HEJ NU ÄR DET LYSEKIL SOM GÄLLER, HEJDÅ NYNÄS

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

.

slappdag

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Om jag njöt av bilfärden? JA, det gjorde jag. Speciellt när vi upptäckte att vår lärare var försenad, så vi fick några extra minuter i den varma bilen. Men sen var det slut på det roliga och dags att ge sig ut i skogen. Jag hatar verkligen orientering i skolan. Jag tycker att det är kul egentligen, men inte när det är med skolan, orientering som ska betygsättas. Men jag tror att jag klarade VG i alla fall. Åkte hem till Linnéa, åt lunch och skrev den där sjukt i huvudet jobbiga ordlistan. Ett samarbete på tre pers som var oslagbart megabra och ytterst effektivt gjorde att tiden gick lite fortare och vips så var jag hemma igen.  DH DH DH.

Händelserik helg

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Carla Bruni - Quelqu'un M'a Dit
I lördags blev det en remake från i somras. Jag, Max och Linnéa hemma hos henne, tjillar, gör allt och ingenting men det blir ändå så lyckat. Halva Pulp Fiction och spagetti (köttbullar) med mycket smör och salt och ketchup och örtsalt. Skrattskrattskratt. Inte-sova. Hem halv fem på morgonen, sova med pojkvän som varit ute alldeles för sent.

Söndagmorgon och Virginia anländer med båten. Vi åker till morfar och hänger med han hela dagen. Kool-morfar. Käkar indiskt och handlar efterrätt på Kungsholmstorgs ICA: Varsitt 0,5 l glass, 4-pack Red Bull, en påse Polly och två pigall. Kommer hem vi sjutiden, pluggar som en galning  inför provet (eller?) och planerar att somna i tid. Jag som har noll tidsuppfattning gissar på att vi slutade prata runt två timmar efter att vi gick och la oss klockan tolv.
Jag var dock inte alltför trött idag. Provet var det sämsta jag sett i hela mitt liv. Men jag tog mig igenom det och kom hem en timme tidigare. Någon hade sovit i min säng hela dagen. Det var mysigt att lägga sig där när hela sängen var alldeles varm. Pluggade SH och svenska, Pirates of the Caribbean, cheezeballz, chips och avslagen hallonsoda. Perfekt.

När jag vinkat hejdå till tåget och Virginia gav jag mig iväg på säsongens första joggingrunda. Känns bra. Nu står jag inför dilemmat DH & glass eller bortsa tänderna & plugg. Orientering imorgonbitti. Skjuts tack så mycket, räddar hela morgonen. Hela dagen. Hela veckan tillochmed, för jag är inget stort fan av orientering, så jag får njuta av bilfärden istället.
Nu börjar det spåra lite smått. Godnatt.
Bilder från helgen

 

megafilmmaraton hos max

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Kvällen började med att jag satt på bussen och insåg att mitt kontokort var borta, så jag fick råna Emma på lite pengar. Sen fortsatte min vanliga tur på ica när jag och Max plockade godis och jag hällde allt godis på golvet istället för i godispåsen.
Ju fler kockar desto sämre soppa som man brukar säga, men det blev en totallyckad kväll med 13 pers i ett vardagsrum gjort för sju,  " Nummer 23" och en sjukt i huvudet spårad film, "Get Him to the Greek". Det blir alltid lika lyckat när vi styr upp något. Hem vid ett och kom på att vi inte var trötta, så tänkte träffa Max igen för han var inte heller trött, men tillslut vart det nog lika bra att vi somnade klockan tre.


Idag såg jag sista avsnittet av O.C. Det var sorgligt och jag grät lite. Mycket. För att komma på bättre tankar gick jag hem till Linnéa och pluggade biologi. Nu ska hon på träning så jag ska hem igen. Magnus ska ut på krogen ikväll för första gången, grejt. Jag ska kidnappa Linnéa efter hennes match och se till så att vi hittar på något bus. Nu är det återgång till biologipluggandet som gäller.

such a shame

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

I didn't come here to try to hurt you, you hurt me,
I'll never sit back and say "that'll do", I'm afraid.

ensam hos emma och har väldigt roligt här hemma med bumby ride

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

hemma hos emma

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

... Och pluggar biologi. Idag igen. Här hemma också. HAr verkligen tokpluggat biologi. Dock så tvivlar jag på att det varit effektiv pluggning... Men man kan ju alltid hoppas.
Det blev en långpromenad och sex st mackor till middag. Mätt och belåten hoppade jag in i duschen, hoppade ut igen och nu vill jag inte göra något annat än att sova. Men tack Emma för den här kvällen, det var lika kul som vanligt och jag älskar att spinna vidare på skämten. Hej kudden, ja hej hej på dig.

