lördag 30 januari 2010, spelkväll hos kusin

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Cheejbaa. Igårkväll var bra. Superbra. Amanda kom hem till mig runt 18-tiden (?) (jag har ingen tiduppfattning). Vi åt sönderkokt potatis och köttbullar och hallonsylt. Eller ja, jag gjorde. Hon var alldeles för konservativ för att ens tänka tanken att hon skulle gilla det. Man ska vara öppen för nya saker, så jag tycker att alla ska prova på köttbullar, potatis och hallonsylt istället för lingonsylt.
Vinterpromenad och Råttatouille var bra tills vi blev för trötta då vi stupade i säng och jag drömde den sjukaste drömmen i hela mitt liv. Jag behöver hjälp.

Efter att A lämnade mig ensam imorse pluggade jag historia och matte. I fyra timmar. F-Y-R-A. Hittade hem till Sandra runt 18-tiden och har spenderat resten av tiden här. Jag spelade hockey för första gången sedan vi spelade med de riktiga hockeytöntarna, och det var ett tag sen nu. Så vi utelämnar resultaten, för jag har inget att skryta med den här gången. (Jag skulle ha varit Detroit. Alla kan vinna med Detroit).

S ligger och sover medan jag kollar på Number 23. Trots att Jim Carrey spelar huvudrollen så är den ganska vidrig. På ett skumt sätt.

Förresten, vi ska ha argumenterande tal på tisdag. Den som kommer på vad jag ska argumentera för/emot kan få ett tack.

fredag 29 januari 2010, fullt hus, fullt upp

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag har varit borta ett tag härifrån verkar det som; de har gjort om på blogg.se och jag föstår ingenting. Dessutom gillar jag förra utseendet bättre, så det var inget positivt med det.
Igår sov Linnéa och Emma här. Efter min och Emmas träning hade L redan lagat maten, hur bra som helst ju. Efterrätt: Smoothie och Twilight. Klockan hann bli halv ett innan vi insåg att vi var för trötta för att orka se klart hela. Klockan ett fick jag reda på att de har sovmorgon imorgon, inte jag.
Jag kände mig lite smått dum.
Snart kommer Amanda hit, så jag ska laga lite mat till oss nu. Måste bara kolla upp hur man kokar potatis först.
LATER

onsdag 27 januari 2010 touch her like that

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Samma visa idag igen; slutade tjugo över ett men satt kvar och pluggade till halv fyra. Fast nu har jag ju gjort fysikprovet (och jag tror (hoppas) att det gick helt okej), så nu är det matten som gäller. Kursprov i MaC om fyra veckor. Nathalie har inte legat i så mycket under terminen så hon kände att det var dags att ta tag i problemet. Jag antar att det här blir vår nya rutin: att stanna kvar i skolan och plugga oss helt trasiga. Varje dag. Sommar kom. Nu. Snälla. Jag önskar att den gjorde det. Idag börjdade det snöa igen. Sådär mycket så bussen kom inte upp för toppstigsbacken utan fick köra runt allting. Det var väl trevligt va. Plus att en liten skitunge trodde han var äldre och mognare än han var. (Han var en liten tönt). Om det inte var för att jag skulle gå av där så skulle jag gått fram och slagit till han. Med ord. Det är såna som han som sprider hat i samhället.

Nu ska jag diska, äta och sen ska jag försöka hinna med att göra svenskan innan jag sticker till kusin för att tillbringa natten där. Hon är alldeles ensam då resten av familjen är nere på Gotland, så vem vet vad vi hittar på. Bowling kanske? Men först ska vi på hockey. Min andra (?) match den här säsongen, hur kul är inte det. Vi som var där varje match och kollade när H spelade.

Jag tror det blir en bra kväll.

onsdag 27 januari 2010 think I'm ready now

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu är det fysikprov. Jag gillar det inte. Men så är det. It's getting late.
Jag var på spinning igår. Det känns.

tisdag 26 januari 2010 fysik och spinning

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Slutade tjugo över ett idag men ändå satt jag kvar till klockan tre. Fysikprovet är imorgon och jag känner att jag verkligen hade behövt börja plugga för länge sen. Men nu har jag inte det så det är bara att göra det bästa av situationen.

