30/11-09, Emma, historia och spinningkväll

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Just nu sitter jag i min säng och fryser, vilket är precis vad som händer när jag svettats och sedan inte duschat på en gång. Ikväll har jag varit på Emmas spinningpass. Hon skrek i mikrofonen. Jag grät där jag satt på min cykel, längst bak i lokalen. Den där människan är väldigt tränad, det måste jag medge. Fast det skulle jag också vara om jag fick betalt för det.
En glad nyhet är att jag äntligen är klar med min historiauppsats. Galet skönt. Bättre än en orgasm. Njae.
Åh, better up! Jag har hittat mina försvunna bilder - Magnus har stulit dem. Vi kollade igenom dem igår. Ända sedan dess har jag bara saknat sommaren. Det var en underbar sommar i år, min bästa hittills.
Nu ska jag hoppa in i duschen, haffa lite mat och sedan dunsa direkt i säng och fira att jag är klar med historian genom att.. Läsa lite kemi. Ja, jag har ett väldigt roligt liv. Om ni undrar alltså.
Sleep tight my friend.

28/11-09, Ny kryper Nathlie till kojs.

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu har jag kollat på Knowing med pappa och farmor och ska nu krypa till kojs eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Båten går 08.05 så taxin hämtar upp mig här hemma 07.15.
Första advent och allt imorgon, nu är det inte långt kvar till jul, ännu mindre långt kvar till Superhenrik och Silversara eller vad de nu skulle vara för julkalender i år.
Godnatt.

fast med lite mera lust sen du var här

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Gå runt och sparka löv och skrik åt en döv, för jag tänker fan inte göra det.
Nu har jag ätit så mycket pepparkaksdeg så jag skulle kunna spricka, och om det hade varit pepparkakor så hade jag varit världens snällaste människa vid det här laget.

28/11, jag är så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Så, lite frukost jämnade ut mitt humör.
Kämpar på med historian, går sakta men säkert framåt. Deadline måndag; tur att jag ska träffa Emma imorgon så hon kan hjälpa mig med finslipningen. Men snart ska jag ta en paus och kika på Blairwitch.


Jag och farmor har just startat projekt: Baka pepparkakor med glutenfritt mjöl. Det går asbra. Eller ja, sådär.
Vi fick slut på mjöl. Vi saknar ca 1 kg. Det suger. Så vi ställde in den halvfärdiga degen i kylen och bestämde oss för att skicka iväg pappa till affären sen när han kommer hem (klockan 16), men det blir kalasbra ändå.


Nu tror jag äntligen att jag är redo för det stora steget: lägga över den nya musiken på iPod och se den gamla
försvinna. Nej men det är okej, jag har bra musik nu. Dessutom har jag flera album och diskografier. Jag tror det blir bra. Det kommer bli bra.



Jag vill ha en sista chans.

28/11, dålig start

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag vaknade visst på fel sida imorse. Hela dagen ska jag baka, men nu vill jag bara vara instängd på mitt rum. Inte träffa någon, inte prata med någon.

Jag hatar såna här dagar.

27/11-09, det var en fredagkväll, allt var redan stängt

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

De e plugg som gellah, assåå.

Idag kom jag fram med båten till mitt älskade hem(land). Maten serverades hemma hos pappa strax efter ankomst, och sedan dess har det varit full rulle.
Mötte upp med Virginia inne i stan för en fika nere på Skafferiet, saffranspannkakan var godare än någonsin, speciellt nu när det var så mörkt utanför fönstret. Kom hem runt sjutiden och cyklade iväg mot stan på pappas blå gamla cykel med sne sadel runt kvart över igen för att träffa Richard. Vi tog en promenad genom stan, runt runt runt och upp igen. Och ner. Och ja, alla dessa backar här hemma får mig att tycka om toppstigsbacken, fast ändast ytterst lite. Vi styrde stegen hem till Anton och överraskade den filuren, och när alla glada skratt och reunion-tjafset var förbi slog vi oss ner i Antons källarvåning där vi inte fick mycket gjort förutom lite Kent (Anton är ett mycket större fan av Kent än vad jag någonsin kommer bli) och Youtube. När klockan närmade sig nio var det dags för mig att vandra hemåt; fick sällskap hela vägen hem, fast det enda som hördes var deras snack om lumpen och bilarna som åkte förbi. Men det var mysigt ändå.

