid mig; att vi bott där i närheten när jag var mindre. Vi svängde in på området och pappa pekade på fönstret där jag hade stått och vinkat till honom när han gått till jobbet och kommit hem, och balkongen som jag knappt kunde se ut över. Jag var två år då.

Jag gick vidare och kom till garagen. Garagen som vi genom alla år gått förbi, de garage vars tak vi lekt på, de garage som alltid varit så läskiga och så främmande. Nu har du din bil stående där, nu leker vi inte längre i snöforten som plogas upp vid kanterna varje vinter, nu gömmer vi oss inte längre för alla bilar som åker förbi.
Jag minns hur morfar alltid kom körandes med bilen och parkerade på andra sidan vägen, hur vi alltid kollade på honom genom fönstret, följde honom med blicken ända tills vi hörde portdörren öppnas. Då sprang vi till dörren och omfamnade honom så hårt vi bara kunde. Jag minns hur han alltid tutade när jag gick runt bilen så att jag hoppade högt. Jag minns hur han skrattade, och hur han fick oss två att skratta.

Jag vill inte bli arton än. Jag vill inte bli stor, vill inte bli vuxen. Jag vill fortfarande vara den där lilla Natti som hängde efter storebror vad han än gjorde, jag vill fortfarande vara den där lilla Natti som var så stolt över sin balla morfar som körde Batman-bil och gasade på även fast man inte fick. Den där Natti, vars höjdpunkt var helgen då morfar kom och hämtade oss, tog med oss på restaurang och sedan släppte oss lösa vid godishyllan i affären ute i Roma, så vi fick plocka på oss hur mycket godis vi ville ha.

Jag kommer att bli arton en dag, men jag vill inte ta itu med det riktigt än. Jag köpte min första kassabok idag. Jag är bara sjutton, jag ska inte köpa någon kassabok. Jag vill vara barn ett tag till. Jag vill spola tillbaka tiden några år, få njuta lite mer och ta vara på det som jag tog för givet.

23/12-09, och det var ingen vanlig dag

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Just hemkommen från Virginia. Vi har kollat på världens uslaste film och fått i oss mer ostsmakande produkter än vi faktiskt behövde. På ett halvår. Nu ska jag läsa, Ha-ha-harry Potter tills jag somnar. Jag chansar på att jag orkar en kvart. Max. Kanske fem minuter.

Förresten. Jag pratade i telefon med mammas nya kille idag (som jag aldrig lyckats träffa), och han var trevlig. han är en godkänd en.

22/12-09, you're my little star

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag var och ringde på din dörr idag. Din pappa öppnade. Han sa att du inte var hemma, du var i stallet och att du skulle komma hem sent ikväll. Jag bad han att berätta för dig att jag varit där. Jag vill att du ska veta.

21/12-09, uppesittarkväll

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Magnus har dragit ner mig i Star Wars - träsket, det verkar inte som att jag kommer komma upp därifrån i första taget. Tecken 1: Jag citerar redan ur filmerna.

Imorgon åker pojken hem, då blir det bara jag och mamma fram tills jul. Och Grinchen, såklart. Ingen jul utan att Grinchen stjäl den.

Ikväll har vi uppesittar-kväll. Kollat på tredje SW-filmen och Catch me if you can. Nu ska vi kolla på Hotet och sedan blir det en nattpromenad runt kvarteret. Om vi orkar kanske det blir en till film när vi kommer hem igen.
Isåfall Gangs of New York eller Nu är det jul igen 3.

20/12-09,

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Filmen igår, Avatar, var riktigt bra. Den började klockan 21:00, men jag och Magnus kom dit runt tjugo i för att hämta ut våra reserverade biljetter. Satte oss för att vänta på Virginia och Jakob, handlade dricka och lite sånt man gör innan bion börjar. När det sedan var dags att gå in så försvann alla in utom vi två, jag och min date. Anledning: Kunde inte hitta biljetterna som vi tagit emot endast tjugo minuter tidigare. Efter ungefär fem minuters letande följer dialogen: R= rivaren (han som river biljetterna vid ingången), V= Vi
R: "Kommer ni ihåg vad ni har för platser?"
V: "Jo det gör vi.."
R: "Då löser det sig nog ska ni se!"
V: "Tack så jättejättemycket, verkligen!"
Det var ju tur. Man kanske ska börja köra med den, att liksom bara ställa sig precis framför rivaren och låtsas leta efter biljetten så kommer man in. Jag tror att det funkar, gratis bio är ju aldrig fel. Men det gäller ju i och för sig att det är ganska några som ska se den. Sånt får man ju kolla upp innan.
Idag är det tidig julklappsöppning hemma hos pappa, mysigt.

