Good night and have done, your stolpskott!

Kategori: Naathalie,

Såklart var jag tvungen att skriva ytterligare lite till innan det här året är slut, men jag tror dock att det här blir årets sista inlägg - jag har panik och känner hur jag riktigt spricker snart, men det går nog över när jag kommer härifrån.
Tvångstankarna trängde sig återigen på utan att knacka först, och jag börjar bli riktigt trött på det nu!


Ikväll firar jag riktigt ordentligt, är ni på?
And we ain't to impressed, this is the golden age of grotuesqe.
image65

Champagneglasen klingar.

Kategori: Naathalie,

Sista dagen 2007.
Jag tänker tillbaka på året som gått och undrar vad jag egentligen har gjort, fyllde jag någon funktion eller var jag bara där, flög jag bara förbi alla som en vålnad utan mening? Nej, det känns inte som jag var helt meningslös. Jag fick ganska mycket uträttat, jag växte som person och jag lärde mig att uppskatta det jag har.
Jag tror nog att jag följer Antons exempel och tar året från början.
Nyår: Jag minns inte riktigt vad jag gjorde, förutom att jag smällde raketer med pappa ute vid våran rondell.
Månaderna gick och jag har för mig att året ändå började ganska bra.
Februari blev mars, mars blev april och PANG. Plötsligt stod jag där, utelämnad och ensam, visste inte vad jag ville eller vad jag gjorde, jag visste inte om jag skulle få sova den natten eller om jag skulle få mitt livs värsta samtal dagen därpå.
Maj var nog det bästa som kunde hända mig just då. Jag behövde det där, jag behövde komma ifrån allt skit och bara få leva lite utan alla runtomkring mig.
Sommaren försvann innan den ens hade kommit, Virginia flög till Malta och vi två började tappa kontakten, jag förlorade greppet om allting. Jag hade alltid tagit för givet att du skulle vara kvar där, hur illa och jävligt jag än betedde mig. Men jag kände att du var inte samma person längre, vi var inte samma människor som den gången då vi träffades. Tiden hade förändrat mig, och jag vet inte om du förändrades något, för jag var för upptagen med mina egna problem. I juni hade allting börjat bli lite bättre, och Virginia hade kommit tillbaka. Skolan slutade, och med det slutade ett kapitel i båda våra liv. Vi for till Norrland med morfar, och tiden stod still, det var bara vi två, vi gjorde allt och ingenting. Minns du hur vi skrattade när du körde första gången? Minns du hur härligt det var att bada i vattenspridaren klockan ett på natten när solen fortfarande var uppe, och minns du hur sjuk jag var dagen efter? Minns du den natten, då vi satt vid sjön och fiskade med dom andra? Minns du min "dåliga imitation" av The Grudge? Minns du den gången då vi hade lovat morfar att, ja, vi är tillbaka om en halvtimme, men vi var ute i 105 minuter och badade i forsen med kläderna på och hur vattenytan var så blank att man kunde spegla sig i den?
Tallnäs, om jag inte visste vad livet gick ut på innan så lärde jag mig det här. Allting var så bra innan, hur kunde vi bara förlora allting här? Vi hade precis haft det så bra, nu sket det sig totalt.
Två veckor och du ringde igen, men det var inte som förr och vi båda visste det. Det här gick inte att reparera.
Men, mirakel sker - och se på oss nu. Ringen på min vänstra hand skiner fortfarande lika starkt som dagen den först nuddade min hud. Skolan började igen, och mycket hade förändrats. Vänner hade kommit och gått, precis som sommaren. Jag trodde att mitt liv inte kunde bli bättre, men tillslut märkte jag att allting bara var en fasad. Alla vänner som jag trodde var dom närmaste, ni försvann allihopa, alla utom en, och Sissel, jag är glad att det blev du. Jag älskar dig.
Hösten inträdde med sina bruna löv, gråa nyanser och trista dar. I oktober förändrades hela jag, det är emot min livsstil att må bra på hösten, men nu var jag glad, jag gick runt och nynnade på alla möjliga melodier och jag var inte negativ till någonting. Det tar emot att säga det, men jag hade  blivit kär. Och inte så lite heller. I flera år har jag gått och sagt att jag aldrig ska bli kär, men nu slog det till med en väldans kraft, jag var nära att ramla av. Två månader har passerat nu, och den där känslan håller fortfarande i sig, på nytt lika stark som förut. Allt jag har nu är hoppet och Gud. Jag vill att det ska bli så, så som jag tänkt det. Jag vill verkligen, kan du inte se det?
Slutligen, December.  Jag och resten av min närmaste familj for till Brasilien, och frågan är om det nästan inet var bättre än Kina, fast på ett annat sätt. Vissa saker förföljer en genom hela livet, jag visste att jag nog inte skulle komma ifrån det här borta heller, även fast det var på andra sidan jordklotet, södra delen av ekvatorn.
Även fast julklappar inte var någon punkt på schemat i år så var det ändå den bästa jul jag någonsin upplevt, jag fick vara tillsammans med mina två bröder och mina brorsbarn, min morfar och mamma och det infann sig massa nya vänner. Tiden i Brasilien kunde gärna få gått lite saktare, men en sak lärde jag mig där borta - ta vara på livet, du vet aldrig när det tar slut. Uppskatta det du har, visa kärlek till dina vänner och framför allt din familj, när dom väl är borta kommer dom aldrig tillbaka. Njut av dom små värdefulla stunderna, och se dig omkring, lär dig av människorna du har iruntomkring dig. Så, TA VARA PÅ LIVET, VILA KAN DU GÖRA EFTERÅT.

