sommarsafari

Kategori: sommaren 2008

Klockan är 23.47 och jag har nu läst ut "Atlantis Hemlighet", precis som jag planerat.


Igår träffade jag som bestämt Maya inne i stan. Vi fixade lite saker innan vi missade bussen och la oss och solade på busstationen, precis som alla andra turister brukar göra.
Och vadå, man får väl låtsas ibland?

Så fort vi kom ut till deras landställe gick vi ner till stranden och tog ett kvällsdopp i det nästan behagligt varma vattnet, tills hennes mamma och syster kom och hämtade oss.
Dagen avslutades perfekt med en mysig middag i deras idylliska trädgård i deras idylliska, vita växthus med deras fantastiska vindruvor med den nästintill stillastående ljumma sommarvinden utanför.
Och vi kunde inte motstå att kolla lite på Gossip Girl senare, innan min dator la sig ner och dog (såklart).

Imorse tog vi cyklarna ner till stranden så fort vi fått i oss lite frukost, och där låg vi resten av tiden. Badade och solade, om vartannat. Jag vägrade nästan släppa min bok, och det var ju tur det. Annars hade jag varit tvungen att ge upp hela min kväll för den där boken.
Japp, jag klarade tidschemat och jag är förbannat stolt över mig själv. Speciellt när jag inte läst en bok på över ett halvår minst, tror jag.

Nej, i sommar är jag nyttig och hälsosam. Jag ska lägga mig nu så fort som möjligt, så jag får lite sömn. För det är ju en dag imorgon också.
Jag känner hur vuxen jag är nu.

sommarfeeling

Kategori: sommaren 2008

Mina ben mår bättre idag och jag fick min behövda sömn trots allt.


Sitter hemma hos mamma nu och väntar på att klockan ska gå lite, lite fortare.
Men nu har jag i alla fall bokat båtbiljetten, så i helgen blir det Dalarna med bror och hans familj. Förhoppningsvis, om inte allt bara fuckar upp sig i sista sekund, som det brukar göra.

Min insamling går rätt så bra trots allt, idag kanske jag får in lite fler femtioöringar så snart kan jag förhoppningsvis växla in alla kopparfärgade mynt som följt med mig i snart över ett år, tror jag.
Ja, jag är sentimental och ja, jag kommer gråta när jag ger bort mina vänner.

Och idag kommer ju Maya in till stan, och för första gången på hela sommaren ses vi. Hon som brukade veta allt om mig och vara uppdaterad tjugofyrasju, hon har ingen aning om vad som har hänt den här sommaren.
Visserligen är det bara en sommar, men det har hänt förbannat mycket, och den har förändrat något.
Ja, den har nog förändrat mig.

sommarläsning

Kategori: sommaren 2008

Godkväll.
Jag känner redan nu hur lite sömn jag kommer få inatt.
Jag vet inte riktigt hur jag räknade igår, men nu har jag i alla fall 380 sidor kvar, och jag har ändå läst en del sen igår.
Och jag som sa att boken ska vara utläst imorgon - jag kommer få  ett helvete. Läsa hela natten, säger jag om jag ska ha den klar tills imorgon. Läsa ca 100 sidor inatt om jag ska ha den klar tills på onsdag.
Varför sätter jag alltid upp så omöjliga mål? Typiskt mig.
Dessutom ligger jag efter med dagboksskrivandet, så det ska jag också göra. Plus att jag måste skriva en ny lista på saker jag behöver, och kolla över min budget lite försiktigt. Men, en sak först.
Boken.
Idag träffade jag som bestämt Sissel, vi badade nere vid Norderstrand klockan tolv på dagen. Vad vi inte hade tänkt på var att; oj, det är fortfarande kallt i vattnet då.
Det märkte vi ju förstås när vi var i, och då var det försent att göra något åt saken.
Så vi låg i ett tag, och sedan fick vi bråttom hem till pappas. Vi åt pannkakor till lunch och solade lite ute på en av balkongerna. Runt två-tiden mötte vi upp med Swarly inne i stan, och han ersatte Sissel (som för övrigt skulle till stallet).
Resten av dagen var rätt meningslös, vi drev runt i stan och jag dog av värmen, ungefär tre gånger tror jag. Men jag blev bjuden på middag och glass nere i hamnen för besväret, så det var väl lätt värt det, antar jag.
Kom hem någongång runt elva, och mina ben skrek förbannat svåra svordomar till mig, det var ganska svårt att urskilja alla orden, men jag tror det hade något att göra med smärtan som dunkar ända nerifrån tårna och upp. Mina ben är döda, och jag förstår dem.
Virginia är med Jakob, och jag antar att de alldeles snart kommer komma ut från hennes rum och röra sig inåt stan, eftersom hans buss går 00.40.
Precis som de gjort alla andra gånger han har varit här, vilket är ungefär hela förra veckan känns det som.

Nej önksa mig lycka till nu, jag ska läsa förbannat mycket på förbannat kort tid nu. Och skriva förbannat mycket. Och sova förbannat lite. Och lyssna förbannat mycket på en förbannat bra Jack Johnson.

sommarsommar, hold on

Kategori: sommaren 2008

Natt, eller?
Min dator har krånglat, så jag har inte varit så online på sistonde. Men pappa kom förbi och fixade den idag, så nu är jag på topp igen!
Idag var jag med pappa och tog ett dopp borta vid snäck, men eftersom vattnet var förbannat äckligt drog jag mig upp ur det blå rätt fort. Vi köpte en varsin glass vid Norderstrand och rullade sedan hemåt. Jag mötte upp med Andreas, vi körde tre omgångar 21 och jag jobbade hårt på min solbränna. Är det vad man kallar nytta med nöje? Jag antar, för det kändes som att jag gjorde något i den stilen.
Åt grillat hemma hos pappa och tillbringade resten av kvällen där. Pratade lite smått med min äldsta bror om att jag kanske kan komma upp till dem i Dalarna nu till helgen som kommer. Hoppas på det då.