Nu är jag äntligen hemma, vilket ger mig ett splendid opportunity to do some history.
Jippiekayay, vad ska man annars göra en fredagkväll liksom..

27/11-09, Gotland idag, imorgon och i övermorgonbitti

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Godmorgon! Sovmorgon för mig betydde visst att gå upp när alla andra började dagens första lektion. Men det var ju lagom skönt det med.
Diska, duscha och röja undan lite här är vad jag måste göra nu, för jag får skjuts ner till båten av farmor och hennes släkting (jag vet inte, tror kanske att hon är Lasses (som han då heter) moster eller något. Aldrig riktigt funderat på det, att farmor kan vara något annat än just farmor) vilket ger att farmor vill komma och se hur jag bor. Då måste det vara perfekt snyggt. (Vilket det oftast är).

Plugga historia som faen på båten är vad som gäller idag, och kanske få en glass eller två av farmor.
Förresten, när jag kommer ner till Gotland har jag dessutom tänkt köpa en egen fotboll, om den som ligger hos pappa är borta, förstås. Jag måste trä-trä-träna.

På tal om ingenting, jag omformaterade ju min dator för inte så länge sen. Jag har nu kommit fram till två saker:
1) Majoriteten av mina bilder har försvunnit spårlöst, dvs. även de viktigaste bilderna också.
2) Jag har numera ett nytt iTunes-bibliotek vilket betyder att jag inte kan ladda över nya låtar om jag vill ha kvar de 979 låtar jag har på min iPod . Grejen är att jag hemskt gärna skulle vilja ha de där låtarna som jag nu har på min dator, fast jag vill samtidigt inte bli av med all (skit)musik som jag samlat på mig genom åren. De som känner mig vet att jag är en extremt sentimental människa, och då blir det här en väldigt svår situation.

Typ dagens i-landsproblem bah'.
En bild från Fiskebäckskil i början av tvåan

jaggillardig

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Mysig kväll på träningen idag, nej. Nyss hemkommen och pratar i telefon med en väldigt fin pojke.
Du är min och jag kommer sakna dig i helgen.

26/11-09, vaccin, träning och packdags

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

En torsdag, fast fredag för mig. Imorgon åker jag till Gotland med fm-båten, så ingen skola för mig. Pretty darn nice. Idag efter skolan var jag nere i hamnen och hämtade ut biljetten så jag slipper betala extra imorgon  när jag väl ska ombord. Det är skönt att ha allting gjort.

Idag tog jag svinis i skolan, fast det var knappt så jag hann märka det. Jag har ju varit lite orolig för hur det skulle gå med det där, om jag skulle få ta sprutan eller inte med tanke på att jag inte har min målsmans underskrift, men när jag skulle lämna in den så kollade de knappt på det (!). Men det var väl bara tur antar jag. Sen när jag kom in så hade jag knappt hunnit sätta mig ner förrän det var klart och de ropade in nästa.

Snacka om att vara effektiva.

Nu ska jag kanske kolla lite på historian, sen är det dags för träning. 19-20:30. Och jag har inte ens börjat packa än. Inte ens skrivit en pack-lista. Mina älskade packlistor. Vad skulle jag göra utan dem?

25/11-09, Tre timmar historia - ggrreat

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Historia tre timmar i sträck - jag måste erkänna mig bäst. Inte för att jag är klar med arbetet för det nej, Italien och fascismen är ett väldigt intressant ämne, men inte om deadline är på måndag. Då får jag bara ont i huvudet och magen (mest för att jag inte ätit något sedan klockan 11 idag), men det är helt irrelevant.

Nu ska jag äntligen äta min middag i lugn och ro, städa upp lite här hemma, sedan taggar jag hem till Carlzon på taket, dags för lill-lördagen att ta form. Festa hela natten och gå direkt till skolan utan att sova en blund.

Eller, så gör jag kemilabbrapporten och stupar i säng bredvid en väldigt underbar person innan klockan hunnit slå tolv.