Jag har äntligen fått rätsida på livet, och kan säga rakt ut att jag klarar mig utan er andra, dom vänner jag har nu är ändå dom bästa, ni är dom som får mig att le. Maya - jag är glad att du finns, och nyår kommer att bli super nu när du är med! ♥

Virginia, för att alltid säger dom rätta sakerna, även fast jag kanske inte förstår det just när du uttalar orden. 
Swarly, tack för att du ställde upp för mig och lovade att alltid finnas där för mig, även fast jag var så egocentrisk och inte såg att du höll på att försvinna.
Morfar, du var världens bästa, och är fortfarande, jag älskar dig och önskar att saker kunde ha varit annorlunda nu, att allt onödigt tjafs och bråk bara försvann ur våra liv.


image64
 

At the right time.

Kategori: Naathalie,

Ute i sista sekund, ont i huvudet och ser i kors även fast båda ögonen är riktade rakt fram. Inte MQ, nejnejnej, inte idag, inte den här gången tänkte jag när vi stegade fram över östercentrum. Men hjälpte det? Nej, självklart slutade dagen där iallafall, med kortet och pengar i högsta hugg framme vid kassan. Tur att det inte är jag som är shopoholic, då skulle jag vara ruinerad tretton gånger om vid det här laget. Jag fick iallafall tag på en svart blåsa som är tänkt att användas imorgon hemma hos Sissel, två svarta linnen, varav ett jag suktat efter i evigheter, och två par strumpbyxor. Jo, en scarf också, kostnaden kan ju faktiskt, diskuteras men nu såhär i efterhand känns det ändå som att den var värd varenda krona.
Usch, nu börjar jag fjälla, såhär på riktigt verkligen. Hur fult som helst, ser ut som en gammal orm eller tant eller något i den stilen.
Spelar det någon roll vad man säger - flagna, fjälla, flassa, ömsa? Alla klagar ju på att jag fjällar medan alla andra flassar eller flagnar.
image63

Elden.

Kategori: Naathalie,


I'm sorry,
is that all you can say?
Years gone by but still,
Words don't come easily.
I'm sorry, I'm sorry.
Baby, can I hold you tonight?
Maybe if I told you the right words at the right time?

I love you,
is all that you can say.
Years gone by but still,
Words don't come easily.
I love you , I love you.
You can say baby,
Baby can I hold you tonight?
Maybe if I told you the right words, at the right time?                
                                                                                                                              MaxDaniel.

MMMMMMMMMM.

Kategori: Naathalie,

Och nu måste jag bara påpeka att jag är världens lyckligaste för tillfället.

Rains made mirrors of the earth.