Igår, lördag, träffade jag mina kusiner och min moster. De kom och hämtade mig här vid Kometen, och vi åkte ut till Sandviken där vi tillbringade nästan hela dagen. Framåt eftermiddag/kvällen for vi till Katthammarsvik där vi hoppade från piren och njöt av livet i största allmänhet.
När vi började frysa tillräckligt mycket började vi köra in mot samhället igen. Middag nere på Trossen, med utsikt på alla turister som vimlar runt i Visby hamn den här delen av året.
Allting, hela dagen var i alla fall förbannat härlig, det var mer än underbart att få träffa min moster som jag inte pratat med på ungefär 3(?) månader, och mina två kusiner som jag inte träffat på.. Vad är det nu, över ett år kanske? Det är hemskt att leva i den här släkten, allt är så splittrat och alla bor nästan på varsin sida om Sverige. Jag önskar att det inte vore så, och jag hoppashoppas att det kommer ändras. Man behöver sin släkt. Eller, jag gör i alla fall det. Sen vet jag inte.

Nu ska jag fixa lite bdb-moments, och sen ska jag göra ett tappert försök till att läsa ut min bok som jag började på igår, eller egentligen idag kan man väl säga. (Läste kanske tretton sidor igår, så jag tycker inte att det räknas). Jag hade satt upp ett tidsschema; boken skulle vara utläst tills på måndag (idag alltså). Och jag har bara.. 250 sidor kvar. Vadå, jag tycker det låter rimligt. Eller, tyckte heter det nog. För nu ser jag att det är rätt omöjligt. Fast, om jag inte skulle upp tidigt imorgonbitti och träffa Sissel och Swarly så skulle jag kunna läsa hela natten och möjligtvis hinna med min deadline. Men det ser fantastiskt kört ut nu för min del.
Ändring: Boken ska vara klar på.. Tisdag. Möjligtvis onsdag, det beror sig på vart dagarna (nätterna mer, förmodar jag) tar vägen.

sommarmorgon

Kategori: sommaren 2008

Vad har jag nu gjort? Jag trivdes ju faktiskt med förra utseendet på min blogg, varför var jag tvungen att gå dit och fixa sönder precis allting? Ber om ursäkt för det tillfälligt hemska utseendet, ska göra något åt det så fort jag orkar ta tag i det. Kan hända att det blir lite bättre gång för gång.

Blev väckt runt sju-tiden imorse av Virginias mamma. Jahapp, det var bara att pallra sig bort till restaurangen och börja bära ut varor. Att arbeta en ytterst meningslös stund på morgonkvisten var inga problem, men att solen är outhärdligt varm innan klockan ens hunnit bli åtta på morgonen, det är fantastiskt underligt.

Om någon timme ringer min moster och väcker mig, och om två timmar kommer hon och mina kusiner och hämtar mig här hemma så ska vi åka någonstans på Gotland och bada.
Jag är glad och pigg, och nu tänker jag försöka rätta till min blogg, eller så kanske jag borde försöka sova den här sista timmen, innan dagen börjar på riktigt.

sommarpratare

Kategori: sommaren 2008

It's alwas better when we're together.
Återigen lyckades jag doppa mig med kläderna på.
Jag hatar att jag älskar att bada med kläderna på, för det blir så för-för-förbannat kallt när man har kommit upp på land igen.
Jag och Robin tog i alla fall en promenad, och jag passade på att gå förbi morbrors grav. Ibland önskar jag att vår släkt inte var så förbannat svår, då skulle jag kunna prata med alla som om ingenting var fel.
Men nu är allting fel, så förbannat fel, hela tiden. Det hela är så stört, och alla bara skyller på varandra.
Jag undrar faktiskt om det var meningen från början att jag skulle vara den sista som föddes in i det här trasslet. Jag är trots allt en av de få som är kloka här, ursäkta men ja. Jag är fan-fan-fantastiskt bra, och en av de bättre här.

Jag kan inte sluta undra hur allting kommer bli i framtiden. Jag vet att man ska leva i nuet och allt det där, men en liten, liten sak inom mig vill veta hur min framtid ser ut.

sommarmusik

Kategori: sommaren 2008


Nu har hela veckan nästan gått. Det är den 25 juli 2008 och jag sitter hemma hos mamma. Planen var att jag och min bror skulle tillbringa hela dagen tillsammans och prata om allt och ingenting, med tanke på att han varit borta hela sommaren. Jag tror inte att vi någonsin varit ifrån varandra så länge, om jag ska vara ärlig. Ja, vi är relativt unga och vi har fortfarande en rätt okej kontakt med varandra. Men jag antar att det kommer förändras när vi blir äldre och bittrare, när vi har mindre liv kvar att leva.
Han är i alla fall inte kvar här, han gick till garaget och kom inte tillbaka igen.
Och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag är rastlös och schizo.
Jag har ju sagt länge att jag ska försöka ge Håkan Hellström en chans.
Det har tagit sin tid, jag har egentligen inte velat lyssna på honom överhuvudtaget, jag trivdes med att vara en stadig sten i den rinnande forsen. Jag trivdes med att kunna säga till folk att; "nej, jag har aldrig förstått det speciella med Håkan Hellström. Nej, jag har faktiskt aldrig hört hans musik. Jag förstår inte vad alla ser i honom, ni måste vara hjärntvättade".

Men sen är det ju det här med mig och musik. Jag kan höra början på en låt, sen är jag fa-fa-fast. Men naiv som jag är så trodde jag självklart att jag inte skulle gilla Håkan. Det är ju nästan pinsamt att jag ens trodde att jag inte skulle falla.
Men jag är envis, jag brås på min mamma och jag är nästan bäst.
Jag vä-vä-vägrar att lyssna nå mer på honom, jag tänker inte ladda ner hans musik på iPod och frågar någon om jag gillar han så tänker jag blåneka tills jag spricker.
"Nej jag gillar inte Håkan Hellström. Jovisst har jag hört några av hans låtar, men jag tyckte inte att de var nå märkvärdiga. Ni sätter honom på en piedistal och jag kan vekrligen inte förstå varför".

Tur att det finns annan ny musik. Jonas Brothers. Hörde dem idag, och vet ingen som ens vet om att de finns. Skitmusik enligt mig egentligen, men det är sommar och jag kan inte hjälpa att jag har lättare för att lyssna på allt möjligt då.

Ja, jag gillar det. Musik som jag kan få ha för mig själv. Och börjar någon annan gilla dem så får jag hitta något annat.
Japp, det är jag i ett nötskal.


Next time I see you
I'm giving you a high five
'Cause hugs are over rated, just FYI

sommardopp

Kategori: sommaren 2008

Så, nu har jag äntligen tid att skriva ordentligt.