Efter skolan var jag med Sophie, de har matteprovimorgon, så jag hjälpte henne. Sedan var det dags för Emmas spinningpass. Jag önskar att jag också var sådär duktig, att jag bara kunde gå in på ett ställe och bli erbjuden ett jobb. Vidrigt. (Nej, jag är inte avundsjuk).

Har just kommit hem, lyssnar sönder Metro Station och lagar mat. Köttbullar och makaroner - får man bli tråkigare? (läs latare). Äta och plugga, är det verkligen en bra kombination? Jag vill bara prova kläder tills imorgon. Min favorittröja har försvunnit så jag är lite ledsen. Eller ganska mycket faktiskt.

Så. Nu loggar jag ut.

tisdag 26 januari 2010 godmorgon

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Hahaha, Emma har försovit sig tills och det är den bästa känslan att få ligga kvar i sängen medan hon stressar runt i mitt kyffe. Skadeglädjen är den bästa glädjen.
.

24-25 januari 2010 med emma

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Emmakvällar blir alltid så himla grymma. Puss på oss. Du älskar det. Oss.

måndag 25 januari 2010, uttråkad (igen?)

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Det här händer aldrig mig. Att jag är i skolan. Och bloggar.

Idag är ett undantagsfall. Än så länge bara haft två lektioner men kan redan konstatera att det här är en sån där trist dag som man hela tiden bara längtar hem så man kan få sova. Jag har inte gjort något vettigt förutom att lämna in historialäxan i tid och ångrat mitt klädval. Eller det sistnämnda kanske inte var så vettigt. Vad vet jag. Jag är bara så uttråkad just nu. Och NV-rummet är så trist så jag dör lite varje gång jag ser det.

Vilket liv jag har.

Igår sov jag hos Emma och inatt sover hon hos mig. Imorgon ska jag på hennes spinningpass och på onsdag har jag fysik B prov, på fem kapitel. Jag har ett ruskigt bra liv.

Nu ska jag längta efter engelskan. För det är kind of höjdpunkten i skolan. Ulf är så rolig.

söndag 24 januari 2010 update

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Dags för lite helguppdatering, ser det ut som.

Fredag: Storshopping på Länna med grabbarna grus. Jag fuskade till mig två shotgun och fick därmed kontroll över musiken. Vi lunchade på Donken och filosoferade på gotländska. När eftermiddagen tog plats fortsatte jag och Magnus in till stan där vi mötte upp hans Enskedevänner som också skulle till den nyblivna 18-åringen Viktor. Vi diskuterade var vi skulle äta (jag deltog än så länge inte i samtalet) i säkert en kvart, ingen kom överens. När jag försiktigt föreslog McDonalds såg allihopa ut som att de helt hade glömt bort det stället. Ofta inte det är det första man tänker på när man säger "var ska vi äta då?" Cause I did.. Hur som helst, vi for runt lite grann, bl.a. till Globen där vi köpte hockeykort till födelsedagsbarnet. Det var asballt. Viktor var glad och festen var bra, och jag kan nog erkänna att jag gillade de flesta människorna.
Runt tolv drog jag och Magnus oss tillbaka och kom innanför min dörr hemma i Nynäshamn runt två. Förresten, det var inte många som visste vad Nynäshamn var. Eller jo, men inte Nynäs.
Lördag: Upp klockan nio, Magnus åkte hem och jag paxade elvatåget upp till stan där jag tillbringade resten av dagen med Fejbian och hans kompisar. Vi for också runt. Jag fick uppleva Nacka och Sickla och Saltsjöbanan (flera gånger) och en hel del affärer som hade jeansrea (G-star för 700:-) men inga som hade jeans till mig. Letade efter grårutiga, kostymaktiga stuprörsbyxor, men det fanns ingenstans. Vad är det för fel på världen.
Lunch: Glass på McDonalds. Middag: McDonalds. Klockan blev nio och det var dags för bio; snabba cash. Första raden längst till vänster. Jag som hade för mig att första raden brukar vara något positivt?
Kom hem till Fejbian runt två och däckade stenhårt. Jag är inte van vid sånt här liv. Springa runt i Sverige är inte riktigt min grej.
Söndag: Halv nio godmorgon upp och hoppa. Äta frukost och sällskapa lite med moster som en timme senare körde mig till tunnelbanan. Halvtolv mötte jag upp farmor vid station och fick hembakat bröd och kakor.
Nu har jag varit hemma i lite mer än en timme, snart ska jag till träningen och ikväll sover jag hos Emma. Någon åkte ju till fjällen idag och är borta i en vecka, mwhihi.
PS. Jag fick tillbaka min mössa idag, och jag är överlycklig.