19/12-09, 18-årsfest och julklappsshopping

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Goddagens. Nu är vi hemma efter en vinterkall dag på stan. Vi lyckades hitta julklappar till några lyckligt lottade bekanta, och hann dessutom kila in på Siesta för en mysig fikapaus.
Det är så bra med Gotland, för om jag skulle få dåligt samvete över hur mycket buss jag åker uppe i Nynäs så utjämnas det med hur mycket jag går här hemma. Det är galet, enda stället man bilar till här nere är hamnen och fest. På tal om fest; Virginias 18-årsfest igår. Roligt sällskap, mycket dricka (dock inte för oss under 18), bra musik och galet god mat. Det tackar vi alla Virres mamma för. Tyvärr så blev det ingen skjuts hem utan vi fick gå hem i -6 grader och nylonstrumpbyxor. Ja, jag alltså. Magnus gick också i -6 men han hade inte nylonstrumpbyxor. Han hade jeans och kavaj och skjorta och slips och hela karusellen så han var säkert varm.
Ikväll blir det bio med Virginia och Jakob; Avatar. en till kylig promenad till stan, men vad gör man inte för en mysig stund i en mörklagd lokal.
Och förresten, jag kollar lite klänningar nu på Asos.com. Bara utifall jag skulle hitta något fint till nyår. Och kanske ett par fina nya pjucks till det.

17/12-09, vinterkaos

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ingen skola idag, mitt livs första snökaos.
Imorgon åker vi till Gotland, där vädret är ännu värre. So I've heard.
För ett år sen på Gotland, ingen snö då inte.

15/12-09, across the universe

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag har nu legat ensam i min säng, fått i mig en hel del onyttigheter och kollat på Across the Universe. Nu ska jag borsta tänderna och sedan bokstavligt talat hoppa ner i sängen igen, endast för att inse att jag inte kommer kunna somna riktigt än, vilket kommer leda till att jag förhoppningsvis läser ut HP3 och därmed tyvärr försover mig imorgon och missar första lektionen: Kemi B. Det vore ju faktiskt riktigt synd.

15/12-09, snösnösnö

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag var det en himlans massa snö utanför mitt fönster när jag vaknade. Och det stora undret (för mig som kommer från Gotland där snön ligger kvar i max tio minuter) är att det var ännu mer snö när jag kom ut från skolan tre timmar senare. Försökte mig på att plugga lite matte när jag kom hem, men jag fattar ingenting och har ingen pojke som kan hjälpa mig här hemma. Det är sämst att du är sjuk när du har en flicka som behöver hjälp med matten.

Middag blir nog lite rester från senast, och när disken är borta och matteboken är ihopslagen ska jag slänga mig i sängen med en påse godis och kolla på Across the Universe och sakna min vän som åker till Australien imorgonbitti. Jag har bett henne att inte åka, men av någon anledning tycker hon att Australien verkar mer spännande än att tillbringa tiden med mig. Det tycker jag låter lite konstigt.
Ja kumme sakne di. Ba' så du vejt.

Åh. Om vi skulle vilja höra en väldigt ointressant sak så har  jag fixat Dolce & Gabbana - tema på min webbläsare. Jag diggare' stenhårt.

14/12-09, besviken

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag hittade mi klänning igår, och en väska till det. Nu är det bara accesoarerna kvar, men det är inte det lättaste att hitta det heller. Inte när det är ett försök till perfektion. Nåja, vi får se hur det går på torsdag när jag och älskling åker in till stan för att julshoppa lite. Hur som helst, på kvällen tog jag mig till söder där jag mötte upp med Gabrielle, Linnéa och Evelina. Äntligen var det dags att ge Gabrielle sin födelsedags present - New Moon. Och hjälp mig sen, vad den var bra. Aldrig att första var så bra. Den här ger mig goosebumps bara jag tänker på den, och jag vill se den igenigenigen.