Gårdagen var lyckad, det slutade med att Chrish och Swarly också kom över, och Chrish stannade även hon över natten.
Swarly gick hem någongång runt halv två skulle jag gissa på.
Och som vanligt (?) var jag den enda med någolunda natthumör, så jag låg uppe till fyra på morgonen och kollade på Surf's Up. Helt klart bra film. Dock är jag lite förundrad - och självklart (?) förvånad - över hur någon ens kan komma på idén med att göra en film som handlar om surfande pingviner. Jag har då helt klart inte den fantasin.

Och som vanligt - somnade först och vaknade såklart först.
Solen stekte genom fönterrutan och jag kunde knappt andas.
Jag fick upp de andra två runt åtta-tiden. Runt elva stormade vi Swarlys, och efter ca en timme (tror jag) hade vi fått med oss honom ner till glassbaren. Men, där stod vi utan pengar och visste inte vad vi skulle göra.
Jag fick i alla fall en pratstund med några polacker och lärde mig även under de konstigaste omständigheterna att Pipa på polska är namnet för det manliga könsorganet.
Fråga inte hur det gick till.

Vi befann oss tillslut i alla fall i kalkbrottet, Torsbrottet. Stört fint, och det passade ju per-per-perfekt när vädret var så per-per-perfekt.

Har precis ätit upp min middag som jag åt alldeles försent för att det ens ska vara lite bra.
Och nu väntar stan, ska möta upp med Irma och Josse. Hoppas i alla fall på en bra kväll, men just nu är förväntningarna inte så värst höga, dock.

sommarglassigt

Kategori: sommaren 2008

Hallå!
Har cyklat 1,2 mil idag med Chrish och Andreas för att bada, och än är inte dagen över.
Kom hem för några timmar sen, funderar på att gå ut nu. Ner till hamnen eller något, ta en glass. För jag är för-för-förbannat sugen på vitchokladglasscrisp. Och trots allt tycker jag ändå att det är lite klass att gå ner till hamnen och äta glass ensam. Bara för att synas, liksom. Japp, det ska jag göra nu.

Vi ses senare.

sommartvivel

Kategori: sommaren 2008

sitter hemma hos Andreas nu och Swarly ligger i sängen bredvis medan mina tankar är någon annan stans långt bort. Typ, någon annanstans i Europa. Andra sidan östersjön.

summer come home

Kategori: sommaren 2008

Kom hem från en promenad med Andreas för några timmar sen.
Efter tiden som vi inte pratat med varandra så var det skönt att få se honom igen.

Jag börjar bli sjuk tror jag, och jag ska sova så fort jag kan.
Kommer nog bli om timmar, men det är lugnt. Förkylningar går alltid över.

sommaren, sommaren

Kategori: sommaren 2008

Ja, jag har haft en bra dag men nu har jag ont i huvudet och magen vill bara kunna prata med Gud och fråga honom vad han menar med allt. För ja, jag är förvirrad.

Everything I can't be
Is everything you should be
And that's why I need you here

sommarpicknick

Kategori: sommaren 2008

Det är nästan så att det har varit lite för många dagar nu.
Men lika bra är väl det, jag har ändå bara försummat dagarna. Eller, jag börjar göra nu.
Jag hade bestämt mig för att ta vara på sommaren och göra något varje dag.
Nu sitter jag, trots det, framför datorn. Och väntar.

Nej vänta, jag ångrade mig.
Pratade just med Sissel, och nu sticker vi snart och bowlar.
Jag är facinerad, alltså. Livet kommer nog aldrig att förundra mig.
Inte musiken heller, och vad den har för påverkan på mig och mitt psyke.


Nu ska vi ses, prata och picknicka innan bowlingen, trots det förbannade vädret.

sommarfylla

Kategori: sommaren 2008

Jag har precis kommit hem. Eller ja, för trekvart sen ungefär, för att vara exakt.
Jag, Gurka och Agnes var nere i stan innan Gurka skulle med bussen till hennes landställe. Vi mötte upp med några från gamla 9S nere i hamnen, och vi hade det så trevligt det går att ha när alla andra är fulla och du själv är nykter som en spik.
Förbannat vad folk är pinsamma den här veckan. Alla går runt fulla som as och tror att de äger stället.
Den enda som äger Visby för tillfället i mina ögon är den som har sin förbannat snygga yatch liggandes i hamnen.
Förbannat sugen var jag att gå på den också, men modet svek och jag förblev ståendes kvar på land, omringad bland massa sommarfyllon.
Lika bra det, annars hade det nog bara blivit problem, polisen stod där, och jag tror inte att varken dem eller yatchens ägare hade blivit överdrivet glada om en okänd smög sig på båten och tänkte bjuda in sig själv.
Nej, det gäller att vara smart. Jag passar på en annan gång, när ingen ser.

Nu är jag antagligen förbannat trött (jag känner det inte själv, men jag lovar att kudden kommer tala om för mig hur mycket jag har saknat den) och planerar att befinna mig i sängen inom en kvart.
Jag kommer så misslyckas.

sommarsparande

Kategori: sommaren 2008

Godmorgon. Solen skiner ute och jag känner mig idag tvungen att gå utanför ytterdörren innan kvällen.
Vad sägs om att ta vara på livet, hoppa in i duschen, fixa mig och sedan ut i det fina vädret med en gång?
Jag skulle ju iochförsig kunna stanna inne bara en liten stund till för att börja läsa en bok (som jag faktiskt planerat att göra väldigt länge) men... Nej. Jag kommer bara fastna här hemma då, och hela den här underbara dagen kommer att gå till spillo.

Nu behöver jag bara några femtioöringar till, jag tror det räcker med kanske 5-10 till max, sen är min flaska full och då kan jag äntligen räkna dem. Femtioöringarna jag har hemma hos pappa fick jag ihop till tvåhundrafyrtioen kronor.
Förhoppningsvis blir det i alla fall över trehundrafemtio, allt som allt.
Sen har jag ju min blå spargris också som jag fyller med jämna mellanrum.
Det här ser ut att gå bra, bara jag inte kommer in i tankarna "men-det-är-ju-bara-fyra-tior-och-fem-enkronor-vad-gör-det?"
För då kan jag nog rätt fort vinka hejdå till min blivande förmögenhet.