Du är en oslagbar varelse!

23/11-09, "Jag har aldrig tidigare blivit glad av att lyssna på KENT"

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Alltså, en sak som jag inte förstår är varför allting alltid ska krångla när jag ska försöka göra något klokt. Som nu, varför funkar det inte att ladda ner musik? Jag vet att jag egentligen inte borde göra det, men att veta att man är tvungen att lyssna på Kent resten av tiden känns lite olockande, däremot skulle jag inte ha något emot att lyssna på dem om jag visste att jag faktiskt kunde välja annan musik om jag skulle vilja.

Hur som helst, nu sitter jag här igen. Dock ska jag alldeles strax sätta mig och fortsätta på historian.
Eftermiddagen har jag tillbringat med Emma i mitt lilla kyffe. Tiden flög förbi, och helt plötsligt stod jag där, dubbelvikt med en människa som lyckats få mig att skratta till Kents låtar. Hihihiheh.
Egentligen skulle jag vara med på henens spinningpass också, men när vi kom dit så var det tyvärr fullt. Så jag taggar till nästa måndag istället.

Hejdå, godnatt, sovgott och ha det så asbra, för nu ska jag ägna min fulla koncentration och förmåga åt Benito Mussolini och fascismen. Om det är någon som känner sig som expert på ämnet så är det bara att hojta till.
För det här är så... Kul. Om jag bara inte haft så dålig framförhållning så hade det varit lite roligare.

Historia inlämning: Måndag 30/11
Labbrapport kemi: Torsdag 26/11
Kemi B prov: Fredag 4/12
Fysik B prov: Veckan därpå

Och däremellan en massa annat. JAG GILLAR SKOLAN, NI FÖRSTÅR INTE BAAH.

Sommaren -08
Jag vill ha sommar

22/11-09, om jag hade lite kraft att ge dig

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu fick jag det bekräftat; jag hatar verkligen att vakna sent, det förstör hela ens dag. Det är äckligt. Skulle egentligen på Emmas dansuppvisning halv elva idag, men jag tror att jag kanske försov mig. Men förstående som Emma är så blir hon inte sur alls, istället blir jag hembjuden dit för att kolla OTH med flickan. Hur underbart som helst.

Om trekvart går bussen och från 14-16 är det träning, så tills dess ska jag försöka packa lite, och plugga. Plugga! Oj, hoppsan. Plugga måste jag faktiskt göra.

Skit också.

21/11-09, tjejmiddag och Kent är bäst

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Godnatt, goddag, hej, eller va..?
Har just kommit hem (runt 23.30) från en underbar kväll hos Gabrielle, tjejmiddagen blev totallyckad.
Glögg, middag, galet god efterrätt och ett hejdundrande sällskap. En helt korrekt kväll, simple as that.

Nu ska jag inte sova, jag ska vara vaken hela natten. Jag känner mig galen och vill dygna. Jag vill ut och gå, jag vill leva. Jag vill göra allt utom att sova.
Promenad, någon?

middag

mys
Gabrielle


Martina och jag

(En timme senare) Nu har jag väntat på bilder från Martina hur länge som helst, men speile råll! Kike ansiktsbåuken så hitta ni fleire imorgon.
Godnatt då.

21/11-09,Och när ljuset släcks så ska du vara min

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag har haft många "det-bästa-som-hänt-mig" inom musiken.
Idag är Kent det bästa som hänt mig. Kent Kent Kent. Perfekt humör ger perfekt musik.

En lördag som jag vaknar upp alldeles ensam. Något som inte händer så ofta.
För en gångs skull tog jag vara på livet; det var sol ute så jag drog på mig kläderna och tog en mysig promenad ner till centrum och tillbaka tillsammans med mammas röst i öronen. Ljuvligt.
Är det något fel på mina rosa byxor? Jag gillar dem, men när främmande gubbar på stan kommenterar dem så undrar man; stör sig folk på rosa, trasiga jeans?