Kategori: Naathalie,

Remember seeking moon's rebirth
Rains made mirrors of the earth
The sun was just yellow energy
If there is a living promise land
Even over fields of sand
Seasons fill my body
Cover me
Bringing back
More than a memory

 Nu ska jag iväg, äntligen Sisselsisselsissel! <3 Jag saknar dig!

Tell me.

Kategori: Naathalie,

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag blev galet förälskad.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
1. Äta mindre godis. 2. Träna mer.  3. Sluta förälska mig i en viss person (jag tror iallafall det sista var årets)
Nummer ett måste jag nog erkänna att den klarade jag inte, tvåan - tillochfrån. Trean gick hur bra som helst!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jo, en men hon gjorde abort.

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte någon som stod mig nära, men två bekanta.

5. Vilka länder besökte du?

Finland, Kina, Ryssland, Spanien och Brasilien.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Ordning på mitt liv.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
24/12. Egentligen 10/12-25/12. Men speciellt 24.

8. Vad var din största framgång 2007?
Mitt sociala umgänge och min syn på livet. Jag tror jag ska bli filosof när jag blir stor.

9. Största misstaget?
Allihopa var nog lika stora. Men misstag varar inte för evigt, och mitt minne är inte det bästa.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har skadat mig mer under de här två veckorna än jag gjort under hela året, tror jag. Sjuk har jag också vart litegrann, men det berodde mest på AC:n.
11. Bästa köpet?
Min alldeles underbara svarta ipod.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Jag spenderade halvt inga pengar, men när jag väl gjorde det så var det nog bara på småsaker, onödiga småsaker.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Brasilien. Att vara där var som att få tillbringa en liten del av sitt liv i paradiset.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Oj, väldans många. Dom viktigaste låtarna är ändå av Toppen, Jensen, Timbaland, Velvet, Lobo, Bryan Adams och Justin Timberlake. The Perishers, såklart.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare. Visst, mitt liv har kastats i soporna och manglats sönder, men det bara för att sedan plockas upp av världens bästa vänner och familj.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Visat för min alla i min familj vad dom betyder för mig. Det här året har vännerna alltid kommit i första hand, jag har varit en jävlig tonåring mot alla andra, och jag förtjänar egentligen inte något bra. Jag älskar er, mamma, pappa, Robin och Daniel.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit så himla butter.

18. Hur tillbringade du  julen?
I Brasilien tillsammans med min morfar, mina två bröder, mina tre brorsbarn, min svägerska och Sosso & Sam. Vi låg och stekte vid poolen, klockan elva hade jag redan missat kalle anka, inga materiella julklappar för min del heller, men det gjorde ingenting för världens bästa julklapp gav Max Daniel mig.

19. Blev du kär i år?
Japp, flera gånger om och oftast så mycket att jag inet kunde tänka på något annat, senaste kunde jag inte ens äta ordentligt på två dagar. Och det där börjar komma tillbaka till mig nu igen.

20. Hur många one night stands?
Räkningen har inte ens börjat.

21. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewifes, Heroes, Sing Along och Extra Extra.

23. Bästa boken du läste i år?
Packad - Koren Zailckas. När jag tänker efter var det nog också den enda boken jag läste, iallafall vad jag minns.

24. Största musikaliska upptäckten?
Allting är stort för mig.

Mest omtyckta låten från 2007?
Dom som ger mig minnen, vilket är ungefär dom flesta låtar jag hör. För det mesta är det också skitmusik, men i mina öron är det socker.

25. Något du önskade dig och fick?
Paradiset. Och en chans, en chans att blotta mina känslor och bara falla, i hopp om att du fångar mig.

26. Något du önskade dig men inte fick?
En ny mobil, en ny kamera och en trollkarl.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Coolast i världen.

image62

Mmmbop.