Dansa sommar dansa

Kategori: sommaren 2008

Jag lyckades nästan med min plan idag. Jag betade av resten av alla GG avsnitt, så nu kan jag äntligen lämna tillbaka dem till dess rätta ägare.
Det var först framemot kvällskvisten som jag faktsikt befann mig utanför ytterdörren. Jag visste inte riktigt vad jag ville göra, eller vart jag skulle men i slu-slu-slutändan hamnade jag ändå hemma hos pappa.
Spenderade lite kvalitetstid med min farmor tills pappa kom hem. Vi spelade kort och fia med knuff och pratade mest om sånt tråkigt som min framtida ekonomi.
När pappa kom hem räknade vi lite på hur det kommer se ut för mig i framtiden, pengamässigt.
I bästa fall kommer jag få drygt femochetthalvttusen i månaden, i sämsta fall tretusenåttahundra. Och det är utan svarta bidrag.

Annars är det bara övningsköra som gäller, och det passar ju bra, nu när jag är sexton och allt och fa-fa-faktiskt får övningsköra.

Nu ska jag antingen sova eller läsa lite. Tåls att fundera en stund på.
Godnatt.

sommarns gråa hörn

Kategori: sommaren 2008

Min plan för dagen är att stanna inomhus i pyjamas hela dagen, (med undantag då jag går till restaurangen och äter brunch) prata ordentligt med min kusin (det känns som att det var ett tag sen, trots att det nog bara var förra veckan, men saker händer ju hela tiden, som man säger) och beta av ännu fler avsnitt av GG.

För första gången på fyra dagar tror jag, är jag helt och hållet utvilad, utvilad som få och utvilad till max.
Men det är bra att himlen är grå idag och att det ska åska, då kan jag göra ingenting utan att mitt samvete tar stryk.

För övrigt känner jag att jag borde ha all cred i världen, för jag tar min flytt se-se-seriöst och tänker sätta in 2300:- på mitt sparkonto idag. Jag vill flytta, jag vill att det här ska funka.
Jag vill dock inte att det ska förändra något mellan oss. Jag ser jä-jä-jätteframemot att få bo hos er, men bara till en början som vi har sagt, det vet ju jag med. Därför, varje gång du säger att du hittat en etta/rum till mig och att jag ska
ringa på den med en gång så hugger det alltid till i hjärtat, för då känns det helt plötsligt som att du fått kalla fötter och inte längre vill ha mig däruppe. Jag vet ändå(jag hoppas i alla fall att jag vet) att så inte är fallet.
Men när jag kämpar och längtar och ser framemot att få komma härifrån så känns det som att det bara blir fel fel fel när du säger så där. Även fast jag vet att det inte är så.

Ja, jag är svår att ha och göra med. Och jag säger det igen; jag beundrar er som verkligen orkar med mig, för jag skulle inte vilja ha med mig och göra om jag var kompis till mig.

sommarens rekorddopp

Kategori: sommaren 2008

Träffade Sissel idag för första gången på väldigt länge.
Vi cyklade ut till kalkbrottet runt sextiden, och när vi väl kom ut dit var det förbannat kallt.
När vi kom i vattnet var det varmt, sen vart det förbannat kallt igen.
Vi sörjde med lite chokladmix och jag berättade för ännu en till om min hittills ovanligt händelserika sommar.
(För att bryta mönstret lite nu tänkte jag kolla på Gossip Girl ikväll)
Vi cyklade fort som man bara gör när övningsköra är i farten.
Ingen onödig sång, bara övningsköra helt enkelt. Och jag älskar det.

Det är ju som sagt inte bra att äta efter klockan sju, men vi struntade i allt vad nyttigt heter och åt middag halv tio, bestående av kyckling, potatis och en förbannat ogod bearniésås. Och för att fortsätta i samma spår tänkte jag trycka i mig en halvliters glass framför GG.
Min träning kommer gå dubbelt så bra i höst nu (eller när jag än börjar) eftersom jag kommer ha förbannat dåligt samvete över hur jag betett mig hela den här sommaren. Massa onödiga saker har jag fått i mig.
Usch det gillar vi inte.
I höst.

stockholmsveckan sommaren 2008

Kategori: sommaren 2008

Godkväll.
Kom precis hem efter en kvällspromenad med Virginia.
Det är fantastiskt många stockholmare här på Gotland, och allting har verkligen förändrats.
Vi pratade om hur det var på 90-talet, 90-talet då Norderstrand var en smårutten strand med en simpel kiosk, då Tofta strand alltid var fullpackad med folk och då största delen av Gotland fortfarande var natur.

Som vanligt möttes man av fulla turister som inte visste hur långt bort Snäck ligger, turister som kastade ur sig gamla fyllerepliker som : "Förbannat söta ni var, ses vi i Visby sen eller?".
Snart är veckan över och det tar ännu ett år tills de kommer tillbaka, fastlänningarna, bratsen. Man kommer gå hela vintern och längta och drömma. Men när de väl här så är de bara fulla, jobbiga och allmänt i vägen när man försöker komma fram på stadens gator.
Borde jag klaga? Nej, egentligen inte. Men jag lever delvis för det.
Att klaga alltså.

Tillbakablickar

Kategori: Naathalie,

För 5 år sedan...
Var jag ett snaggat försök till upprorisk wanna-be.

För 3 år sedan...
Började jag i kyrkan genom konfirmationen.

För 1 år sedan...
Döptes mitt kusinbarn.

För 6 månader sedan...
Flyttade jag hemifrån.

Igår...
Klättrade jag för första gången i mitt liv upp på St: Lars ruin.

Imorgon...
Är det en helt vanlig torsdag med synundersökning på schemat. 

Om ett år...
så hoppas jag att jag har ett hyffsat bra liv tre timmar bort från Gotland.

sommarpirr

Kategori: sommaren 2008

Jaha, då satt man här då.
Med vetskapen om att jag ska dejta bettskenan varenda natt från och med sjätte augusti.
Ja, jag tycker det är fantastiskt roligt, märks inte det?

Jag har länge sagt att jag ska tatuera mig när jag fyller arton, (vilket jag förhoppningsvis ska göra också) jag har bara varit lite osäker på vad exakt det är som jag ska tatuera.
Förut var jag inställd på att ha något föremål, men inte nu längre.
Efter att jag såg Jessicas tatuering som hon har på foten så visste jag med en gång - jag ska ha text.
Och en förbannat bra text tessutom. En förbannat bra mening.
Jag hade gärna tagit den som hon har, för den är förbannat bra. Men som sagt - den är ju upptagen.
Något förbannat bra ska jag komma på tills jag fyller arton. Jag har redan några förslag, men jag är tveksam.