GRATTIS PLUTTEN PÅ 18-ÅRSDAGEN! 21/9-2010 PUSSPÅREJ.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Biologiplugg och träning med LC

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu sitter jag här igen, hemma hos Linnéa. Har suttit här hela eftermiddagen och försökt knåpa ihop någon slags sammanfattning över biologin. Prov på måndag, jag är så jevla taggad. INTE. Senaste i förrgår var allting så sjukt i huvudet bra, jag verkligen kände hur jag kunde komma hem efter skolan och inte behöva göra ett skit. Det ändrades idag. Nästa vecka ska vi ha prov i Bi B, och dessutom läst ut en bok om fisket i Östersjön (dö-dö-dötrist), på onsdag åker vi ner till Lysekil nere på västkusten och är borta till söndag = missar sjukt i huvudet mycket i skolan! Kommer hem och då är det samhällsprov, matteprov, förberedelser inför nationella i svenskan, plugga fysik varje timme ända fram till kursprovet typpp..

Så idag försvann nästintill all min ork. Nu ska vi träna första gången efter ett uppehåll på säkert över en månad då Linnéa var sjuk först, sen var det min tur. Är fortfarande lite rosslig men det är dags nu, kan inte såsa omkring längre.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL I LIVET.

Isak Strand

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

A lesson learned about yesterday. When im down down down down down can you pick me up. When I'm feling sad and grey can you make it stop. What do you get when you never learn, wo oh wo oh. What do you get when life takes a turn, wo oh wo oh.

When I'm thinking hard about yesterday, that used to be the present has already flown away

en väldigt långtråkig eftermiddag. Jag hade fysik B-prov idag. Kan vara därför jag är såhär hajpad.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag sitter hemma hos Linnéa just nu. Fast egentligen borde jag inte göra det. Jag borde vara hemma och vara sjuk och hon borde vara hos tandläkaren, för det var vad vi sa till den två timmar långa biologi B-lektionen idag. Vi har prov nästa vecka och kände att vi kunde lika gärna plugga det där hemma. (Först när vi väl satt på bussen kom jag på att vi brukar ju labba på måndagar och att det kunde varit ganska bra att ha varit med på). Men hur som helst, nu sitter vi i alla fall här, jag med biologin och hon med en engelska C-uppstas. En cappucino senare var det inte längre så lätt att ligga i soffan som en annan soffpotatis och plugga. Mitt problem är att jag fryser lite, så jag borde ha på mig en tjocktröja. Det har jag i och för sig redan. Nu har jag bara tråkigt. Dötrist. det är lite tomt utan dig. Hejdå.

gotta let go

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Igår fick vi skippa svenskan för vår lärare är så bäst som förstod att vi i NV3A var helt döda efter att ha varit vakna och speedade en hel natt eftersom hon också var med och var speedad, lite grann i alla fall. Hur som helst, eftersom vi fick sluta tidigare så bestämde jag mig för att plugga lite fysik eftersom vi har prov nu på måndag på kapitlet kärnfysik. Dock så kunde jag inte göra klart ett enda tal på grund av min allt mer påträngande trötthet. Så jag tänkte att jag skulle räkna lite matte istället. Inte för att det gick mycket bättre, så jag hjälpte Frida på hennes muffinsjakt i skolan innan jag hoppade på bussen hem och totaldäckade x antal gånger innan jag var framme. Fixade bort diskberget, slängde in en tvätt, käkade upp resten av mina pannkakor och fastnade framför OC. Hade tänkt plugga lite biologi men nej, så blev visst inte fallet. Tio minuter innan jag ska hoppa på bussen hem till Emma för en myskväll med henne så säger hon att vi ska in till stan istället. Så det var bara att hoppa in i duschen och rota fram lite okej kläder och sedan bege sig till tåget. Kvällen blev en riktigt lyckad än, även om jag var överdrivet trött och mest bara ville lägga mig och sova på soffan. HEhheheh.

Kom hem runt halvtvå, somnade fortare än kvickt, och vaknade här hemma hos Emma för ett litet tag sen. En söndersmulad frukost senare är jag en människa igen. Dock inte en så väldigt fungerande, min fot har nämligen pajat lite halvt. Har ingen aning om vad jag gjort, började känna det igår i skolan och det har bara blivit värre under kvällen. Jag kanske överansträngde mina fötter där på LOCK-IN. Fast då borde jag ju ha ont i andra foten också. Hm.