Kategori: Naathalie,

Kom hem i nättras och fattar fortfarande inte att man ska gå upp när klockan ringer åtta på morgonen, men för mig var hon ju fortfarande bara fyra och jag hade just gått och lagt mig i svensk tid, fast för fyra timmar sen. Varje gång jag kollar ut genom fönstret blir jag bara påmind om hur kallt och grått sverige är, och jag står inte ut!
Maya var på båten igår, och det var nog det bästa som hänt sen jag kom tillbaka, står upp ganska högt över min nya eltandborste. Eller ja, iallafall det bästa ditentills. Nu ser saker lite annorlunda ut verkar det som, jaa.
Jag sitter här med allting framför mig, frånochmed nu blir det vad jag gör det till.
Ska jag försöka, verkligen försöka få det jag gått och längtat efter hela dagarna i två månader?
Jag är yr och min mage är full av fjärilar i alla möjliga färger. Nu får jag ta mig samman och börja våga lite!
image61

If you'd only let it be.

Kategori: sommaridecember.

En dag ska vi dit, Virginia. En dag ska du och jag dit och bara glömma alla våra bekymmer. Det är så mycket jag vill visa dig, det är så mycket jag vill att du ska uppleva med mig.
Jag älskar dig, och jag saknar dig så jävla mycket, kan du inte bara komma tillbaka snart? Jag hoppas att du har det bäst där i USA, och att du får världens bästa nyår, bara du lovar att du kommer tillbaka fortfortfort!
Du är världens bästa kompis, och dom här veckorna utan dig har varit tomma, helt tomma och ensamma, även fast jag var i paradiset så var det ingenting utan dig.
image60

The way that I want you.

Kategori: sommaridecember.

Har fortfarande inte vänt på dygnet och vill aldrig göra det heller, jag vill stanna kvar i Brasilien hela livet, jag vill fortfarande sitta där vid poolkanten och dingla med fötterna i det ljumma vattnet. Jag vill fortfarande sitta där vid middagsbordet med hela min familj och se dig springa framochtillbaka och servera alla som satt där och njöt av värmen. Jag ville aldrig komma tillbaka hit till sverige, nu när jag är här så stavas mitt liv K-A-O-S.
image59
hur många gånger satt vi inte här och såg livet passera förbi oss i slow motion?

Let it be heaven tonight baby.

Kategori: sommaridecember.

24 de dezembro de 2007
sista dagen, julafton och ingen julkaensla. jag stannar haer, aldrig att jag vill komma hem, jag trivs baettre haer.
The way that I want you, the way that it should be.
Quero te dar um beijo.


You told yourself years ago
you'd never let your feelings show
The obligation that you made
For the title that they gave.

yes! Tror jag. Det kaenns soe nu iallafall, har en vaeldig jaette yes-kaensla inom mig just nu som bara laengtar efter att foe levas ut. Jag tror att jag ska goe ut och smitta av mig av min trevlighet.

Tengo la camisa negra.

Kategori: sommaridecember.

stranden hela dagen, eller iallafall tills tidvattnet kom och svalde sanden.
Soklart blev jag rastloes och bestaemde mig foer att ta min promenad medan alla andra log och stekte vid poolen. stranden var fortfarande borta, so jag var tvungen att vandra genom hela staden istaellet. Men det gick bra det ocksow, maenniskorna var inte so laeskiga i den haer delevn av stan som jag trodde, :).
Jag tror att jag sog Sharky, men istaellet foer att prata med honom soe hamnade jag daer med en annan brazilian guy som inte kunde so vaerst bar engelska, men aendo baettre aen dom flesta haer. Vi pratade om alltmoejligt; han frogade om jag sportade eller sprang eller ngt annat atletiskt, naer jag sa att jag foer mesta delen sov kom vaerldens asgarv. Haha, weehoo vad jag aer baest po att fo folk att skratta! :)
Jag fick lite privat uppvisning av capoeira daer po stranden, utoevade av himself  och tio-oringen. Han beraettade att det skulle vara capoeira ikvaell klockan otta i centrum och bad mig komma dit. Naer klockan blev fem boerjade det skymma lite foersiktigt och jag baestaemde mig foer att vandra hemoet igen. Pipa aer ju ganska loengt, och jag gick ikapp en cyklist som vinkade tummenupp till mig naer han slutligen stannade vid en trappa med sin kompis.
MIddagen foertaerdes runt otta-tiden, och jag kom ju sjaelvklart foersent till capoeiran, men det gjorde inget, jag fick se mycket aendo, men det jag sog fick mig bara att toersta efer mer. Jag tror att jag ska boerja med capoeira, ascoolt ju.
Allt det goda haer ett slut, so naer dom var klara och platsen boerjade toemmas po folk gick jag, Sosso, Maria, Richard, Rebecca och till bort till en restaurant med vaerldens havsutsikt. Jag drack annanasjuice, faerskpressad och skummet var haelften av hela drickan.
Kvaellen blev riktigt trevlig, och voera skratt ekade nog i hela Pipa.
Po vaegen hem traeffade jag po den trevlige ckyklisten igen - alltid roligt att vara amiga med helt okaenda maenniskor.
Max var inte haer ikvaell, men det aer aendoe lugnt, tror jag. Jag fick ju just vaerldens gulligase meddelande fron receptionen :) shiiiit, vad ska jag goera? samma frogor som igor virvlar just nu i mitt huvud.
Baby can I hold you tonight?