Vi lever bara en gång och den gången är nu,
det finns bara en som vet hur du ska leva,
och det är du.

sommarrubrikerna börjar ta slut nu

Kategori: sommaren 2008

Godkväll.
Efter en snabb träff med Rehn, Hedvig och Clarissa uppe på St: Lars ruin så stack jag och Virginia på en promenad genom stan för att kolla på alla överdrivet fulla stockholmare som kommer hit vecka 29 och tror att de äger ön.
Vilket de kanske gör också.
Allting, nästan hela min värld, min uppfattning om hur det låg till, allting vändes uppochner på ungefär exakt fem sekunder tidigare idag.

Jag pratade med Sandra, om helgen som varit. Så som vi alltid gör, vi lever livet - sen pratar vi och ältar, pratar och ältar.
Men det hon sa, visst var det exakt det jag ville höra? Är det inte vad jag gått runt och hoppats på i x antal månader? Är det inte vad jag alltig har tänkt på när jag varit i Nynäs; att tänk om, tänk om det faktiskt skulle vara så bra?
Varför känns det bara så konstigt och fel nu helt plötsligt när jag fick det bekräftat? 
Har saker och ting förändrats så mycket? Har tiden flugit förbi så fort att jag inte ens hunnit med mina känslor?
Det sista jag minns är att jag gick runt och hoppades på det här, jag drömde säkerligen om det också. Kanske inte på natten, men jag lovar att jag missade många intressanta saker och samtal bara för att jag satt och drömde om det här.
Nu, nu när drömmen blivit verklighet, borde jag inte vara glad då?
Varför har jag den här gnagande känslan inom mig då? Vad är det som har slagit fel?
Är det jag som blivit någon annan, eller har jag bara fått ett samvete?
Jag gillar det inte. Eller, gör jag det?

Det återstår att se. Men nu ska jag sova, för jag tänker alldeles för mycket, och när jag tänker för mycket går alting åt pipsvängen.
Dessutom ska jag till tandläkaren kl 9 imorgon bitti och göra avtryck för min framtida bettskena. Ja, jag gnisslar tänder. Och ja, det gör förbannat ont.

föralltid sommar

Kategori: sommaren 2008

Det här är inte bra, någonstans.
Jag har kommit in i min skrivarperiod, och det känns som att jag måste skriva ner allt jag gör här
Inte bra, eftersom jag på så sätt kommer förstöra min blogg och ja, allting kommer tillslut bli astråkigt.
Det enda som är intressant för tillfället är en viss person.
Det enda som har varit kul är helgen och början på den här veckan.

Imorgon är det någon som slutar semestern, och den någon behöver jag prata med.
Snart är sommaren över, och ishockeyn börjar igen.
Jag undrar hur allting kommer vara om en månad. Eller två.
Jag undrar vilka människor jag kommer träffa, jag undrar vart jag kommer gå.

Jag undrar vad jag kommer känna för en viss person om en månad. Eller två.
Kommer vi någonsin träffas igen, eller var det once in a lifetime?

It's like I've waited my hole life
for this one night.

sommarblomster

Kategori: sommaren 2008

"Allting känns bara så fel.
Jag vill inte längre, jag orkar inte.
Det är inte meningen att jag ska se efter henne,
hon ska klara sig själv.
Det känns bara konstigt att prata med henne,
jag får ont i magen och vill bara glömma henne.
Jag blir irriterad när jag hör hennes röst,
jag vill inte.
Jag ångrar mig nu, varför stod jag inte bara fast vid vad jag sagt?
Helvete.
Det är sånt hhär som förstör min sommar.
Jag har inte lust med någonting längre,
 jag vill bara ligga kvar här i sängen och kolla ut på den blå himmeln utanför fönstret.
Reser jag mig upp så kommer jag börja gråta,
börjar jag gråta blir jag förbannad på mig själv och allting kommer vara förstört."

idag började sommaren

Kategori: sommaren 2008

Ja, något har varit fel. Någonting har varit helt fel hela sommaren.
Det har inte varit som vanligt. Allting har vart jättebra och underbart, men fel. Inte fel i sig självt, men en stor del har saknats.

Idag var första dagen på hela sommaren som jag faktiskt umgicks med Virginia.
Efter att jag kom hem från pappa så gick vi ner till Café Bohéme och fikade.

Vi pratade om att vi måste göra något den här sommaren, verkligen göra något.  Typ som att åka upp till Stockholm över en dag bara vi två. Vi var på vårat impuls humör så en idé var att cykla ut till Tofta och ta en fika, då med detsamma. Det blev inte så, det var lite för mycket. Virginia klättrade upp på ringmuren och jag fegade nere på marken. Men det var bra ändå, det var som vanligt. Det var som det alltid varit, vi två. Virginia och Nathalie. Spagetti och köttfärssås. Hon gör sakerna, jag kollar på och dokumenterar. Som vanligt, så som det alltid har varit.

För att fullända kvällen gick blev det för tredje året i rad pizza på taket.
Som vanligt, hon gjorde sakerna och jag dokumenterade. Men jag kom också upp på taket, tillslut. I år blev det Norrbackas tak. Virginia tyckte utsikten var superb. Jag tyckte pepsin var det.

Nu började sommaren. Ingen sommar utan det här, så är det bara.
Nu är det bara vattenspridaren kvar. Sen är allt som allt alltid har varit, eller hur?
Du och jag.

sommar

Kategori: sommaren 2008

Frågan är, har jag kommit in i ännu en av mina skrivar/läsarperioder?
Om jag har det så har jag valt helt fel tidpunkt. Nu när det är stockholmsveckan, tänker jag absolut inte sitta hemma med böcker framför näsan. Och jag tänker inte köra en Virginia och läsa fram till klockan 5 på morgonen, för jag behöver sömnen.
I värsta fall får jag ha med mig min anteckningsbok och penna i väskan, så jag bara kan ta upp och skriva om det dyker upp något  i mitt huvud som jag inte kan igga.

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. Det är sol ute, och jag ska inte vara som mitt gamla jag, jag ska inte låta allting gå till spillo. Jag ska ta vara på livet, jag ska börja med att springa till affären nu innan jag ens duschat (bara för att visa hur mycket jag vill det här) köpa ett frimärke och kuvert och lägga på brevet. Brevet som ska forslas över halva europa för att komma fram. Jag ska inte låta det här tillfället spillo, inte nu längre.
Jag ska visa dem, jag ska visa att jag kan. Jag kan ta vara på livet, jag kan ta vara på mig själv.