LOCK-IN

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Inträngda i en mustang med röd skinnklädsel och najs musik anlände vi till skolan lite innan halv nio. Jenny kom i sista sekund så allt var i sin ordning. Tog vår sista nypa frisk luft innan dörrarna låstes kl 21:00. Burken, muffins, vattenkrig, galenskaper, karaoke, tokiga påhitt, kryptiska meddelanden, dansdansdans, alldeles för mycket godis, en påse cheezeballz, tre flaskor läsk, en snurra-allt-vad-du-kan-och-spring-sedan-genom-en-korridor-fylld-med-stolar-och-bord-som-blockerar-hela-vägen-tävling, en luftmadrass ägnad för två men delad av tre (fyra) gjorde kvällen/natten/morgonen till en helt sjukt godkänt bra kväll. 
Somnade ~06:10 och vaknade igen ~06:50. Det var KUL. Sen var det kul att inte kunna äta någon frukost, och samtidigt köra tjernobylbarnet till brandlarmet som gick av där liksom "bara för att". Det var också väldigt KUL. Man måste älska tjernobylbarnet. Om jag älskade tjernobylbarnet innan så vet jag inte vad jag gör efter igår. Avgudar, typ. Tjernobylbarnet spelar pingis, tjernobylbarnet mjölkar kossan, tjernobylbarnet mjölkar tjuren (ja, vad gör han med tjuren?!) Aah, vad ska man säga? Kärt barn har många namn.


starstrukk (igår, 2010-09-16)

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ikväll är det LOCK-IN som gäller. Efter en snabbvända med Linnéa in till stan och tillbaka för att hämta luftmadrassen som vi ska dela på inatt (imorgonbitti när alla andra kommer till skolan?) Taggartaggartaggar. Har just druckit en kopp cappucino med tobleronebitar i, packat ner alla pannkakor i matlådan och täckena ligger vid dörren och väntar på oss. Efter ett långbesök på ICA när vi handlar upp oss på godis, chips, läsk och frukt i massor är vi redo. Det här kommer bli en bra kväll. Har aldrig varit inlåst i en skola förut, så hoppas på total awesomeness.


Starstrukk - 3OH!3 ft. Katy Perry


I wanna go for a ride

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Igår var jag och kollade på nya lägenheten, och jag blev positivt överraskad. Den var hur fin som helst, och jag känner verkligen hur bra jag kommer trivas där. Hur mysig som helst var den. Hej min första lägenhet, här kommer jag (om ca tre månader).

Idag är det pressat schema. Ha NV-tid på tåget in mot stan istället för i skolan eftersom jag och Linnéa ska in och hämta en luftmadrass så vi har något att sova på inatt när det är LOCK-IN som gäller. Alla NV:are inlåsta i skolan över en natt. Det här kommer bli kul, det vet vi.

pannkaksdags med Johanna Larsson och Linnéa Carlzon

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

måndag 13 september

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Just nu är jag fattig. Väldigt utomordentligt fattig. Jag hatar att vara fattig, men nu är jag fattig. Har köpt grötris och planerar att leva på det tills jag blir rik (igen). Virginia har åkt hem till Gotland efter en snabbvisit hos mig här i Newnose. Jag har snart betat av hela OC, och igår rensade vi ut hela mitt liv, känns det som. Slängde massor och ännu mer gamla papper och andra onödiga lappar som bara legat och skräpat här i evigheter. Jag hittade mitt schema från NV1A, och jag kunde inte riktigt komma på hur jag överlevde det helvetesåret. Nu är det ganska tomt här hemma, jag kanske ska hitta en buss ut till Lisö ikväll? Nej vad tokigt, jag måste ju sova snart, skolan börjar tidigt imorgon.

På torsdag är det LOCK-IN, är så sjukt i huvudet taggad.

awesoooome

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Hoffmaestro + ledig lördag

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

En lugn dag idag. Igår var det Hoffmaestro som gällde. Det var en väldigt värd, totalt asnajs och väldigt väldigt kick-ass grym kväll. Övernattade i stan och tog tåget tillbaka mot Nynäs efter frukosten. Jag är sjuk men förvånad över att jag inte tappade rösten helt efter igår, så mycket som vi sjöng med och lallade runt.

X antal OC-avsnitt, en vända till affären och en skön kvällspromenad senare mår jag väldigt mycket bättre. Nu ska jag äta upp alla fyra paket glass jag köpte förut och njuta av de sista avsnitten av OC. Snörvel snörvel lite här och lite där. Såg en väldigt vidrig informationsfilm om bakterier och smådjur igår, så jag planerar att aldrig mera nysa, äta eller tvätta händerna. Någonsin igen.

tjejkväll hos Ahlstedt

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Har just kommit hem och landat i sängen efter att ha varit hemifrån en vecka i sträck.
Åkte hem till Ahlstedts efter skolan, och bestämde mig för att Amanda fick fixa mina naglar, så jag har numera lösnaglar eller "tippar" som det så fint heter, för första gången i mitt liv. Det är en lite halvspännande känsla. När resten av tjejerna kom lagade vi middag och roade oss med smsroulett.
Nicoles mobil flippade ur totalt. Kan ha berott på alla sjuka sms, ehhehehe.
Nu ska jag njuta lite av OC innan jag somnar, skönt att det är lörrrrdag imorgon.