She´s bad and she knows.

Kategori: sommaridecember.

Hoppelihopphopp - brutna revben, oever floed av cocacola som vi badade i och en ny Ronald Weasly var vad vi fick idag.
Beachbuggy hela dagen - jag braende mig lite och nu kokar mina ben, mina armar och min broestkorg.
Solen kaendes avlaegsen naer man satt daer med vinden i hoeret och hoeret fladdrande i ansiktet, naer vi stannade foerstod jag att jag iallafall inte skulle vara brun naer vi kom tillbaka.
Vi borde aldrig ha slutat, jag ville bara fortsaettafortsaettafortsaetta hela kvaellen, hela natten aenda in till gryningen som aldrig kunde komma sakta nog.
Jag traeffade en livs levande indian, jag dansade indiandans med Daniel, Rebecca och Vilde, och aennu en goeng foerlorade jag mig i dom daer moerkbruna, djupa oegonen som saeger allting med en enda blick.

Kvaellen kom, och som vanligt blev alla troetta innan jag ens hunnit vakna. Dom gick och la sig, haer sitter jag och ikvaell kaenner jag mig faktiskt riktigt splittrad. Vad vill jag egentligen? Ska jag bli lycklig nu? Ska jag goera vad jag egentligen vill och slaeppa alla haemmningar? Eller, borde jag bli raedd och springa bort haerifron, in poe mitt rum och inte komma ut foerraen jag har hela tjocka slaekten bredvid mig? Borde jag se varningskylten som blinkar soe den snart goer soender, eller ska jag ignorera den, blunda tills den aer trasig och sedan saega att den aldrig fiunkat? Ingen kommer ju kanske aendoe nogonsin foe veta, anyway.





On a godforsaken island.

Kategori: sommaridecember.

Nu sitter jag haer, ensam med den snygga receptionisten och bara laengtar bort till Praia d´Amor daer det just nu aer vaerldens beachparty. Jag kan inte sova ikvaell, kan det bero poe dig?
Jag var povaeg bort till stranden foerut, jag gick genom halva stan med min nya troeja po mig. Jag taenkte att det troligtvis var roligare daer, plus att jag visste att Sharky var daer. Det drog inom mig, jag slets itu av beslutsongest, och lite raedlsa, men raedslan oevervanns och jag begav mig ut.
Jag var ju faktiskt naestan daer, det var ju trotsallt inte soe loeng vaeg kvar. Varfoer vaende jag om, bara soedaer helt ploetsligt? Jag ville ju fortsaetta, dom spelade min favoritloet vid en bar po vaegen, det var typ menat att jag skulle komma bort till stranden och ha roligt ikvaell.
Kan det ha berott po att jag hela tiden taenkte po vad som skulle haenda om Robin vaknade och maerkte att jag fortfarande inte loeg i saengen, klockan ett po natten? Kanske, kanske var det tanken po bartendern som har kollat po mig med vaerldens underbaraste oegon so att jag smaelter varje gong jag kollar tillbaka? Iallafall so var det foersent, han hade precis hoppat upp po sin motorcykel naer jag klev in genom hotellets portar. Han satt daer, precis utanfoer, jag antar att han vaentade po ngn. Vi haelsade, och hans roest aer den vackraste jag hoert. Nej, naest vackraste. Aen en gong smaelte jag, och fortsatte bort mot poolen foer att se om baren fortfarande var oeppen, isoefall hade jag bestaellt in en flaska vatten och sitta och doppa foetterna i den stora, bloa poolen. Men den var staengd. Soeklart, han var ju povaeg hem. So, nu sitter jag haer med receptionsten, han har pratat i telefon ett tag, just nu antecknar han ngt. Som sagt - jag har vaeldigt trokigt just nu, vill bara att ngt ska haenda, och funderar faktiskt po att go ut po Pipas gator aennu en gong denna kvaell som verkar vara so livlig och perfekt foer vissa.