ännu en sen sommarnatt

Kategori: sommaren 2008

Att jag alltid måste bli så blödig, så fort jag hör en sorglig låt.

Brevet kom idag i alla fall. Det där brevet som jag väntat på i snart två veckor.
Jag trodde att jag var en glömd del av hans liv.
Först var jag glad. Självklart är jag fortfarande glad, men nu kommer alla förbannade känslor som jag lyckats undanhålla från mig själv i nästan två veckor. Nu kom det här och jag bara känner hur mycket jag saknat honom.
Kalla mig patetisk om du vill, jag antar att jag är det isåfall. För det här är vad jag känner, och jag är bara människa.
Ja, jag saknar honom. En vecka och allting blev uppochner. Allting blev bra och allting gick åt helvete.
Ja, jag vill. Jag vill att det här ska funka, jag vill träffa honom igen.

Eller så är det bara för att det är natt och jag sitter ensam på mitt rum, lyssnar på samma, sorgliga låt om och om igen.
Jag borde sova nu, innan tankarna stiger mig åt huvudet.

Jag ska bara läsa brevet en gång till. Kolla på handstilen en gång till.
Jag ska bara lyssna på låten en gång till. En gång till.

sommarrrrrrr

Kategori: sommaren 2008

Hallå.

Nu har jag kommit hem igen, för en gångs skull samma dygn som jag åkte. Fast det var nära att jag fastnade där borta inatt igen, men jag tänkte att ska det börjas någongång så ska man ju börja med en gång.
Jag och Virginia pratade ju förut, om hur allting hade blivit nu, att jag aldrig var hemma och allt sånt, så jag tänkte att jag börjar ändra mig redan ikväll och faktiskt komma hem en gång. Men då är inte hon hemma, såklart. Men när hon kommer hem (om hon kommer hem) så ser hon förhoppningsvis att jag ligger här hemma i min egen säng och sover. Förhoppningsvis.
Sandra och Hannes körde ner killarna till båten förut runt tolvtiden (tror jag), deras båt  går nu vid ett. Have fun, säger jag bara.
Under kvällen har vi spelat wii, och jag fick vara med på ett hörn på pokern. I och för sig delade jag bara ut korten, men damn vilka bra kort de fick då också.

Nu kom Virginia innanför dörren, och jag ska gå och sova.
Godnatt, have fun. Swing low och ta vara på livet.



It's gonna be me, you and the dancefloor.

summarn kumma me saul

Kategori: sommaren 2008

Damn.
Jag kom visst aldrig hem den där kvällen som jag sagt. Det berodde inte på att jag supit mig under bordet, nej jag körde vitt kvällen ut. Jag kände bara att det var lite roligare att stanna där än att cykla hem. Så när alla skulle ut på krogen stannade jag kvar där hemma och.. Städade. Några tomflaskor att plocka in, lite öl att hälla ut, lite glas och tallrikar att diska och vips så hade jag tjänat in nära 300 kronor. På en timme. 
Tobbe och Jessica kom hem halv ett pga av vissa omständigheter. Jag och Jessica snackade en stund i köket medan Tobbe slocknade direkt på sängen.
Sedan, runt två tiden hade jag slocknat, men jag hade trots allt Yatzytärningarna och allt bredvid mig, så det blev lite yatzy i alla fall. Jag hörde att de gått hem en timme tidigare för att komma hem och spela med mig, men jag vet inte riktigt hur mycket jag tror på de orden. Men det hade ju varit lite koolt, om det hade varit därför de kom hem en timme tidigare och hittade mig i en av deras sängar.


Igår var jag på Stångaspelen med Swarly och hans familj, för att var helt ärlig så var det skittråkigt. Det regnade och det var stört kallt. Men rätt lag vann, så det var ju alltid något.
Stannade kvar ute hos Swarly i deras stuga över natten, och kom tillbaka till stan klockan tolv idag.
Ingen vila här inte, nej där satt Virginia och väntade på mig, vi gick ner till glassbaren och köpte varsin glass medan vi pratade igenom det som behövdes pratas igenom.


Hoj, nu kommer Sandra och hämtar mig snart så ja måste kila!
Talk to ya laterrrrrrrr.

spontana sommar

Kategori: sommaren 2008

Hallå hallå.

Det blev inget inlägg igår, eftersom jag aldrig kom hem.
Jag fastnade ute hos Sandra - igen. Lätt hänt.

Några vänner kom ner hit från Nynäshamn igår, så vi hade en jättetrevlig kväll bestående av wii, golf, kubb, vattenpipa och fotboll. Jag var den enda som inte drack, så självklart vann jag fotbollen.

Nu har jag varit hemma och duschat och hållt på i nästan en timme. Förhoppningsvis blir jag snart upplockad och så bär det av ut mot Sandras igen. De har kommit ytterligare lite mer folk med båten, sen kommer det några ikväll och resten kommer imorgon.
Trots allt kommer jag antagligen hem ikväll eftersom det nog inte finns sovplats till mig där ute längre. Om jag inte super mig under bordet och absolut inte kan cykla hem på några som helst villkor.

yeah right, like that's gonna happen.
sommar

sommarmoln på en blå sommarhimmel

Kategori: sommaren 2008

Finns det verkligen ingen rosa cabriolet här på den här isolerade ön? Det suger ju. På riktigt.

Och inga tee's har vi fixat ännu.
Jag undrar hur det kommer gå med vår sommarplanering. Åt skogen, gissar jag på.
Men, det är ju bara en gissning från min sida.
Träffade Swarly idag, och vi gjorde absolut ingen nytta. Vi la ut lite pengar på onödig mat och varsin glass, vi brände några fåtal kalorier på att gå runt i hamnen och kolla på folk. Och jag kom fram till att om jag tillbringar mina kommande sommarkvällar där nere så behöver jag inte bekymra mig om att glömma bort gamla vänner. För jag lär träffa alla där. Folk som jag inte har sett sen i vintras, på ett halvår, de satt där nere och åt mat, de gick runt där med sina vänner, de var på väg någonstans. Men vi stannade upp våra viktiga, självupptagna liv för några få minuters pratstund, lite catch-up och sedan det meningslösa  "men du, hör av dig någon dag så får vi ses"-snacket. Jag är otroligt trött på det, men ändå så drar man det. Man tar orden i sin mun, man säger dem, högt och tydligt, trots att man hela tiden vet att det bara är skitsnack rakt igenom.
Det värsta är att man vet att den andre vet det med.


sommarnatt

Kategori: sommaren 2008

Här sitter jag i Virginias rum, och gör absolut ingenting som skulle kunna kallas vettigt, i svensk mening.


