20-årspresent: fallskärmshoppning 22/7-12

Kategori: vardag

Jag var så nervös så jag trodde att jag skulle spy och kissa på mig samtidigt - om och om igen. Jag kom på mig själv med att hyperventilera när det började närma sig min tur att hoppa, och när jag kollar på bilderna mina vänner har tagit så ser jag så extremt sammanbiten ut precis innan jag ska gå ombord på planet. Han jag hoppade med var toppen, han fick mig att slappna av genom att hela tiden lägga hintar om att det kunde gå åt helvete. Det jag fasade mest inför var stunden precis när man kastar sig ut från planet. Men det var den bästa känslan någonsin. Det här gör jag om igen!


Såhär en måndagskväll

Kategori: vardag

Har hängt med Sanna ända sen jag slutade jobba, kom hem kl 21 och insåg att jag hade ett enormt sug efter att träna. Så jag kastade på mig träningskläderna och var nere på gymmet tre minuter senare, och nu sitter jag här. Svettig och asglad. Ätandes ost, ägg och sallad efter en cykeltur på 1,7 mil. Igår cyklade jag 2,5. En dag denna vecka ska jag cykla 5 mil. Hittills är det tidsbristen som har hindrat mig. Grymt taggad!

Hade egentligen inget vettigare att säga än detta. Jag är lycklig och har ingenting att klaga på, inte ens att jag inte fått mitt riktiga sim-kort än som TELE2 skulle skicka förra veckan. I helgen åker vi till BK's landställe och dessutom ska jag snart boka fallskärmshoppningen. OCH, utöver allt detta så kommer Emma hem inom mindre än två månader! LYCKA.