Idag fick jag tillbaka arbetet jag gjorde i historia, som jag berättade om förut. MVG, tack så mycket. (Dock ett minus för de många obesvarade frågorna i utredningen, men annars var det kalasbra, tyckte PÄWE).
Efter skolan tog jag bussen ut till sjuklingen för att hämta hem min dörrnyckel som kom på villovägar i söndags. Vi passade på att äta pepparkakor med ädelost och dricka varm oboy till det. Sen tog vi en promenad ner till vattnet och runt lilla varvet medan jag i detalj berättade om New Moon, i ett desperat försök att få M att vilja se den med mig. Jag tror inte jag lyckades. Eller gjorde jag det? *Skiner upp som en sol och hoppas på ett ja*

Nu ska jag sova, eftersom den här kvällen inte kommer bjuda på något bättre. Eller så kanske jag ska tröstäta lite godis. Jag börjar ju trots allt inte förrän halv tolv imorgon, så jag kan vara uppe ett tag till.

13/12-09, stockholm med Virrrrrginia

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Då var det söndag igen. Gårdagen spenderades med älskling. Klev ur sängen klockan ett och fick i oss frukost. Klockan tre tog vi en promenad och kom inte hem förrän vid sextiden. Det började snöa när vi var ute, hur mysigt som helst var det. Hem, lagade mat, kollade på film och åt en himlans massa godis.
En väldigt bra lördag.
Om trettiosju minuter exakt ska jag hoppa på tåget och tillsammans med Virginia som kommer in med båten från Gotland när som helst shoppa loss inne i Stockholmo. Efter det ska jag åka till söder (?) för att gå på bio med Linnéa och Gabrielle - det är äntligen dags för New Moon.
Magnus ligger fortfarande och sover. Slöfock.

Tjingeling.

11/12-09, du borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Cheeejbaah. Nathalie är just hemkommen från musikal- och Idolkväll med några vänner. Har packat tills imorgon och sitter nu framför datorn. Igen. Ska diska, duscha och sova innan Magnus kommer hit. Vilket jag antagligen lär hinna om jag sätter igång nu eftersom han kommer till Nynäshamn runt tretiden imorgonbitti, vilket även är ungefär då jag ska kliva upp och pallra mig ner till stationen om möta honom. Blir till att kasta på mig varmkläderna.
Nej godnatt sålänge, nu ska jag ordna med mitt liv.
O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

11/12-09, I will love you day and night

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu sitter jag hemma på sängkanten igen. Snart är det dags att laga mat, men först måste jag bara inse att jag inte tog med mig några böcker hem. Det har inte hänt sedan jag började tvåan. (För ja, i ettan var jag nog lite slarvig precis i början eller just innan loven). Så galet skönt, fast det känns ändå som att jag måste plugga på någonting, så därför ska jag nog ta och läsa lite ur boken vi fick på svenskan, Candide. Sen kan jag ju faktiskt ta vara på tiden och läsa ut Harry Potter and the prisoner of Azkaban som jag håller på med just nu och har gjort lite för länge. Jag skyller på att skolan har tagit för mycket tid. Det känns otroligt skönt att inte plugga, om så bara för en dag.

Ikväll ska jag på musikal med Linnéa. Det är Amanda-Linns syster som har satt ihop den och amanda är såklart med. In på Willys och köpa godis först, röstar jag för. Massvis med godis. Jag har blivit så sötsugen på sistone.
Man skulle nästan kunna tro att jag var gravid och hade fått noja på godis. Fast då skulle jag ju vara gravid hela tiden, inte bara i nio månader.

Vi hoppas på en trevlig fredag.
Åk inte din iväg. Jag vill ha dig kvar här hemma hos mig, i kalla Sverige.
Stannastannastanna.

10/12-09, my pressure on your hips

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Plugga. Äta. Träning. Plugga ännu mer. Sova hos Emma.

FREDAG.

8/12-09, nio månader hjärtat

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Godkväll. Härliga tisdag! Nio månader idag med, fast hjärtat var hemma och sjuk, men hoppas du blir frisk snart.