Jag åkte tillsammans med Sandra och hennes mamma ut till g-mormor tidigare idag.

Första gången Sandra träffade sin g-farmor, och första gången på tjugo år som hennes mamma och g-mormor träffades.

Det var trevligt och efteråt blev det för min del middag på restaurangen.
Runt niotiden mötte jag upp med Anton, den där människan som jag inte ser så överdrivet mycket av, men som ändå får mig på bra humör varje gång vi ses. Vi tog en promenad ner till Norderstrand, där vi satte oss i en av hammockarna i nästan-solnedgången och pratade, pratade om sommaren som gått, pratade om sommaren som är kvar, och om hösten och vi pratade om hur allting kommer vara då. Han berättade om sin Kent-konsert och lyckades faktiskt övertyga mig om att följa med honom på en, nästa år. Jag svarade direkt ja, men jag vet inte. Jag misstänker att man måste vara ett lite större fan av dem än vad jag är för att uppskatta deras uppträdande så pass mycket som Anton gjorde.



För övrigt har jag sedan länge kommit fram till att jag ska börja lyssna på Håkan Hellström. Alla verkar ju gilla honom, så jag antar att han måste ha gjort några bra låtar. Och på något sätt känns det som att han kommer vara lite av nya Coldplay för mig, det känns som att han kommer på något, underligt sätt förändra mitt liv till det lite, lite bättre.
Men som sagt, det är bara en tanke jag har.
I hemlighet så hoppas jag faktiskt att jag hatar honom, då slipper jag bli en i mängden, då slipper jag bli ännu en till av alla dessa äckliga Håkan-fans som bara dreglar över han och hans musik. Lite överdrivet måste jag säga att det är, alltihopa.
Men, vem är jag att säga det? Jag har ju fortfarande inte hört hans låtar.

sommarregn

Kategori: sommaren 2008

Jag och tiden är något som inte går ihop.


Eftersom det regnade idag bestämde jag mig för att det var ett perfekt tillfälle att sträckkolla på Gossip Girl, nu när jag har hela säsong ett hemma. Att jag haft dem här sen skolavslutningen ungefär, det behöver vi inte prata om.

Men som vanligt blev det inte som jag planerat. Pappa kom och hämtade upp mig här hemma runt halv-tre tiden, för att jag ville ha lunch. Grillat blev det, det där som nästan alltid går hem hos mig.

På kvällen mötte jag upp med Swarly, Chrish, Andee, Gustav och André för att grilla lite (ja, jag vet - igen. Men det är lugnt, för grillat går alltid hem hos mig). Vi tillbringade kvällen i Andees och Chrish lillstuga med musik, kort och trevligt sällskap.
Det blev en lyckad kväll, trots mina idiotiska, förutfattade meningar innan jag ens kommit dit.
Så det är väl bara att tacka och ta emot, antar jag.

Vi började runda av kvällen rätt tidigt, runt klockan ett kände vi att, OJ vad sängen känns lockande.
Så jag kom hem för inte så länge sen, och planerar en date med kudden för tillfället.


Imorgon, måndag, blir det förhoppningsvis teetryckning med kusinen, funfun.

Godnatt.

sommartider hej hej

Kategori: sommaren 2008

Godmorgon. Ja, helt ärligt. Jag vaknade 12.25, med panikkänsla. Jag har nu sovit bort hela dagen, en hel sommardag har jag tillåtit mig själv att sova bort. Hur gick det här till? Jag skulle ju ta vara på livet, fånga dagen, leva fullt ut och vila efteråt.
Sen såg jag att det regnade. Okej då, paniken började avta, men bara lite.

Igår kom jag hem från familjeutfllykten runt sju. Jag hade bara småpratat lite med Vera dagen innan angående kvällen, om vi kanske skulle dra ihop något, men jag hade inte hört av henne än, men jag hoppade in i duschen och chansade på att det skulle bli en lyckad kväll.

Det blev ingenting med Vera, jag, Andee och Chris hade en oplanerad filmkväll istället, lika mysigt det.
Vi satsade på Scary Movie filmerna, och blev klara någongång runt tjugo i två.
När klockan var lite över tre imorse kom Kanjana hem, och vi satte oss och hade lite av ett sönderstressat deep-talk.

Jag somnade runt fyra imorse.

Nu har jag i alla fall världens huvudvärk, och dessutom är jag hungrig.
Men pappa kommer och hämtar mig om en halvtimme, så ska vi gå och käka luch.

Nej, jag tror bestämt det är dags för mig att pilla med min störtstört snygga mobil.

sommarens hetaste människa med livets hetaste mobil

Kategori: sommaren 2008

Jag har just upptäckt att pappa, helt omedvetet, har gett mig världens koolaste mobil.

Jag sitter här och håller på och pillar på allt som är pilltillåtet på en mobil, jag är helt förundrad. Och kär, kär med stora bokstäver. KÄR.

Nu ska jag hoppa in i duschen, så får vi väl se vad som händer ikväll!

siiiijaaaaa.

sommar, sommar och bil

Kategori: sommaren 2008

Det är jag som ska stå paralyserad mot väggen när hon kastar knivar mot mitt huvud.



Godmorgon. Idag vaknade jag med världens halsont och yrsel.
Blir jag sjuk nu så kunde Gud verkligen inte ha valt någon olägligare tidpunkt. Eller, blir jag frisk tills i helgen så är det nog lugnt.


Om ungefär en timme kommer pappa och hämtar mig med sin skraltiga lilla golf combi, den är grå och går inte att låsa.
Riktigt kap han gjort där. Men han har ju bara lånat över helgen, så det är väl okej, I guess.
Ja, alltså. Gotland sightseeing idag. Det bästa är att jag kan utföra mina tre favoritsysslor på samma gång: Äta frukost, åka bil och lyssna på musik.
Livet är allt bra härligt ibland.

alla rubriker i sommar ska ha något med sommaren att göra från och med nu

Kategori: sommaren 2008

Godkväll.