Jag oenskar att Virginia var haer, do hade allting varit mycket baettre, mycket roligare. Hon hade tyckt samma sak som jag, och jag hade inte suttit haer nu.

Read his ego.

Kategori: sommaridecember.

Aennu en sodan dag av rastloeshet och sloeseri med vaerdefull tid. Vi loeg po hotellet hela dagen, jag ville go till stranden, jag ville go ngnstans, men kul att go ivaeg sjaelv? Nej. Vi gick allihopa ivaeg po kvaellen, och sohaer laenge har dom andra nog aldrig varit vakna. Jag sog massa saker jag ville ha, men som vanligt so taenkte jag att jag goer det imorgon, shoppingdag imorgon, men do ska vi ju ivaeg med strandbuggy till resten av landet. Kanske inte hela, men en litenlitenliten del av det. Jag hoppas att det blir bra, aeven om jag inte for tillfaelle att komma bort till mitt favoritstaelle, kanske att jag for ett tillfaelle att smyga ivaeg framot eftermiddagen, kvaellen. :)
Forresten so cyklade min surfare forbi idag naer jag var inne och handlade tuggummi.
Imorgon ska jag iallafall handla antingen en storstorstor handduk med fotbollslag po, aeven fast jag inet aer ett dugg intresserad, eller so koeper jag en mnormalstor handduk med brasiliens flagga po, vi gor se. So ska jag handla en massamassamassa souvenirer och mongamongamonga troejor
:)
Nu ska jag nog kila ivaeg till poolen och ta ett glas juice innan jag staenger oegonen oc laemnar den haer dagen.


image58

You´re in big trouble now, mister.

Kategori: sommaridecember.

Idag tog jag tag i mig sjaelv och gjorde ngt nyttigt med mitt liv. Eller, jag foersoekte iallafall. Vi hade legat poe hotellet hela dagen, jag dog av tristess soe jag bestaemde mig foer att ta en promenad till Praia d´Amor.
Naer jag var hallvaegs in i mitten av Pipa oeppnade himlen sig over hela Brasilien (fick jag hoera senare) - inklusive staden jag tillbringar mitt liv i foer tillfaellet. Min foersta tanke var trots allt inte negativ, bara mysigt att ta en regnpromenad laengs stranden, och det skulle bli helst jaettebra naer jag kom bort till din strand, jag kunde riktigt se det franfoer mig. Men soe blev det inte, naer jag kom ner till stranden fanns stranden inte laengre kvar,  det vara bara vatten, vattnet nodde naestan upp till kullerstenarna i backen daer jag stod. Fanns inte mycket annat att goera, jag vaende om och gick hem igen, kom till hotellet i lagom timing tills att det slutat regna.
Mitt foersoek till att goera ngt vettigt misslyckades, halvt. Jag bestaellde en glass vid baren som aer i poolen, detvar nog den godaste glass jag nogonsin aetit, moste jag nog erkaenna.
Dom visar vaeldigt mycket av  "I want to be a hilton" haer. Iallafall, tillbaka till aemnet. Nogra timmar senare, naer klockan sprungit sig ivaeg till kvart over tre bestaemde jag mig foer att goe igen. Den haer gongen kom jag hela vaegen bort till praia d´Amor. :) Vattnet var fortfarande lite foer hoegt foer att jag laett skulle kunna klaettra over klipporna, jag var tvungen att naestan trampa soender nogra svart smoe kamoflerade krabbor, innan jag fick syn po huset daer alla braedorna stowr. Jag satt daer ett tag och taenkte, efter ett tag fick jag syn poe Michel, han skulle ut och rasta deras hundar tillsammans med hans broeder. Jag gick framochtillbaka laengs braenningarna, och maenniskorna tyckte nog att jag var lite halvt badskum. Solen boerjade goe ner, och jag misstaeknte att jag var tvungen att boerja goe tillbaka, vi moste ju ha mat i oss ikvaell med. Lillkillen vinkade till mig, men jag hann inte reagera, dum som jag var trodde jag att han vinkade till ngn bakom mig, men daer var ju bara vogorna.

