Let's think this over.

Kategori: Naathalie,

Klockan är halv elva och  Sissel sitter nu på flygplatsen i Köpenhamn, om någon timme går hennes flyg till NEW YORK! :). Jag hann iallafall växla några ord med henne förut när hon ringde, men hon kunde inte prata så länge, kostade henne fyra svenska kronor i minuten att ringa hem till sverige O.o.
Sissel, jag saknar dig redan jättemycket, och att vara utan dig i en vecka känns jättetomt!
Kom tillbaka vetja :')

Jurtjyrkogården (Inte min felstavning, filmen heter seriöst så). jag såg filmen igår kväll, och föga förvånande så var den ganska överdriven, som alltid Steven Kings filmer blir. Men, den var inte såå farligt överdriven, jämfört med "Sömngångarna", den var ju lite för mycket.

Igårkväll sprang jag tvåtusen på Gutavallen. Min tid hade förbättrats med fyra sekunder. Det var ju något positivt iallafall.

Och idag är det städning som gäller först och främst. Usch, nathalie tkr inte om!
Efter det blir det väl lite slappt, sedan i sista sekund stressa hem till mor, duscha, byta kläder och massa annat som måste fixas innan man ska fara iväg till kyrkan klockan sex.
Och när klockan sedan sprungit sig iväg till niotiden på dygnet och man har suttit där och socialiserat sig med allt underbart folk där så kommer min älskade bror och hämtar mig och kör oss ut till Katthammarsvik, där vi hos morfar tillbringar natten. Jag kommer slockna i bilen.

I'm drowning and no one else
but you can save me from this ocean of tears
.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: