Sardinien

Kategori: vardag

Idag var det sista dagen på jobbet, nu är det semester i nära tre veckor som väntar! Imorgon åker jag och Jonathan till Sardinien, får skjuts till flygplatsen av Rebecca, ska bli jätteskönt att slippa sitta på en svettig buss med packning och allt. Är lite nervös, men mest för att jag inte ska få med mig allt jag har planerat. Och för att det kommer vara jättestressigt när vi kommer hem från Sardinien, vi åker ju till Gotland samma dag som vi kommer hem och ska vara där en vecka. Men inte oroa sig för det nu, nu ska jag bara njuta!

Puss på er

Tillbaka?

Kategori: vardag

Jag har inte varit här på väldigt länge nu, men den senaste tiden har jag funderat på om jag ska börja skriva igen. Inte så seriöst, utan mer bara skriva av mig när det är något jag vill få ur mig, ur systemet liksom.

Just nu är det sommar 2013. Jag är inne på min andra och sista heltidsvecka på jobbet, sliter 6 dagar i veckan nu innan jag och Jonathan går på nästan en månads semester. Om en vecka åker vi till Sardinien för en vecka med bara sol, bad och relax. Ska bli så skönt att komma iväg ett tag. Vi har ju varit iväg en del, uppe på hans landställe i Hälsningland och hos hans morföräldrar på Öland. Men det är en helt annan sak att åka utomlands, slappnar liksom av på ett helt annat sätt.

Idag har jag även tränat för andra gången den här veckan. Igår blev det en drygt milslång pw, och idag blev det gymmet efter att jag kommit hem från jobbet. Åkte hem och kollade Sex and the City för att fördriva tiden tills klockan blir 22 och jag ska åka och möta Hanna när hon slutar jobbet för ett glas vin någonstans. Börjar ju inte förrän kl 9 imorgon så tonight I'm livin' the dream. Pretty much.

Annan onödig kuriosa om mitt liv just nu:
- Jag har tröttnat på min HTC One X och vill nu ha en iPhone, badly.
- Tappar min bränna mer och mer för varje dag men har inte samma solpanik i år som jag har haft tidigare år.
- Mitt rum ser ut som ett alkoholiserat krigsfält. Vinboxar; tomma, halvtomma, sönderrivna, tillplattade, bib-påsar halvfyllda med gammalt vin som aldrig kommer drickas, tomma ciderflaskor, ölburkar, spritflaskor, vinflaskor, systemetkassar fortfarande ouppackade, stora papperspåsar fyllda med pant, mest från läskflaskor som jag inte tagit en droppe ifrån men jag får ändå panten av dem. Kartonger från terassvärmare, utemöbler, playstation, guitar hero, en IKEA-kasse med rena sängkläder som jag aldrig orkar packa upp, kläder överallt, en alltid lika obäddad säng. Mitt rum är en enda stor röra för att jag inte orkar bry mig. Jag är inte här tillräckligt mycket för att bry mig. Men jag känner på mig att det snart kommer att komma ett städryck, och då försvinner allt skräp. Ska till och med plocka upp nyckeln till min byrå som ramlade ner i min soppåse några veckor innan midsommar.

Nu måste jag hoppa in i duschen om jag inte ska bli sen till min date med min kombo.
Puss!