I would sacrifice all the tears in my eyes.

Kategori: sommaridecember.

Boerjar man bli bortskaemd med haerligheterna naer man tackar nej till att bada med delfiner?
Dagen boerjade inte soe bra, men jag tror att resten av dagen blir baettre, hoppas iallafall.
Bara att vakna till trettio graders vaerme saeger ju naestan allt.
Foer att goera nágot klokt av dagen soe ska jag nu kila ivaeg och foertaera lite tropisk frukost.
                                                                                                                                              MVS.
Lord knows the way she feel
Everyday in his name she begins
To have her shining here by my side
I'd sacrifice all the tears in my eyes.
image52image53image55

So sweet, so beautiful.

Kategori: sommaridecember.

Delfinerna var riktigt naera idag, kanske en meter eller ngt. Jag kunde naestan, naestan roera vid en, men det var bara sa jaevla naestan.

Som vanligt hor tjafs till varan familj, sa det fanns med pa schemat idag ocksa.
Jag orkade inte vara kvar, sa jag bestaemde mig foer att ta en kvaellspromenad i solnedgangen. Det var soe underbart fint, och vaermen aer oslagbar. Jag vill aldrig oeka haerifran, jag vill fytta hit och jag vill bo haer resten av mitt liv. Jag vill goe samma promenad varje kvaell, jag vill klaettra over klipporna bort till sufingen, jag vill se dig stoe daer poe trappan och kolla ut oever havet, jag vill sitta daer med dig och kaenna vogorna skoelja oever voera foetter.
Jag vill bo soehaer, jag vill leva haer.

bbbbbbbrasilien.

Kategori: sommaridecember.

Jag ar i Brasilien och jag har aldrigaldrigaldrig matt battre.
Jag vill inte komma tillbaka till kallakallakalla ackliga sverigebajs!

Jag har aldrig tidigare svalkat mig i havet i december.

I suspect you've got a respectable side.

Kategori: Naathalie,

Sista bloggen och jag får panik. Imorgon åker vi, up up &away som det heter, och jag vet inte vad jag ska göra utan min mobil, jag tappade ju den igår.
Jag hade en möjlighet att få tillbaka den, men du var tydligen viktigare, vilket förvånar mig själv lite grann, jag trodde inte att det var så längre. Jag spärrade den idag, och polisens frågor var roligare än väntat, jag fann ett visst nöje i att förklara hur min mobil ser ut, i detalj.
Konserten snart, hoppas det går bra även fast jag knappt har någon röst kvar.
Nu hör jag hur dom övar där uppe, tror jag måste börja göra mig i ordning.



Jag kommer sakna er, ni betyder allt för mig och glöm inte bort mig nu när jag inte härjar i korridorerna längre!

If you'd feel like I feel
and if you'd know what I know
I don't think you'd ever play me
I know you'd never play me.

It's okey if you wanna party all night and day.

Kategori: Naathalie,

Har just varit på konsert, du är nya Adolphe Sax, Richard! :)
Hemma hos Julius nu, måste nog gå snart om jag ska hinna hem till Virginia innan nio också.
Julius, du har världens lyxigaste, jag vill ha och jag tänker snart flytta in!


Va? Javisst, nu kör vi igen.

This is for you, this is for me.

Kategori: Naathalie,

Jag hatar stress, verkligen hatar hatar hatar. Hela dagen har bara varit ett stort jävla magsår.
Och nu när jag sitter här så har jag faktiskt lite ont i lungorna när jag andas. Nu är det torsdag och jag har blivit klar med svenskanovellen, tänkte lämna in den imorgon. Engelskarecensionen lika så, en aning försenad men bättre sent än aldrig, right?
Nu sitter jag hemma hos pappa en sista gång innan jag far, och lyssnar på vayamos compañeros, den där svängiga låten som ger mig minnen just därifrån, minns du att vi visslade på den samtidigt även fast vi var på helt olika ställen? Men jag hörde dig, jag hörde dig.