Idag var det tänkt att jag skulle plugga, men eftersom att jag får panik när jag har alldeles för mycket och inte vet var jag ska göra av allt så släpper jag det bara. Vilket betyder att jag har inte ens öppnat historieboken.
Jag är hopplös, men kan inte riktigt tänka nu, kan inte riktigt fokusera på skolan efterallt.

Ikväll är jag bjuden på tjejmiddag hos Gabrielle, så ska knalla hem till Linnéa runt fem så hoppas vi på skjuts från hennes mamma. Och rim är inte min starka sida, men för en gångs skull ska jag försöka vara lika påhittig och fantasifull som födelsedagsbarnet själv och ge ett paket med rim på, även fast det inte är julafton.

Jag är nästan lika duktig som Gabrielle. Fast hon gör PS och jag gör paint.
Jag är grym i paint, beroende på vad man jämför med.
"Älskling, det är livet som leker
Det leker med oss nu
Älskling, det är livet som leker
Det leker med oss nu igen"

17/11-09, de jävlarna tog oss en efter en

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu sitter jag här framför datorn igen, efter två totalt datorfria dagar då den har bott hemma hos Magnus och blivit ompysslad (?) Nåja, den funkar nu iallafall, så jag hoppas att han inte gjort något lurt med den.
Idag har varit en bra dag:
08:45 - vaknar av att världens finaste pojke kliver in genom ytterdörren med frukost och en bukett vita rosor.
09:30 - dusch
10:00 - lugn och härligt frukost
10:30 - får reda på att dagens första lektion inte är inställd (och detta är bra pga tre saker:
1) den börjar 11:30
2) det är matte
3) vi har halvkursprov i matte C på fredag)
11:00 - bussen till skolan

Matten var bara eget arbete, svenskan pratade vi oss igenom, och tack vare slappa sam:arna så gav Uffeluffe oss ledigt. Så jevle grymt. Efter skolan var det bara att ta bussen hem till Magnus. Vi försökte oss på att göra negerdeg men kaffet sabbade allt, så nu ligger jag i hans säng och försöker plugga. Jag SKA plugga.
NU.
Fast Kent spelas i högtalarna. Då är det svårt att fånga koncentrationen.

godnatt

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu går jag och lägger mig. Har tröttnat på att plugga. Och på att vänta på att du ska komma hem.

14/11-09, twilightfeber? njaa, inte riktigt

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Okej, nu har jag kommit lite längre i matten. Eller tja, är på god väg i alla fall.

Twilight var av någon anledning mycket bättre andra gången jag såg filmen, vilket var alldeles nyss. Dock så har jag inte drabbats av Twilightfebern än, något jag är ganska glad för. Trist att vara som alla andra liksom.
Dessutom provade jag för första gången Marabou's nya choklad "Vinter". Den var galet god! Dock bara jag och M's mamma som gillar, vilket i och för sig är stor tumme upp.

Förövrigt så knarkar jag Spotify nu när det äntligen faktiskt fungerar precis som det ska. En till god nyhet: JAg har just installerat nya msn. Jag är fan bäst i hela världen.

Det här blev ett väldigt knasigt och dåligt skrivet inlägg, men ha överseende - min dator funkar så jag är lite överexalterad och har svårt att kontrollera mig själv.

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta plugga lite matte. Eller så ska jag kika på franskan.. Eller kanske historian..?
Suck. Jullov, exakt hur många veckor bort?

14/11-09, datordag, nytrimmad och alldeles perfaaa

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Godkväll. Sitter hemma hos Magnus ensam med två datorer och Neil Young - Harvest.
Jag borde egentligen plugga matte nu med tanke på att jag har halvkursprov i matte C på fredag (har hittills gjort 2 tal), men jag kan inte riktigt slita mig från den här skärmen. Hela dagen har gått åt till att överföra alla bilder och allt annat av värde från datorn till mitt USB-stick, vilket jag borde ha gjort för flera veckor sedan, men något som aldrig riktigt blivit av. Släpade med den hem till Magnus där han fortsatte trixa. Nu, (äntligen!) är den klar. Som en nhelt ny dator - den fungerar! Dessutom har han installerat Windows 7, så nu trivs jag asbra här med datorn. (Vill du bli min nya bästis-feeling). Så ja, här har ni en lycklig Nathalie. Helt utan bilder, musik och andra filer på datorn. Kanske ska jag behålla den såhär ren?
Magnus åkte just iväg till Gröjdby, dags för spelkväll - guys only. Var egentligen planer på att jag skulle med, men hur som haver. Om tio minuter börjar "Twilight" på TV1000, så dags att pallra sig nerför trappen för att mysa framför film med Magnus päron och syster (om denna i sin tur kan slita sig från Scrubs, dvs.)
Pussgodnatt