onsdag 20 januari 2010 what if I wanted to break

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag har jag inte lärt mig någonting nytt. Eller jo, kanske texten till The Kill (Bury me). Annars har jag inget vettigt att dela med mig av.

Jag ska äta middag snart. Jag ser framemot köttbullar och potatis. Fast det skulle vara perfekt med mjölkmakaroner. Då hade det varit perfekt. Senare ska jag iväg på pluggfest med en massa andra naturare (Emma räknas inte, för hon går sam, men hon ska också dit).

Ikväll sover Amanda hos mig, vi ska supa oss fulla på oboy och knarka sömn eller kanske någon film.

Grymt, helt enkelt.

tisdag 19 januari 2010, there's to much you

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag är verkligen en av de människorna som älskar att klaga. Jag hittar alltid något att klaga på, det spelar ingen roll om det är en bagatell.I mina ögon ska allting vara perfekt (för mig), och perfekt är det när allting är precis så som jag tänkt mig. Går minsta lilla fel så hittar ni mitt humör nere på golvet; tack och hej för mig.
Idag gick massor fel. Jag ville bara hoppa och stampa och skrika ut mitt raseri vid flera tillfällen. Men det kunde jag ju inte. Då skulle jag bli klassad som psykiskt störd. På riktigt. Så jag höll tyst och var glad och skrattade på helt fel ställen, vilket jag oftast gör. Ingen annan fattar det roliga. Det är de som ingenting förstår. Och jag är den som gör rätt.

Idag kom jag och Jenny på den bästa idén genom tiderna, och den är superhemlig. Ända sedan jag kom hem har har jag skrivit på historian, så för en gångs skull är jag klar med något i tid. Snart kommer Emma och hämtar upp mig, vi ska till Linnéa där det redan är en massa folk. Jag och Emma ska sova där, och förhoppningsvis kolla på en bra film. Typ "Secret Window". Eller?

Ps. Vi började med en ny kurs idag. Kretslopp. Hör ni hur kul det är? K-R-E-T-S-L-O-P-P. Smaka på ordet. Nej, ät upp det. Så roligt är det. Eller det vet ju inte jag egentligen, idag hade vi första lektionen. Den var dock inte så intressant. Blir det bättre längre fram? Ds.

Sandra är riktigt underbar. Hon skrattar alltid åt de mest korkade saker (då är vi två) och hon vet med säkerhet att hon inte gillar mammutkött. Det känner jag ingen annan som gör.

söndag 17 januari 2010

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag åkte jag pulka på riktigt för första gången sedan åttan tror jag. Det var härligt. FAst jag frös om fingrarna och fötterna, jag har insett att jag inte är någon vintermänniska. Även fast jag hade termobyxor på mig.
När jag kom hem fixade jag matten. Inte helt och hållet, men mer än jag gjort på alla mattelektionerna i skolan. efter en stund blev jag dock rastlös och tränade lite.

Sandra har varit här ikväll. Vi kollade på halva "Män som hatar kvinnor" innan hon insåg att hon redan sett den. So we ended up on facebook. Bara en liten stund, precis innan hon skulle gå. Vi hittade otaggade bilder på oss ifrån midsommar 2008, (ingen var taggad för övrigt, kanske bara Jessica och Tobbe) som vi aldrig tidigare skådat. Vi fick oss ett gott skratt. Inte åt oss själva, utan åt alla andra som var med.

Så fort S åkt hem klistrade jag mig fast vid matteboken igen. Längtat efter den hela kvällen, kunde inte slita mig.. Förrän nu. Nu ska jag sova. Efter att jag läst lite Harry Potter. Imorgon blir det mysdag och jag hoppar i kattens jeans med hål på vänstra knäet. Mjaou.

Här kumma bildar på mine nye foutbållsdojar såm ja snejgde åm:



Jag vet att man ska gå efter om skorna är sköna, men  jag hade sån tur. De sitter som en smäck. Jag är så perfekt!

du kommer aldrig tillbaka, hur mycket vi än vill

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu kanske det är så att jag inte har ett liv. Överhuvudtaget.
Nu kanske det är så att jag borde ha pluggat huvudet av mig i helgen, men det har jag inte gjort. Jag har myst med pojkvän, jag har myst med kusin. Jag har bakat bröd och jag har missbrukat facebook. (Som vanligt). Jag har gjort väldigt många bloggvänner glada genom att ökat deras unika besökare till det femdubbla i brist på annat att göra.

Idag (eller ja, igår alltså, den 16:e), var det tolv år sedan. Tiden går så fort, jag kommer aldrig att hinna ikapp den.
Det värsta är att jag har inte ett enda minne av dig. Ändå tänker jag på dig varje dag, och undrar om du kunde förändrat något, gjort något annorlunda. Även fast jag redan vet svaret.

Du är den enda som hade kunnat fixat allting.

torsdag 14 januari 2010 Emma och gratis skor

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Mjaou! Sitter just nu hemma hos Emma(slemma) och taggar sönder till ännu en av dessa extremt dåliga låtar som man inte kan låta bli att bli taggad till.

 

Kan inte hjälpa det. Kan inte sitta still. Vill ut. Varsomhelst. Med vemsomhelst. Finnas. Synas. Höras. Allting finns i låten. Den här extremt dåliga låten som jag inte kan sluta lyssna på, hjelp.

Ikväll (snart) är det träning som gellah. Förut var det skoutdelning på Intersport som gällde, fotbollsdojar alltså. Jag hittade ett par lacksvarta med blå detlajer, åker nog upp en bild på dem sen för de är så jävla snygga. Nästan lika snygga som jag. GRATIS ÄR GOTT!
Ikväll följer Emma med mig hem. Vi ska äta ostkaka med sprutgrädde och hallonsylt och se en skräckfilm och en Johnny Depp-film. "The Unborn" och "Secret Window". So jevle nejs esså.

torsdag 14 januari 2010 - morgonens låt

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

nathalies middag

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ja, vad har jag fått gjort ikväll då?
  • Handlat mjölk
  • Pratat med g-mormor och tackat för julklappen
  • Tröttnat lite (pyttelite) på Bad Romance
  • Tränat
  • Ätit dagens middag bestående av mackor och varm choklade med grädde
  • Pluggat kemi
  • Kollat på matteböckerna och fått en klump i magen, därför valde jag att inte öppna dem
  • Inte-diskat
  • Inte-valt kläder tills imorgon
  • Fått lite dåligt samvete för den där grädden jag just tryckte i mig
Oboy är det bästa som har hänt mig, någonsin. I matväg, alltså

tisdag 13 januari 2010 bad romance

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Idag bröt jag mitt långfinger på idrotten när vi skulle göra volter. Jag tror jag är starkast i världen och ska stajla lite för de andra, så jag bestämmer mig för att ta emot mig med ett finger. Just det fingret. Det är blått, tjockt som en stock och icke-böjbart. Fast det är ganska bra, för då behöver jag inte ha dåligt samvete om jag pekar finger åt någon jag inte gillar, för jag kan inte göra något åt det. Eller okej, brutit är väl en överdrift. Stukat det. Kanske. Irriterat det på ett dåligt sätt. Eller ja, jag vet inte. Men blått och gör ont är det. Fast det låter mycket värre nu när jag försöker förklara det.
Såhär ser det ut:

Tjockt som en stock? JA!