Idag blev det till att stanna kvar efter skolan med resten av pluggnerdarna och banka in den där förbannade fysiken in i våra huvuden. Vi lär väl märka om det gav något resultat på fredag..Eller kanske efter jullovet rättare sagt, när vi får tillbaka dem. Nej usch, jag vill helst inte tänka på det.
Hur som helst, runt halv fem-tiden styrde jag stegen (bussen) hem till kusin vitamin. Denna underbara varelse åker ju som tidigare nämnt till Thailand imorgon, här hemma hoppas vi att allt går bra och att de får en galet bra semester. Vi andra kommer att ha det så galet bra här i Sverige, för vi gillar Sverige..

Jaja, ikväll var det sista avsnittet av DH. Självklart följde jag serien i början men slutade sedan kolla efter ett tag och lika självklart såg jag säsongens sista avsnitt. Kan man bli mer korkad och grundlurad? Nu måste man ju kolla i vår.

Helgen ser fullspäckad ut, stan hela dan. Nej men Stockholm hela lördag-söndag i alla fall. Shopping och släkteträff. Sort of.

Godnatt, nu taggar vi till onsdag.
Här följer några bilder på min vackra kusin och mig som togs för nästan exakt en månad sen

jag minns, och kommer alltid att minnas det som igår

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Oj, jag hade nästan helt glömt bort. Om tre dagar är det två år sedan jag åkte till Brasilien med mamma, morfar, mina två äldre bröder och äldsta brors familj. Två år sen.
Hur kan tiden gå så fort?


För två år sen var jag femton år ung. Jag var så lycklig för att vi skulle åka, att allting hade ordnat sig och att vi äntligen skulle iväg. Iväg till ett varmt och soligt land. Vi skulle bort från Sverige, bort från det kalla och gråa. Bort från sexualkunskapen i 9:an, bort från alla prov och läxor.
Vi kom dit efter 14 timmar tror jag, och när jag klev ur flyget så kändes det som att jag just klivit in i en ångbastu.
Vi åkte varm buss i femtio minuter till hotellet som låg på en klippa precis vid vattnet. Jag minns att jag hade på mig mina svarta skinnvantar när vi kom fram, fråga mig inte varför. Lägenheten där vi bodde påminde lite om The Grudge-huset, med trappan och allt, men det var ändå så underbart fint. Jag minns inte vad jag tänkte, jag var bara så himla lycklig. Att vi faktiskt kommit iväg, det trodde jag aldrig.

Ner till stranden och smakade på det salta vattnet som slet ut min ena lins som jag otroligt nog hittade igen och lyckades sätta tillbaka, trots att det sved som aldrig förr. Drack flera liter kokosmjölk varje dag, vi tröttnade visst aldrig. Det mörknade kring sex-tiden; på med finkläderna och ut på en fuktig kvällsmiddag på en mysig restaurant belägen vid strandkanten. Vi hade det så bra där, precis mittemellan. Det var så himla bra.
Bästa frukosten och sötsliskigaste oboyen jag någonsin smakat, men det spelade ingen roll. Jag såg gråsparvar, eller jag minns inte riktigt vad det var, men svenska fåglar var det som gjorde oss sällskap vid bordet.
Jag simmade bland vilda delfiner på dagen, matade aporna på kvällen och tog en promenad i månskenet på natten, nere vid stranden, precis i vattenbrynet, där vågorna bryts mot stranden.

Det var en underbar tid. Sista dagen var julafton, den natten dygnade jag och såg solen gå upp medan en tupp gal. Hur klyschigt är inte det. Men så jävla fint. Så jävla, jävla fint.

7/12-09, bend to squares

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ännu en dag över. Skönt? Jag vet inte. En dag närmare fysikprovet på fredag. Nej, prata inte med mig om provet. Det är lugnt, jag klarar mig. Faktiskt, det är säkert.

Virr fyller 18 år idag, GRATTIS PÅ DIG BAH! 18. Ja, nu får du för förste gången dricke lagligt, herlige tidar!

Var hemma hos Emma efter skolan, pluggde fysik som faen. Nu sitter jag här i min säng, iklädd endast trosor, strumpor och sovtischa. Jagska fixa mat alldeles strax, ska bara samla lite krafter. Tagga till lite liksom. När det är höst så orkar man inte lika mycket. Oj, det är ju snart jul, alltså inte höst längre. Det gäller att hänga med i svängarna.