13/11-09, FREDAG

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Every Friday is a good Friday.
Idag var det biologiprov på schemat. Det gick ganska bra, tror jag i alla fall. Man får hoppas.
Nu väntar jag på att Magnus ska duscha klart så vi kan åka någongång. Vi ska in till Stockholm och äta middag på
Mongolian BBQ, ska bli mysigt. Frågan är dock; hur kommer vi hem? För jag har inget pluskort (inte Magnus heller) och jag har ingen lust att köpa sms-biljett den här månaden också..
Vi får het enkelt se hur det går. Det är ju ändå fredag den 13.

12/11-09, deep below it burns

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag kan inte sluta tänka på det.
Imorgon är det biologiprov del 2 som gäller, den teoretiska delen. Medan jag satt där och skrev sammanfattningen (håller fortfarande på, har bara kommit till plattmaskar än så länge) så kom jag på att jag aldrig riktigt varit sådär väldigt ambitiös och ritat en bild som beskriver istället. Därför bestämde jag mig för att göra det idag.
Såhär blev resultatet:
Öronmanetens livscykel

Jag blev ganska nöjd ändå, jag menar, det är inte ofta jag stimulerar min andra hjärnhalva och när jag väl gör det så blir det inte helt perfekt.
Nåja, jag hoppas att provet går vägen i alla fall.
Igår tillbringade jag natten hos Amanda-Linn, vi kvällsfikade, åt apelsin-chocklad-glass och pluggade. Dock inte allting på samma gång. För första gången fick jag sova på madrassen, och för första gången sov jag dåligt. Dessvärre berodde det knappast på att jag fick sova på madrassen. Konstiga drömmar och för lite sömn gjorde mig till ett lite galen personlighet idag. Dessutom var det dags att ta ut p-staven också, så det kan ju varit därför med.
P-staven togs ut idag, som sagt. Jag, nervös som jag vet inte vad, vågade inte kolla på när det sprättade upp min arm. Eller ja okej, gjorde ett litet snitt då. Men ändå, största snittet jag någonsin haft i min arm. Jag kollade först efteråt, och då var det asballt.
Nu ska jag fortsätta plugga innan det är dags att hoppa på bussen bort till träningen. Plugga på kräftor på bussen kanske?
Sounds like so much fun.

fast as lightning, that's me

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Nu ska jag möta Linnéa. Hon ska sova hos mig. I min säng. Vi ska äta ostkaka med sylt och whipped cream (som jag har HEMMA I MIN KYL) och till det ska vi dricka te och plugga arslet av oss.

uuuuuhhh jeeeeeh.

10/11-09, kung fu fighting

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Ännu en dag i skolan, flöt på som vanligt.
Efter skolan var det sjukan som gällde, vilket var ganska trist då jag inte gillar sköterskorna här, de är så.. Otrevliga, och buttra och jag vet inte vad, allihopa verkar bara stentrötta på sina liv. I alla fall dem jag träffat. Som idag, jag hade en massa frågor och tankar som jag ville prata om med någon som kan, men nehenej, icke sa nicke:
J(jag)
S(sköterskan)
J: Hej, jag har haft lite problem.. (blablablablabla).... Vad är det bästa att göra?
S: Jaha nej men det var ju tråkigt, kom hit på torsdag igen så fixar vi det, har liiite tight om tid nu, du förstår, jag har lite telefontider och sådant att passa!

Jag menar, HALLÅ?! Om jag har fått en tid där så ska de lyssna på vad jag har att säga och prata med mig utifall det nu skulle vara så (som det faktiskt var) att jag hade en del frågor, men nej nej, 5 minuter var vad jag fick. FEM MINUTER!
Inte okej. Men som sagt, tillbaka dit på torsdag. Askul.