Blått och icke-böjbart? JA!

Så det är som att ha brutit fingret. Nästan.
Nu ska jag skriva svenskan, och möjligtvis plugga lite kemi. Sen ska jag läsa HP hela kvällen och lägga  mig i tid.
Och under hela den tiden kommer Lady GaGa - Bad Romance att spelas. Jou, jag är fast i smeten. Igen.

Rah rah, ah ah ahh
Rah mah, rah mah mah
GaGa, ohh lala
Want your bad romance
I want your psycho
Your vertigo stick
Want you in my rear window
Baby it's sick
I want your love
love love love
I want your love

Jag menar, hur dålig är inte hennes texter? Men jag kan inte sluta lyssna. Det är för.. Bra.

11 januari 2010

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu är det pluggfest. Vi ska dricka varm choklad med grädde. Sen ska Linnéa till träningen. Sen kommer Anton. Sen kommer Emma. Sen kommer Linnéa tillbaka. Då ska flickorna sova hos mig.
Hon är tillbaka!

Barry Trotter

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Är nu klar med kemin, och bestämde mig precis för att fixa naglarna. Eller ja, fixa kan man väl inte kalla det. De är korta och fula, så jag drog lite rött över dem och hoppas på det bästa. (Dvs att det håller i två dagar). Att fixa naglarna ordentligt (och tycka att det var roligt) gjorde jag senast när jag umgicks med Sophie på heltid. Och det var ett tag sen nu. Nåja, nu är det godnatt. Jag velar mellan att läsa Harry Potter eller kemi. Men i slutändan vet vi ju vad jag väljer ändå.
Jag fixar det inte utan Harry Potter. Aaahhh.

PS. Insåg just att jag har sovmorgon imorgon. Det betyder att jag kan snooza tio minuter längre än vanligt. Vidrigt bra. DS.

söndag 10 januari 2010 handledarkurs

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Hemma ensam för första gången på väldigt länge. Ändå bor jag själv.
Handledarkursen: check. Fyra timmar med info från en bowlande faarbror med många historier i en blå tee med texten: Muscle-car cruising och en såndär american-muscle-bil. Jag kunde inte slita ögonen från den. Den var inte speciellt snygg, den bara störde mig.

Nu ska jag plugga lite kemi eftersom jag ska bli seriös framöver. I några dagar.

Plums.

jag är en jävligt snygg no-lifer

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

TJABA. Alla verkar ha planer ikväll utom jag. Alla är ute. Eller alla är på middag. Eller alla gör någonting.
Jag sitter i mörkret framför en avstängd 50" och en minidator i knät. En sak om S var vaken, men hon sover sedan länge. (Tuff natt igår).

Jag är rastlös. Vill ut, träffa folk. Ta en promenad och göra något galet, som snöänglar. Eller nåt.
Linnéa ringde mig förut, hon har äntligen kommit tillbaka från Australien. A-U-S-T-R-A-L-I-E-N. Fatta. F-A-T-T-A. Nej jag är inte trött. Jag har bara tråkigt. T-R-Å-K-I-G-T. Okej, jag ska sluta. S-L-U-T-A. Förlåt, nu slutar jag. Så, slut.

lördag 9 januari 2010

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Mangeponken har just hoppat på bussen hem. Vi åt ett helt glasspaket till frukost. Igår åt vi middag inne i stan och kollade på Sherlock Holmes. Jag har aldrig varit på en så fullsatt försetällning. Varenda stol var upptagen. Tror jag.
Jag har tänkt mycket på att öppna kemiboken. Tänkt ännu mer på att Linnéa kommer hem från Australien ikväll.
Snart bär det av hem till Sandra. En ensam vinterpromenad genom Nicksta, så ser planen ut. Om jag inte får tag på någon körglad typ eller ett pluskort. Fast helst en flygande matta. Det hade varit lite ballt. Nej men vadå, jag kanske kan slå två flugor i en smäll och läsa lite Candide på vägen. För jo, jag fick en ny bok av min lärare och har nästan läst ut den. Imorgon ska jag göra loggarna. På tal om imorgon, jag ska ju på handledarkursen då. Tagga till. Körkort på G. Då behöver jag inte be någon köra mig. Då är jag självständig.
Fast det är en bit kvar.
Jag har egentligen inget att säga här. Så nu loggar jag ut.
Måste bara säga att jag nu vill bli arton. Fast bara litegrann.

jag är inte trött egentligen, eller så kanske jag är det. Jag kanske ska prova att knyta mig för dagen.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Sitter just nu hemma hos kusin och kikar lite på blocket efter boenden här i Nynäshamn.Har hittat en som verkade bra som jag anmälde intresse på, men jag är ändå lite osäker. Jag menar, förutom det lilla utrymmet för alla mina saker så trivs jag som fisken i vattnet där jag bor nu. Så jag kikar runt lite på nynäsbostäder också, men det finns knappt någonting. Dessutom krånglar min inloggning så det är minus.

Träningen gick sådär, jag var kanske inte helt på topp idag kan jag erkänna. Något som resulterade i att det var extra skönt att komma hem till kusin och få i sig en halv chipspåse, en del choklad och ännu lite mer lösgodis. Jorå, det kändes superbra. Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa med.. mobilen. För just det ja, min katt är hos en annan och min pojkvän är hemma. Jag är helt ensam inatt.

Det är synd om mig.

bild på mig och L-E när vi var på Skansen i våras

torsdag 7 januari 2010, en kort resumé

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Okej, första dagen i skolan. Utvärdering: tråkig. Franska, två timmar matte och sedan kemi. Trist. Vandrade omkring i dvala och fattade ingenting. Jo, att dödstrött hyper crevé på franska.
Efter att jag kom hem (för någon timme sen) har jag hunnit med:
  • Skicka in en tvätt sängkläder i maskinen (har nästan lika mycket sängkläder som en familj kan klara sig med)
  • Lagat mat
  • Letat efter Candide
  • Inte hittat Candide
  • Packat
  • Fixat handledarkursen (på söndag gäller det, tagga till på uttråkning)
  • Kollat upp tid för synundersökning till körkortet (imorgon efter skolan)
  • Myst en himla massa och taggat till imorgon, det blir bio med Magnus för tian. Sherlock Holmes står på tur.
Nu ska jag äta min middag; krögarpytt. Sen är det träning som gäller, innan jag vandrar hem till Sandra för att tillbringa natten där.

tisdag 5 januari 2010, utsövd och uttråkad

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Det blev ändrade planer igår. Ingen Fejbian, utan istället filmkväll hos Fredde Fisk. Zombieland för tredje gången, och alla utom Adam fattade filmen. Bubblan och hej knekt och efter det var alla helt slut. Eller okej, jag var. Fast min dag hade ju börjat klockan nio på morgonen också, med mosade revben av en liten trollunge. Men det kändes inte så mycket sen.
Nåja, nu ska jag följa med Magnus hem, eftersom hans pappa ändå kommer och hämtar ända framme vid dörren. Mangeponken sover fortfarande och jag är hungrig. Har inte ätit någonting sen omeletten hemma hos Sandra igår morse. Hoppsan.

You know you gotta help me out

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft


And I'm leaving without you

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Tagga till lite nu. The Killers spränger mina öron, men det är okej. Jag trivs med det. Snart sticker jag. Väskan är halvpackad. Har ingenting att göra. Jag skulle kunna göra vemsomhelst populär idag, men vill bara prata med dig.
Snart får jag tillbaka min mössa. Ge mig ett leende. Jag vill iväg. Nej, jag vill stanna. Nej. Iväg. Stanna. Iväg.
I got soul but I'm not a soldier. Pyttsan heller. Just det, tandborsten ska med också. Och reflexen ska jag sätta fast på jackan idag, så det så. Jag är inte helt dum i huvudet.
Har ingenting just nu. Måste nog ringa till g-mormor och tacka för pengarna.

måndag 4 januari 2010, väntan leder ingenstans

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ett kallt kyffe, en ångest som växlar mellan pytteliten och overkligt stor.
Jag hinner inte med allt, hinner inte med alla. Tiden sparkar mig i arslet. Ändå gör jag ingenting åt saken. Jag fortsätter att blunda för dagarna som bara försvinner. Hoppas på att allt ska komma tillbaka en dag. Det kommer aldrig tillbaka, det där som vi en gång hade.