Nej godnatt, jag har egentligen inget vettigt att säga nuförtiden. Förutom att på onsdag så åker kusin m. familj till Thailand och lämnar kvar mig här i kylig-nynäs. Kom igen, kom tillbaka på en gång.

6/12-09, imorgon är det den sjunde december

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu är Magnus här. Vi har kollat på Crazy Beautiful (den jag kollade på med Emma i tisdags). Vi grät en skvätt båda två. Dock så gjorde manlige Magnus det inombords. Jag vet det. Awesome.
Nu ska vi sova. Godnatt.

6/12-09, det finns massor att förklara

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Melissa Horn påminnner mig om dig. Hon sjunger för mig dagar i ända, men mellan dig och mig tog det slut för länge sen. Du ville inte längre, utan en förklaring försvann du ur mitt liv. Vi satt ihop varenda dag, vi kunde varandra utan och innan. "När jag går därifrån utan ett ord, så vet vi båda två att det äntligen är över."

Att flytta hemifrån, iväg, bort från ön, bort från mitt gamla liv. Ett stort beslut. Förändringarna kan jag stapla på hög. Jag visste inte att det skulle bli såhär svårt. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur allting kunde sett ut.

4/12-09, samlar damm

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Mitt i allt så ska man räcka till

2/12-09, däm

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

jagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamyc
ketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlam
ycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhiml
amycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigså
himlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdgsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckero
mdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyc
keromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketja
gtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamyck
etjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlam
ycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhim
lamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigs
åhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckerom
digsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtycker
omdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyc
keromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjag
tyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycke
tjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimla
mycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdig
såhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtycke
romdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketj
agtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimla
mycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdig
såhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtycke
romdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketja
gtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlam
ycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigså
himlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckero
mdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjag
tyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamy
cketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåh
imlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckero
mdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjag
tyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamy
cketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåh
imlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycketjagtyckeromdigsåhimlamycket

.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag vet ingenting, jag vet inte var jag är.

2/12-09, har fortfarande inte kollat på julkalendern

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag var det extra jobbigt att kliva upp ur sängen. Dels för att det var kolsvart både inne och ute och dels för att det var kallt. Men allra mest för att Emma låg kvar i sängen och hade sovmorgon till jag vet inte när. Dessutom gick jag till fel buss så jag gick in igen och la mig och sov med skorna på i 15 minuter innan jag behövde gå ut till den buss som jag egentligen skulle med.

Engelskaprov - askalas superbra. Nej jag vet inte, men det kändes okej.

Nu ska jag fixa något att äta (godis?) innan jag klär på mig något varmt och sticker iväg igen för att plugga kemi. Det är så roligt att vi har prov imorgon och jag inte har hunnit plugga någonting, det känns bra i hela kroppen.

Förresten, jag har inte kollat på julkalendern ännu. Har inte så höga förhoppningar på den med tanke på vad vi haft tidigare år, men det känns ändå som att den skulle vara lite bra det här året ändå. Fast inget slår Dieselråttor och sjömansmöss. Om jag fick välja en enda julkalender så skulle det klart vara den. Eller kanske Mysteriet på Greveholm. Fast den sistnämnda bara för att det är en sån klassiker. Dieselråttorna är helt klart bäst.

1/12-09, emmapemma och linnéa... Ja.. Linnea.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Okej, först och främst känner jag att jag måste ändra mig lite i det senaste inlägget.
Den här sommaren var min bästa sommar på ett sätt, samtidigt som den på ett annat sätt var den sämsta. Kom på att jag kanske inte inkluderade hela sommaren i det där den bästa.

Idag har jag spenderat tid med Emma och Linnéa(men bara för att vi ääääger/ emma). Vi skaffade oss magmuckla tack vare I'm a korean, Tim testar T.E.N.S och varandra. Vi (jag) lagade mat, varefter Linnéa stack hem på sin fars otroligt stora cykel. (Svikare) Emma diskade och jag duschade.

Vi kollade på Crazy Beautiful vilken var underbart fin. Att kolla på romantiska filmer utan att behöva få lite ångest och längta ihjäl mig och tycka att sådan kärlek inte finns utanför filmduken känns himlans bra. Jag känner mig så bra.

"If I bomb your crib, yep sorry!"