Nu ska jag gå bort till Harald-korsningen där Linnéa & familj hämtar upp mig för att ta mig långt härifrån.

Till kusin för att hämta mina converse. Mina slitna och snea conva. Men jag gillar dem ändå.

8/11-09, KIDS FROM THEE HOOUD

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Take only what you need from me.
Det var ju inte direkt vad fystränaren gjorde idag. Hon tog all min ork och lite till. Fast det är ju bara för att jag än så länge är ganska så otränad. Om en månad eller då, då snackar vi framsteg (förhoppningsvis).

Hur som haver, detta var det första som mötte mig när jag skulle hoppa in i duschen:
Huset
Hur kul som helst, jag tror jag SKRATTAR IHJÄL MIG. Nåja, i sånahär situationer är det skönt att bo inneboende; går duschen sönder är det någon som lagar den utan att jag ens behöver lyfta ett finger, jag behöver inte köpa saker som t.ex. nya proppar, porslin, möbler mm. Fast allt det där lär ju komma så fort jag skaffar eget, vilket gör mig lite fundersam på om jag verkligen ska ta den där lägenheten jag hittade. Så jag får tänka lite till.

Nu ska jag plugga lite matte, fysik eller biologi. Eller bara fortsätta nörda och längta tills jag får gå och lägga mig. I alla fall tills sällskap kommer.

8/11-09, åtta

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jhello. Har tillbringat natten hos kusin med barn, H jobbar som vanligt natt.Kvällen gick åt till blixt och dunder från kameran, ont i kinder och nacke och lite, lite Schindlers List. Nu väntar vi bara på att få äta frukost och fira lite fars dag. Kl 14 är det träning nere i GSM, det får vi se hur det går, det känns väl sådär just nu. Fast det är nog bara för att jag fortfarande är trött.

7/11-09, imorgon egentligen

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Jag hatar att du haft ett liv innan mig. Jag hatar att du har upplevt saker som jag inte har en aning om. Jag hatar att du har träffat och tyckt om människor som jag inte ens sett på bild, knappt hört deras namn.

Samtidigt har ju jag också haft ett annat liv, ett liv innan dig. Jag har träffat folk du aldrig någonsin kommer träffa, jag har upplevt saker som du inte har en aning om. Jag har träffat och tyckt om människor som för dig bara är ett namn.

Nu är det du och jag. I åtta månader har det varit så. Eller ja, vi kan ju faktiskt se det som tio om vi vill. Jag trivs så bra i din närhet, jag är lyckligast i världen när du håller om mig, när du pussar mig och jag ryser fortfarande när du säger att jag är din. Bara tanken på dig får mig att le och bli alldeles varm inombords.

Jag tänkte faktiskt aldrig skriva ett sånt här inlägg, det är inte riktigt min grej. Jag har aldrig känt att det varit en bra idé, inte ens en idé över huvud taget, men nu blev det så. Iband är man för lycklig för att bara hålla det inom sig.

6/11-09, födelsedag och en kalasbra fredag

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Chejbah! ÄNTLIGEN är jag klar med alla tråkiga saker. Först går man veckans längsta dag i skolan (16.05) sedan kommer man hem 16.30 och är tvungen att storstäda. Detta hanns på tre timmar: Grundstäda badrummet - tvätta två maskiner - hänga tvätt - dammsuga resten av kyffet - hänga tvätt - diska - plocka bort kläder jag inte använder - packa. Nu känner Nathalie sig duktig. Riktigt superduperduktig. Som en superhjälte typ. Skitpådig. Carlzon på taket (alias Linnéa) fyller 17 år idag, men nu är födelsedagarna slut för en stund. GRATTIS PÅ DIG I ALLA FALL. Nu ska jag över till Amanda snart, mysfredag på GE. Vi gillart, tchau