Äntligen, ikväll fick jag min efterlängtade mobil! Den är så snygg och felfri, alldeles perfekt.
I alla fall till det yttre, ska sätta den i laddaren nu så den får komma igång under natten.


Me n' cous fixade inte the tees idag, vi var försent ute.
Istället köpte vi brända mandlar och vandrade runt i innerstan som två andra turister.
Hon är sommargotlänning, och snart är jag det med.

Träffade pappa och farmor på kvällen, vi bestämde oss för att ta en åktur ner till hamnen för att ta en glass och beundra Götheborg, skeppet som åker Östersjön runt.
Vackert säger andra, turistfälla säger jag.  100:- för att gå ombord på ett skepp är ju bara galet, rakt igenom.

Nej, nu räcker det inte med att vara sommargotlänning. Betalar man 100 svenska för att befinna sig ombord på ett gammalt skepp som står i hamnen som man om man nu väldigt gärna vill, kan smyga sig ombord på, då måste vara en riktig turist. Rakt igenom.


Imorgon blir det åka av, så jag föreslår att John Blund blir min partner för natten.
Och alarmet morgondagens räddning. Näst efter min ipod.

Goodnightie, huns.



Förresten. Kom påatt det var nog ungefär exakt ett år sen jag startade den här bloggen.
Så, jag fyller alltså ett år som bloggerska. Grattis till mig, huh.

sommarn' rullar in nu

Kategori: sommaren 2008

Klockan är nu om 12 minuter o4.00 och jag borde verkligen sova.

Sommaren blev hittills inte alls som jag planerat, eller tänkt mig, men det betyder inte att den blev sämre för det.

Samma dag som jag kom hem, dvs 1 juli, tog jag bussen ut till min gammelmormor och hälsade på. Vi hade jättemysigt, och precis som jag bett om så fick jag sitta där på verandan tillsammans med henne i kvällssolen som värmer hennes stuga.
Dagen därpå ringde min kusin mig och frågade om jag ville följa med henne till Nynäshamn nästa dag för hon skulle upp på en arbetsintervju.
Javisst varför inte, tänkte jag. Så jag for in till stan, jobbade lite tillsammans med Virginia och redan samma natt 00.05 befann jag och Sandra oss på båten upp till Nynäshamn.

Idag vaknade vi klockan elva, efter fem timmars sömn och tyckte att självklart var vi utvilade.
Hennes syster kom ut och hälsade på så vi gick och käkade brunch nere vid hamnen.
Efter maten tog vi en minigolf, där vi stötte på några vänner.
Sandra vann, och hade vädret varit dåligt så hade jag kanske tagit det lite sämre än nu, den här gången brydde jag mig faktiskt inte. Vi träffade även några riktigt trevliga stockholmskillar som antagligen hade seglat dit över dagen eller något i den stilen. Antog vi.

Klockan hann bli fyra och Sandra gick till intervjun medan jag och Mia väntade i centrum och gjorde den absolut bästa sommarsysslan - vi satt på en parkbänk i solenoch åt glass.

Sandra fick jobbet, så vi bestämde oss för att fira med en fika. Vi bestämde träff med deras vän nere i hamnen där vi satte oss i en av bodarna och tog en varsin varm choklad, jag och Sandra. Mia och Dan tyckte det var helt fel med varm dryck när det var varmt ute.

Dagen förflöt och tillslut var det bara jag och Sandra kvar. Vi packade íhop våra saker runt halv åtta-snåret och gav oss för tredje gången den dagen ner till hamnen. Där nere stötte vi på ett par skumma italienare, och vi märkte att de har verkligen det där i blodet, det där med att ragga.
Men, man lär ju stöta på dem igen.
Det var ju faktiskt inte första gången vi såg dem nu, och det är ju Nynäshamn vi befinner oss i.


Imorgon blir det om allting går som planerat, egna tryck tee's för me and my cous.
Bild kommer troligtvis upp imorgon, om de hinner bli klara dvs. Jag vet inte hur lång tid det tar, men man borde väl få den samma dag...?

Taizé, 2008, france.

Kategori: sommaren 2008

Jaha, nu är man tillbaka från Frankrike och allting är bara uppochner inom mig just nu.
Jag hade bestämt mig för att inte längta tillbaka efter att jag kommit hem, jag hade bestämt mig för att inte träffa nya människor som jag skulle fatta tycke för, jag skulle inte skaffa mig värdefulla minnen som jag sedan skulle ha svårt att släppa.

Allt det sket sig.
Jag sitter här hemma och gör inget annat än att längtar tillbaka till Frankrike, jag träffade visst nya människor som jag fattade tycke för, och jag skaffade mig trots allt dessa jävla minnen som jag aldrig riktigt kommer kunna släppa.

Jag vet inte vad som kommer hända nu, och jag hatar att leva i ovissheten.
Jag vill ta första bästa flyg härifrån och bara släppa allting.
Eller så talas jag vid med min kusin imorgon.
Men i vilket fall som helst så känns det som att allting kommer gå käpprätt åt skogen i alla fall, hur det än blir.

Jag kan inte lita på någon annans ord, inte när det gäller sånt här.
Varför ska jag vara så dum i huvudet och göra det, trots att jag dyrt och heligt lovat mig själv att det inte skulle hända, så jag för en gångs skull kunde få slippa dessa förbannade underbara minnen som bara gör ontontont när jag vet att det kanske aldrig mer kommer bli så?
Jag ska alltid vara så jävla blödig när det kommer till sånt här, det är mitt problem.
Jag kan inte acceptera att det här bara var en liten liten del av mitt liv, som faktiskt är över nu. Nej, jag ska gå här och älta det i månader framöver. Kanske tillochmed ett år.
Att ingenting bara kan få vara bra, verkligen helt bra. Jag ska alltid förstöra allting genom att sakna det så stört mycket hela tiden. Aldrig duger det för mig, jag får aldrig nog av nånting.

Och att musiken ska ta så stor plats i mitt liv, jag kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt. Jag minns allting mycket tydligare, klarare med musiken, men samtidigt får jag en stor klump i magen och en brännande känsla bakom ögonlocken varje gång jag lyssnar på just den där låten som får mig att minnas just det där tillfället.

Jag skulle ha hoppat av bussen, vi skulle ha fullföljt vår plan.
Vi skulle ha struntat i allt annat, vi skulle leva annorlunda.

If you love me, won't you let me know?