Imorgon fyller Virginia 16 år så jag skänker henne hela min dag, men jag får nog försöka övertala henne om att ishockey faktiskt är värt att kolla på en fredagkväll!
Nu är det bara tre dagar kvar, om allting går som det ska och imorgon blir det vaccination, wiie.
Snartsnartsnart, älskling.



Vanliga lektioner slänge er i väggen - här är det emo-matte och kärlekstema som gäller!
Vi är lördagens änglar som virvlar i stan.
Vi änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som skratta åt allt som är svårt.
Vi har skuggorna bakom oss trots allt.
Swarly, jag älskar dig.
Jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit,
det var väl något vi gjorde, något vi sa som förändrade allting.
image51Oh, I'm singing out loud.

Across the air and land and sea.

Kategori: Naathalie,

Borde jag ge upp dig?


Stressad. Kemiprov imorgon och det enda jag har pluggat är ytterst lite, det blev litegrann tillsammans med Ellen idag efter skolan. Men mestadels har det blivit att jag suttit uppe nätter i rad och läst mig till sömns.
Usch, veckan blir jobbig nu när det bara är så få dagar kvar. Jag måste fixa ett schema och en att-göra-lista.
Måndag: Pluggapluggaplugga.
Tisdag: utvecklingssamtal (?) kl 15.30, annars körövning till klockan 18.00.
Onsdag: shoppa julklappar med Swarly hela eftermiddagen.
Torsdag: Kyrkan kl 15.30 - 17.30.
Fredag: Virginias födelsedag! Tillbringa hela dygnet med virginia. Ishockeymatch,  Visbyroma - Sudret HC kl. 19.00.
Lördag: Packapackapackapackapacka.
Söndag: up up & away!
Här någonstans ska jag också få in ett lassisbesök då jag ska få mediciner och sånt. Och så måste jag rusa till polisstationen och kolla upp om mina nycklar är där, det kanske jag kan göra med Swarly på onsdag.
Maya, jag är ledsen att behöva säga det, men som du ser får du och jag inte plats här. Men jag lovar dig, att när mellandagsrean inträder så ska vi röja staden tusen gånger om och inte få en enda lugn stund och ingen annan ska få köpa något, för vi kommer ha våra vita limousiner fulla med shoppingkassar från alla möjliga ställen!
image50

Djup frid växer inom mig.

Kategori: Naathalie,

Så får man inte göra, nej inte bra.
Äntligen. Har nu suttit framför denna dumma tomma apparat och försökt leka bra alltför många timmar, men vägrade ändå att ge mig tills resultatet blev någolunda bra. Jag tycker äntligen att jag uppnått det. Äntligen.
Jag har vunnit spel i helgen, massor, hela tiden! Vilket iochförsig inte är så bra, jag ville inte vinna den här gången, allt jag satt där och tänkte medan jag spelade var "åh snälla, låt mig förlora!"
Tur i spel, otur i kärlek. Jag förlorar hellre alla spel i världen än kärleken!
Sen i fredags blev allt med ens mycket stressigare och jag fick plötsligt en hel massa saker att tänka på och ett stort jobbigt ansvar som kräver ett minne jag inte har.
Båten förde oss över Östersjön från klockan tolv nånting till femtonochfemton. Pappa hade specialbeställt en taxi så man kände sig lite VIP när taxikillen kom gående emot oss med en skylt där det stod vårat efternamn.
Men ska jag vara ärlig så hade jag nog mycketmycket hellre tagit nattbåten, den som Virginia och Swarly åkte med. Och den som Sissel och en viss person till åkte med. Bara för att det skulle ha varit så bra, bara för att det skulle ha varit perfekt.
Förut var jag säker, men nu smyger sig tvivlet inpå - lägger jag ner all min energi på rätt person? Eller slösar jag bara bort tiden när jag svävar på moln i mina drömmar?
Ge mig ett tecken, jag vill veta, jag vill chansa, jag vill kasta mig ut i en folkmängd och bara blotta mig själv.

image47