5/11-09, träning och födelsedagar stup i kvarten

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Födelsedagarna bara rullar in här i början på november! Idag är det Clarissa som fyller 18 år, GRATTISGRATTIS! Skulle egentligen ner i helgen til festligheterna som utspelas på Gotland för hennes skull i helgen, men tyvärr kom (som oftast) något i vägen. Ikväll var det andra träningen för min del, känns skönt att ha kommit igång med någonting, (äntligen). Har gått runt halva livet och inte gjort någonting på fritiden. Alltså, någon aktivitet. Pah. Förresten, sådär i förbifarten bara, så är det inte jag som inte kan svenska utan det verkar som att blogg.se inte gillar mig speciellt mycket. Den senaste tiden har radbyten och diverse annat bara ignorerats så det ser ut som en enda stor klump med text och astråkigt. Nu har dessutom funktionen ladda upp bilder och allt annat på den raden också försvunnit, vilket leder till en ännu tråkigare blogg. Så ni vet bah jouuu. Här gör jag t. ex ett radbyte ---- Men det syns ju inte, så varför. Nej, nu har duschen saknat mig tillräckligt för idag! Sovgått eller nått, jag vill ba' da-da-dansa

5/11-09, all the crazy shit I did tonight

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Måste ju verkligen vara dagens klockrenaste. Hur galet (hålet) kul som helst. Nu är Linnéa här, vi har just fikat och pluggat lite matte, men det sög så vi iggade den som faen. Nu har vi det asmysigt i sängen. Snart ska jag hoppa bussen och läsa biologin på väg till trä-trä-träningen. Emma kommer ikväll också, grreat! det blir sent men jag bryr mig inte

onsdag 4/11-09, kompis det går bra nu

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Stressstressstress. Är det ett sånt här liv som är tänkt för mig? Hemskt synd isåfall. I måndags var det omtalade historiaprovet, som jag dock tror gick helt okej. Efter skolan var jag inne i Handen och shoppade loss med Carlzon-på-taket. Eller njae, inte riktigt kanske. Jag handlade presenter till Lovisa och hittade vinterskor och en kjol till mig, smilepådetvaabah'. Igår, tisdag, var det franskaprovet som störde dagen, dock tror jag nog att det också gick ganska bra. Men sen var det kalas för Lovisa-Eleonora som fyllde tre år, GRATTIS SÖTBARN. Hur mysigt som helst med folksamling, tårta, en massa presenter, god middag och bakning. Avslutning: DH! Best jou. Tack för en fin dag! Idag fyller Swarreponken 17 år, GRATTIS VÄNNEN. Det är galet vad folk fyller år nu i november, vänta bara och se. Ikväll sover Amanda över här, det blir nog Edward Scissorhands och kanske Up, men det får vi se om vi orkar. Dygna kanske? Hehehhehehe.

1/11-09, paranormal activity

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

Magnus kom över runt halvsju-tiden. Kvällen har vi spenderat till pluggning, kvällsfika och film. Vi såg Paranormal Activity, eftersom alla i vår umgängeskrets som sett den säger att det är den läskigaste film dem sett så är det ju klart att man själv måste kika på den. Ledsen hörni, men den var ganska så dålig. Ljuden: ja, absolut stenhårt asläskiga. Filmen i sig: nej, slutet förstörde allting. Men ändå ganska skönt, jag var rädd att jag inte skulle kunna somna lugnt ikväll, men det är ju inget att oroa sig för nu. Frikkin' awesome. Nu ska vi krypa till kojs, historiaprov imorgonbitti och jag är kö-kö-kööörd. Pusspådetva!

1/11-09, 1075 beste fysat'n

Kategori: nytt liv, nya tag, ny kraft

CheeejbA! Idag väckte en trollunge mig, lite tidigt men bara för att det var ett så gulligt ansikte framför mina ögon när jag öppnade dem så klev jag upp, och gjorde sällskap med Sandra och barnen framför teven innan vi åt mysfrukost och taggade till.
Jag tog elva-bussen hem för att hinna plugga något idag innan Magnus kommer hit, men såklart så glömde jag en drös med saker hemma hos kusin. Alltså var det bara att dra på sig springskorna och ta en runda bort till Backlura och tillbaka. Duschdusch, äta och nu är det stenplugg som gäller. Framtills ikväll.
Shotgun på det va.
U can't touch this