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här
Nu kan det vara försent att säga som det är.
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

söndag 3 januari 2010 kusinerna blonda

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

söndag 3 januari 2010

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nyss hemkommen från Magnus. Vår uppesittarkväll resulterade i de två sista Saw-filmerna och en däckad Nathalie klockan halv tre på morgonon. (Jo, jag erkänner att jag hade lite ångest över att vara uppe så sent när första träningen är idag). Men hur som helst, nu är jag hemma och pigg. Kanske inte, men jag lär bli det sen när jag ska gå till träningen. Gå. GÅ. Hör bara på det. Galet. Dessutom har jag redan lyckats tappa bort mitt busskort. Jag är så duktig.
Ikväll är det kusin-kväll. By the way.

lördag 2 januari 2010, och imorgon dör jag nog av utmattning och panikångest

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Årets första träning imorgon och jag planerar uppesittarkväll. Även fast det inte blev race på lövhagen och filmkväll hos mig. Inte mitt fel, jag kollade bara fel på klockan. En annan gång, ett annat liv. Kanske.
Nu väntar Saw VI. Tur att jag är så manlig och aldrig blir rädd. Aldrig någonsin.

Jan. 1, 2010

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

2009 (Såhär såg det ut 2008)
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Blev kär på riktigt för första gången i hela mitt liv.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget tillfälle att ge något, var upptagen med annat.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Självklart inte, jag väljer smarta vänner.
4. Dog någon som stod dig nära?
På ett sätt.
5. Vilka länder besökte du?
För första gången stannade jag i Svenneland ett helt år.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
En våg. Som man kan väga fördelar och nackdelar på så jag kanske har lite lättare att välja saker.
7. Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
8 mars, 31 december.
8. Vad var din största framgång 2009?
Det mesta.
9. Största misstaget?
Tagit människor för givet.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, jag är samma supermänniska som förra året. Eller okej,  mådde dåligt en gång.
11. Bästa köpet?
Herrväskan.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och något mer. Magnus mestadels. Bio och godis, kanske.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag är en lättroad människa; ge mig ett leende och du gör min dag.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Creeds och Melissa Horns.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare - ett år i Nynäshamn: check.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tiden och inte var så jävla surskallig och långsynt. Men samtidigt så kanske det var rätt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sentimentalat.
18. Hur tillbringade du julen?
Med mamma.
19. Blev du kär i år?
Mer och mer för varje dag som gick.
20. Favoritprogram på TV?
TV är fortfarande överskattat. Det enda min visas är spegelbilden av mig själv. Medan jag sover.
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, jag har ganska svårt att känna äkta hat.
22. Bästa boken du läste i år?
The Heroin Diaries av Nikki Sixx. Enda boken jag skulle kunna läsa om och om igen. Och igen.
23. Största musikaliska upptäckten?
Melissa Horn.
24. Något du önskade dig och fick?
Ett nästintill perfekt år.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Ett perfekt år.
26. Årets bästa film?
Seven Pounds, Avatar.
27. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Vaknade upp bredvid den snyggaste jag vet med ettusenfemhundra kronor i handen.
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En resa till Island hade ju inte suttit fel.
29. Vad fick dig att må bra?
Varje gång jag fick tillbaka min mobil efter att ha slarvat bort den.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp. Jag undrar om jag fortfarande kommer vara sugen på honom om han blir åttio år. Jag tror nog det.
31. Vem saknade du?
Min katt som tillbringat alldeles för mycket tid hemma hos någon annan.
32. De bästa nya människorna du träffade?
De träffade mig, inte tvärtom.
33. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Precis som förra året; koolast i världen.